9. října 2011

40. týden 3.10 - 9.10.2011

Teplé počasí, už asi opravdu skončilo a mně začal pravidelný čtvrteční fotbálek v tělocvičně :-).

A je tu zase pondělí a já opět ráno na bazéně. Po rozplavu jsem dal nějaké stovky a padesátky :-). Pocitově se mi už plave líp, snad to není jen můj dojem :-). Večer jsem šel klusnout s bráchou, vyzkoušel jsem novou čelovku a je to bomba, Led Lenser® H7 mohu jen doporučit, běh jak za dne :-). V úterý jsem se nejprve prošel po lese a opět z toho byl solidní úlovek. Tentokrát jsem hlavičky hříbků usmažil jako řízek, také delikatesa. Běhat už se mi moc nechtělo, ale jak jsem se viděl v zrcadle raději jsem šel. Opět s bráchou, měl v plánu běžet 2x3 km v  tempu 4:40 min/km, tak jsem mu dělal vodiče :-). A jak se mi nechtělo, o to více jsem byl s během spokojen, úseky jsem dlouho neběžel ale tohle tempo jsem v pohodě zvládl, brácha sice za mnou funěl jak lokomotiva, ale zvládl to, sám byl spokojen :-). Ve středu 3,0 km za 1:05 plavání, Pavel vymyslel pěkný trénink, ale jak jsem byl v pondělí spokojen, dnes když jsem viděl, jak mi uplavávají tak jsem svůj optimismus lehce ztratil :-). Ale zase jsou to čistokrevní plavci :-). Ve čtvrtek už mi opět začal fotbálek v tělocvičně. Sice nás bylo hodně, ale zaběhal jsem si pěkně, sice jsme prohráli, ale dal jsem si nádherný gól, šel jsem před bránu do hlavičkového souboje, ani jeden z nás balón netrefil, a ten mi spadl na patu a šup byl v bráně, když se člověk dobře postaví, ono se to od něho do brány nějak odrazí :-). Na pivečko jsem šel a nějak se to protáhlo, pak ještě se psem a do postele jsem ulehal až těsně před půlnocí. Takže v pátek se mi hodně špatně ráno vstávalo, ale vstal jsem :-). A i když to nebylo ono, podařilo se mi něco uplavat :-). Ale i tak nohy ze fotbalu jsem měl pěkně zničený, trochu jiný pohyb a tak to dopadá :-). Odpoledne, po příchodu z práce  jsem se lehce natáhl na gauč a na chvilku jsem vytuhl, takže z běhu už nic nebylo jen procházka s pejskem a večer jsem si s manželkou udělali tataráček, to byla dobrota. V sobotu ráno byla pěkná zima, navíc poprchalo. Naštěstí než jsem se vypravil, nějak se mi to protáhlo, hledal jsem už teplejší věci, pršet přestalo a byl z toho docela pěkný výběh. Ochlazení má jednu velkou výhodu, na cyklostezce nebyla ani noha :-). Nohy ze čtvrtka byly pořád ještě tuhý a moc se jim běžet nechtělo, ale jak už je zvykem, s přibývajícími kilometry to bylo čím dál lepší. V neděli jsem nedělal nic, chtěl jsem sice vyběhnout, ale bohužel dopoledne jsme se byli podívat za tchánem do domava důchodců, pak výborný oběd, odpočinek na gauči, odpoledne jen procházka s pejskem, návštěva u bráchy a byl večer :-). 
 
 
Km Čas
Běh 38,94 3:30:43
Plavání 7,40 2:45:00
Kolo 00,00 0:00:00
Tělocvična 1:30:00
Celkem 7:45:43

A kdyby někdo nevěděl, o jakém pejsku je řeč, je to Jack Russell teriér, fenečka, a jmenuje se Smajlí. Já teda psa doma vůbec nechtěl, už jsme měli křečka, máme rybičky, přerostlýho zakrslýho králíka a do toho ještě pes. Doma jsme psa měli, takže vím co je to za starost.  A manželka to věděla, takže, najednou se z nákupu objevila doma a se psem v náruči. Moc jsem z toho nadšenej nebyl, prý jen na týden na zkoušku, ale týden utekl jak voda a už to tak vypadá, že ji budeme mít několik let. Je to neskutečný mazel a stala se mým miláčkem a třeba i parťákem na nějakém tom výklusu :-). 

$$OBR478819$$ 
Jack Russell Teriér, je to fenka a jmenuje se Smajlí :-)
 
$$OBR478818$$
a je to opravdu mazel :-)

 

13 komentářů:

  1. smajlí ke k sezrani! Bude s Tebou casem behat? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nějak se ti množej procházky se psem, tak si je hlavně nepiš do plnění, nebo budeš mít víc hodin než Vabrouch :D

    OdpovědětVymazat
  3. Toto plemeno vyžaduje prý hodně pohybu, tak snad bude, až bude starší samozřejmně :-).
    IM: Tak do plánu to nepíši a ani psát nehodlám, ale bylo by to hodin co :-)).
    Za chvíli začne opět příprava a už tolik času na procházky nebude :-).

    OdpovědětVymazat
  4. Tak aby ti to vydrželo :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jako všechna šťěňata, i tohle je moc hezké s legrační. :) Zuzka vzkazuje, že když s ní nebudete běhat a bude chudák sedět doma, tak přijede a podá si vás. :-)) Ale sám píšeš, že víš, že tohle plemeno pohyb potřebuje, tak se o ni nebojím.

    OdpovědětVymazat
  6. Až Smajlí trochu vyroste, nebude rybiček ba ani králíčka. :))
    Náhodou procházky jsou dobrý jako základní vytrvalost nebo ne?

    OdpovědětVymazat
  7. IM: Já jsem až ten druhý v pořadí \"venčitel\". manželka si koupila, manželka si bude venčit :-)). Nejdříve trénink a pak se může venčit.
    Advid : Manželka si ho také za účelem dlouhých procházek koupila :-).
    Šewy : Rybičky ty zůstanou, ale králík asi půjde z domu....

    OdpovědětVymazat
  8. Dobře zůstanou, ale vysvětli to Smajlí. ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Jo to zname, u nas si taky manzelka koupila ale vencil sem ja...:-)))

    OdpovědětVymazat
  10. IM: ty máš jiné zkušenosti :-D.
    Majkc: Tajně doufám, že to tak u nás nebude :-)))
    Šewy : Do akvárka se smajlí nedostane, je na skříňce a má celkový objem 240 l, takže trošku větší :-). A rybičky si ohlídám já :-).

    OdpovědětVymazat
  11. www.aboutuggshop.com ugg boots sale uk
    www.ukuggbootstore.com ugg boots uk
    www.ukuggbootoutlet.co.uk ugg boots sale uk
    www.uk-ugg-online.com ugg boots sale uk
    www.loveugg-uk.com ugg boots uk
    www.loveugg-uk.com ugg boots sale uk
    www.ugg-uk-sales.com ugg boots sale uk
    www.classicuggbootshop-uk.com ugg boots sale uk
    www.uk-uggs-store.com Ugg boots uk
    www.uk-uggs-store.com ugg boots uk sale
    www.buyuggukshop.com ugg boots sale uk
    www.buy-ugg-shoes.com ugg boots uk
    www.sheepskinugguk.com ugg boots uk

    OdpovědětVymazat