12. června 2011

23. týden 6.6 - 12.6.2011

Takový normální tréninkový týden :-)

V pondělí jsem ráno na bazén došel, ale jelikož bylo po závodě, bylo to jen takové koupání :-). 
V úterý mi nebylo nějak dobře, už v noci jsem měl chvilkové křeče v žaludku, plavat jsem sice šel, ale bylo to takové trápení. A pak skoro celý den jsem se necítil moc ve své kůži. Proto jsem zvolil raději volno, odpoledne jsem se byl s klukama projet na kole a jelikož po návratu domů už mi bylo líp, byl jsem se aspoň na hodinku projet na kole, jen tak na pohodu.
Středa  už to je daleko lepší, křeče v žaludku už nejsou a je mi líp, takže na bazén jsem se vydal. Trénink to byl mazec, pořád ještě cítím únavu a Jardův motiv to byla opravdu chuťovka a pro mě to byl boj :-). Po práci ještě běh. Ze začátku to vůbec neběželo, nohám se vůbec nechtělo a celkově to bylo takové utrápené a tak to bylo až do otočky. Zpět už to bylo, ale o poznání lepší, možná to bylo i tím, že se zatáhlo a vypadalo to na pěknou bouřku a já nechtěl zmoknout, takže jsem běžel s cílem být brzo doma :-). To se povedlo, pršet začalo těsně po doběhu :-).
Ve čtvrtek  se mi už plavalo docela dobře. Dnes to bylo spíše o cvičeních a dýchání. Počasí dnes nic moc, od rána prší a prší, ale odpoledne už přestalo a navečer už byly i suché cesty, nic nebránilo tomu, abych vyjel na kole. Dnes jen rychlá třicítka, sice to nemusela být jen rovina, ale byla, protože jen směr Tovačov vypadl rozumně, co se zatažené oblohy týká. Začátek byl proti mírnému větru, tomu odpovídala i rychlost, ale zpět už  to bylo daleko lepší a průměr se nakonec zastavil na 36 km/h. Mohlo to být i lepší, ale samotnému se mi tak rychle ještě jet nepodařilo proto jsem spokojen :-).
Páteční trénink už na pohodu nebyl a padesátky se dvěma výdechy proložené motýlem jsem si fakt užíval :-). Naštěstí, tím bylo pro dnešek odsportováno :-). Odpoledne jsem jel jen na chatu, něco ještě nachystat pro řemeslníky, opekly na ohni špekáčky a jeli domů :-).
V sobotu jsem v šest vyběhl, červen a ráno 14 C  nic moc :-(. Hodinka s rychlými úseky už byla o hodně lepší než trápení v úterý. Pak s  řemeslníkem na otočku na chatu a odpoledne kopcovité kolo, kdy jsem vyzkoušel nové tretry a pedály a dobrý :-). O něco jsem si kolo prodloužil, pořád se mi zdálo, že to bude krátké, tak jsem to vzal ještě přes Hadovnu a ejhle ono by to bylo o něco delší :-). Po návratu jsem s bráchou sedli na zahrádku u domu a dali pivenko, to byla dobrota.    
V neděli ráno kolo, abych stihl stovečku, jelikož odpoledne už má opět pršet. Dostat se z postele byl pro mě velký problém,  vůbec se mi nechtělo a chvilku jsem přemýšlel o tom, že bych to dnes zabalil. Ale je to jedno z posledních ranních kol a jako správný tréninkový šprt, přece nemůžu trénink zabalit :-). Takže jsem sice se zpožděním, ale přece jen vyjel. ze začátku to vůbec nejelo, byl jsem unaven, nohám se nechtělo vůbec šlapat, a když jsem zjistil, že jedu s větrem v zádech hned jsem změnil trasu a jel směr Kozlov, abych to měl zpět, kdy už toho budu mít dost, nemusel bojovat ještě s větrem :-). V pěkném výjezdu na Kozlov se nohy konečně rozjely a až do Oder to už jelo, i když to bylo proti nepříjemnému větru. Ale  to už jsem pamalu točil k domovu a foukalo většinou do zad. Ještě že tak, už jsem toho měl opravdu plný zuby a domů jsem dojel docela hotovej. Po obědě jsem se na chvilku natáhl, to mi udělalo moc dobře, navíc začalo pršet a to se odpočívá nejlíp :-). 

Km Čas
Běh 29,42 2:36:31
Plavání 10,20 3:50:00
Kolo 268,11 9:36:45
Celkem 16:03:16

8 komentářů:

  1. Maňa říkala, že je trochu v šoku. Nejsem sice Tvůj trenér, ale po Czechmanovi bych očekával trochu volnější týden. Buď nám trochu Vabrouškovatíš nebo jsi toho Czechmana odflákl :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Aldamane, tohle je už ale vážně vrchol :) Ty zajedeš půlku pod 5hod a týden potom už najíždíš takový objem na kole :) Jak si to představuješ? Kam tím míříš? Co od toho čekáš? A hlavně co my ostatní??? :) Už vidím tu scénu, jak mě míjí ředitelské auto, za ním motorka TV a špici tahá... Aldaman a Vabroch cení zuby a vlaje za tebou... :) Jsi borec! Tak ať to lítá i nadále :) Ahoj Ondra S.

    OdpovědětVymazat
  3. Ondro zase přeháníš, jako vždy :-).
    Vždyť jsem měl volno po závodě 3 dny a v týdnu až sobota a neděle, byly trochu výživnější :-). Trenér ví, co je potřeba :-).

    OdpovědětVymazat
  4. Vždyť víš, že to nemyslím špatně :) Ale rozhodně máš můj obdiv a bude radost sledovat tě při závodě :) A o tom, že trenér ví, tak o tom žádná! :)

    OdpovědětVymazat
  5. \"Už vidím tu scénu, jak mě míjí ředitelské auto, za ním motorka TV a špici tahá... Aldaman a Vabroch cení zuby a vlaje za tebou... :)\" to mne fakt pobavilo, dobrej komentar:)

    Jinak tvrdej trenink 2 dny po zavode mne moc neprekvapuje, spise ten tyden pred zavodem mne prislo ze do toho busis az moc, zadny ladeni, odpocivani a presto takovy skvely cas. Jestli dobre vyladis na Otrokovice tak predpokladam opravdu kvalitni zlepseni osobaku, kdyz vyjde pocasi, nebudes nemocnej, nebudes defektit atp. Tech kdyz je tam spousty:)

    OdpovědětVymazat
  6. Už sme tu dlouho neměli, že by tě někdo mignul v týdením objemu. :) Tak já aspoň v té položce běhu, ale vůbec nechápu jak se to mohlo stát. :))

    OdpovědětVymazat
  7. Tak vrchol sezóny je MORAVIAMAN, nebylo proč ladit na CZECHMANA :-).
    Počasí má být luxusní 30 C. Což mi vůbec, ale vůbec nevyhovuje, ale bude to stejný pro každého :-).
    Šewy jestli to nebude tím, že jsi byl víckrát běhat než já :-)).

    OdpovědětVymazat
  8. Jéééé a já taky mám víc naběháno za minulý týden:))) Sice jen o 800m, ale i to potěší:))) To bylo ale z mé strany vše:))

    OdpovědětVymazat