7. října 2007

Týden 1.10 - 7.10

Týden po nemoci moc jsme toho očekávat nemohl a ani jsem nechtěl. Raději nic neuspěchat byl cíl pro tento týden.

Pondělí 1.10.: volno. V neděli jsem bral poslední antibiotika, a tak jsem raději ještě byl v klidu.
Úterý 2.10.: volno. Už jsem chtěl vyběhnout, ale manželk aonemconěla, a tak jsem se musel postarat o děti.
Středa 3.10.: volno. Už byl naplánovaný výběh, ale raději jsem zůstal doma, manželce nebylo dobře a tak jsem se staral o děti. Navíc jsem odjížděl na školení.
Čtvrtek 4.10.: souvislý běh 10,9 km za 1:02:14. Školení na Malé Morávce, hotel Neptun, celý den jsem se těšil jak vyběhnu. Bylo pěkně, a tak jsem si to užíval, až na ty kopečky ze začátku, zpět už to bylo z kopce. Měl jsem půjčeného i garmina a tak mám trať zde .
Pátek 5.10.: volno. Chtěl jsem se aspoň lehce vyklusat, ale byla taková průtrž deště, že nebylo vidět na krok a tak jsem raději zůstal doma.
Sobota 6.10.: regenerační běh 11,3 km za 1:03:38. Jen tak lehce jsem se po obědě byl proběhnout. Pěkné počasi doma všichni spali, tak by byl hřích toho nevyužít.
Neděle 7.10.: souvislý běh 20,2 km za 1:55:52. Po dlouhé době opět výběh s Ječmínkem Máselníkem a přidal se i brácha (Juraman). Neměl jsme v úmyslu nějak divočit a to se mi splnilo. Takový pohodový běh moc se mi líbil. Po nemoci poprvé něco delší.

  KmČas 
 Běh 42,4 4:01:44



Zhodnocení: Jak už jsem psal, raději jsme ještě po dobrání antibiotik byl dva dny v klidu, nebylo kam spěchat, raději dva dny v klidu, než potom toho litovat, a pak jsem se lehce rozjižděl. Celkových 42 km je myslím docela solidních, ani jsem s tolika km nepočítal. Velmi se mně líbil výběh na Malé Morávce, možná to bylo i změnou lokality, je pravda, že v poslední době jsem běhal většinu tras po rovině a tohle bylo pěkně v kopečkách, a navíc konečně jsem po 14 dnech lenošení vyběhl.

3 komentáře:

  1. Jdeš na to dobře a s rozumem. Po přestávce pozvolna. Často mám sklony k dohánění zmeškaného a následně pochopím, že to nejde.

    OdpovědětVymazat
  2. tento týden máš skoro přesně maraton a v lepším tempu než osobák, to bude 24.11. čásek jak víno :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jecminek: až kdyby to bylo 3:59:59 to bych byl spokojen :-).
    rk: ale víš co mi to dalo za práci se držet zpět, naštěstí mi k tomu pomohlo počasí a nemoc manželky, takže nebyl čas :-). Ale zdá se, že to bylo ku prospěchu :-).

    OdpovědětVymazat