19. června 2011

24. týden 13.6 - 19.6.2011

Poslední tréninkový týden před vrcholem sezóny :-).

Pondělní plavání bylo bez trenéra, který jel opět najíždět kilometry do Rakouska. Žádný speciální trénink nebyl, ono také proč, když skoro nikdo nechodí. Po rozplavu jsem si dal pět dvoustovek a pak už jen plaval.
V  úterý ráno plavecký trénink nebyl, ale neválel jsem se v posteli, šel místo toho běhat. Byl to jen takový krátký běh, jen 30 min rychle :-). Po krátkém rozklusu jsem šel na to a nebylo to vůbec špatný, aspoň teda mně se zdálo :-). Navečer jsem ještě sedl na kolo, neměla to být rovina, takže jsem to vzal smět Dřevohostice, Soběchleby a přes Lhotu domů, kde je to pořád nahoru dolů :-). Ale nějak to dnes stálo za prd, nějak se na mě nakupily problémy a člověk spíš přemýšlel jak je vyřešit, než aby se soustředil na trénink :-(..      
Středu jsem zahájil na bazéně, ale vůbec se mi nechtělo už toho je celkem dost, ale ten týden už to vydržím :-). Opět skoro nikdo, a ti co byli, se jen tak vyplavávali, holt už mají po sezóně, což já ještě nemám, takže já se neflákal a trénoval :-). Po delším rozplavu nějaké sprintíky a závěrečný výplav. Navečer, ještě delší běh, při kterém jsem měl dnes doprovod, Ádoš si vzal kolečkové brusle, Filda kolo a kluci jeli se mnou jako doprovod. Na běh bylo až moc teplo, ale jako příprava do Otrokovic dobrý :-). Moc se mi nechtělo, měl jsem toho za celý den dost, takže jsem čekal trápení, ale celkem mě to překvapilo, první polovina, jak už je u mě zvykem, o něco pomalejší, zpět jsem zrychlil a běželo se mi pocitově velmi dobře. Kdyby to tak běželo v Otrokovicích :-).
Ve čtvrtek trenér naplánoval kopeček na kole, no kopeček, pro někoho kopeček pro někoho kopec, konkrétně Tesák a zpět a žádné flákání ujet to co nejrychleji :-). Tak jsem se snažil neflákat a jel co to jen jde. Z Přerova do Bystřice to stále mírně stoupá a i když občas foukne jede to docela dobře. Po projetí Bystřice a Chvalčova už na mě čekalo pěkné cca 6 km stoupání až na Tesák.  Pořád to jelo slušně i do kopce a byl z toho moc pěkný čas, poprvé jsem vyjel Tesák pod 20 min. :-). Zpět to jelo ještě lépe, aby ne pořád z kopce :-). Po návratu domů jsem rychle obul boty a vyběhl, začátek rychle a pak už jsem jen klusal. A ještě že tak moc bych toho dnes v běhu asi nepředvedl, měl jsem toho dost :-).
Ještě, že už jsem si na prázdný bazén zvykl, takže ani v pátek mě slabá účast na tréninku nepřekvapila. Po rozplavu jsem si dal kilák, pak pár rychlých padesátek a frčel do práce. Odpoledne jsem jel na chatu, bylo potřeba něco málo vybourat, aby se mohla položit dlažba, tak aby řemeslníci neměli prostoje :-).
V sobotu jsem ráno vyběhl, opět to byl běh s rychlými minutovými úseky. Počasí nic moc, zataženo, ale naštěstí nepršelo a bylo ještě relativně teplo. Po rozklusání jsem se vrhl na to a i když jsem se necítil úplně o.k., únava je trochu znát, nebylo to zase až tak špatný. Po návratu domů jsem mohl hned vyjet na kolo. Jel jsem směr Otrokovice a projel jsem si celou novou trasu kola. Sice mírně foukalo, ale nebylo to nic tak hrozného a ještě, že na tom kole mi to celkem jede :-). Co se týká povrchu, úsek Otrokovice Hulín bez problémů, Otrokovice Kvasice, to je jedna zalátovaná díra vedle druhé, žádná změna oproti loňsku a Kvasice Kotojedy to zase celkem ujde. 
Nedělní kolo bylo málem ohroženo, nad ránem pršelo, a pořád se honily mraky, jako kdyby mělo opět začít pršet a teplota 14 stupňů :-(. No nakonec jsem před devátou vyjel a vzal to směr Prostějov, kde to vypadalo, že pršet nebude a taky to tak bylo :-). Opět mírně foukalo, ale nebylo to nic hrozného, v průběhu jsem ještě trochu poupravoval výšku sedla, aby se mi zalehlý v hrazdě pohodlněji jelo :-). Ze začátku to jelo dobře, nikam jsem to nehnal, a jen ke konci už se ozvala únava a trochu už mě bolely nohy. Poslední stovečku před závodem jsem zvládl v průměru přes třicet, ale i díky tomu, že to byla spíše rovina :-).      

Km Čas
Běh 40,64 3:20:51
Plavání 7,30 2:35:00
Kolo 293,33 9:38:13
Celkem 15:34:04

 





9 komentářů:

  1. neuvěřitelné, mám za minulý týden odtrénováno víc hodin než Ty. Ti pofíci nějak začínají ojebávat :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Co jsem nenatrénoval doteď, už stejně nestihnu :-).

    P.S. Já si cestu do práce na kole, jako trénink nepíš :-)))))).

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pekny, stovecka s prumerem pres 30 na prum/max tepech 117/141... Myslim Alesi, ze mas dobre naladeno...:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, přidej se k nám na Cestu kolem světa na BezvaBĚH.cz
    http://www.bezvabeh.cz :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Koukám na předpověď na sobotu a 18°C a deštík, to by ti mohlo sedět, ne?

    OdpovědětVymazat
  6. Šewy, kdyby tohle počasí vyšlo, bylo by to super, ale budu tomu věřit až v sobotu večer :-).

    OdpovědětVymazat
  7. Hodne stesti zitra, pocasi vypada paradne snad bude i bezvetri, ja jedu v ceskym raji 0,8/108/12 tak se tesim na pocasi snad bez vetru a deste. Pristi rok v Otrokovicich:) vtt

    OdpovědětVymazat
  8. vtt díky moc, počasí vypadá zatím příznivě uvidíme zítra :-). Tobě ať se také daří.
    A kdoví co bude za rok :-P

    OdpovědětVymazat