1. října 2007

Týden 24.9 - 30.9

V pondělí jsem vyfasoval antibiotika a tak jsem celý týden byl bez běhání. 

Pondělí 24.9.: návštěva praktického lékaře. Pro infekci dýchacích cest ( zánět mandlí ) jsem vyfasoval na 7 dní antibotika Fromilid uno a Ibalgin 400.
Úterý 25.9.: nemoc
Středa 26.9.: nemoc
Čtvrtek 27.9.: nemoc
Pátek 28.9.: nemoc
Sobota 29.9.: nemoc
Neděle 30.9.: nemoc

  KmČas 
 běh 00 

Zhodnocení : je velice jednoduché, běhat jsem nebyl a zodpovědně jsem se léčil. Nemoc už je naštěstí pryč a už se těším na příští týden jak vyběhnu. Samozřejmě ze začátku jen tak lehce žádná divočina.

4 komentáře:

  1. ty to taky vyplňuješ jak docházku v práci, pěkně už prvního až do konce měsíce :-)
    A zapomněl jsi na nulu v plavání a na kole:-DD

    OdpovědětVymazat
  2. V práci odevzdávám docházku až posledního v měsíci :-). Na co čekat, když vím, že antibiotika mám do konce týdne a běhat pod práškama se mi teda nechce. Kolo mi ukradli, tak je zbytečné ho uvádět a co se týká plavání, zatím jsem ve svém nabytém programu nenašel místo, kdy bych mohl navštívit bazén. To není jak ty, kterej si může do práce přijít kdy chce, a plavat si chodí v polední 30 min. pauze na oběd :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Z pohledu otrokovického půlmaratonu za dva týdny to není nejlepší, jenže on je teď nastuzen kde kdo. To by jeden nesměl mezi lidi. Rychle se uzdrav, ať to stihneš. Mohli bychom se vzájemně vybičovat k nadlidským výkonům. Otrokovická trať je možná ještě lepší (=rychlejší) než olomoucká. Je tam méně zatáček, lepší povrch, ale zase více slunce a větru.

    OdpovědětVymazat
  4. V podstatě jsem byl po třech dnech v pohodě, ale doktorka tvrdila, že je potřeba antibiotika dobrát a pod práškama se mi nechtělo běhat. Do Otrokovic bych chtěl jet, ale syn má zrovna narozeniny a odpoledne mají přijít babičky atd. A prý budu muset doma něco pomoci s chystáním, tak nevím, jestli dostanu propustku. Budu se o ni snažit :-)). Jinak na překonání osobního rekordu z Olomouce jsem ani neuvažoval, nějak se mi zdá, že čím dýl běhám, tím pomaleji :-). Ale třeba je to jen můj subjektivní pocit. Bude to chtít nějaký ten závod, abych si to ověřil.

    OdpovědětVymazat