2. března 2012

Příprava na sezónu 2012 - únor 2012

V únoru, se i přes docela velkou zimu, povedlo odtrénovat docela solidně.

Únor byl takový divný, jestli to nebylo tou zimou :-). Hned na začátku měsíce jsem měl rýmečku, a i když jsem vše odtrénoval nebylo to ono. Druhý týden probíhal už v pohodě, sice ve vodě mi to připadá, že plavu pořád stejně rychle ( čti pořád pomalu), ale třeba je to jen můj pocit :-). Kolo zatím venku nehrozí, takže jezdím doma trenažér a pravidelně v pátek spinning. O víkendu jsem v sobotu nejdříve dal kolo na trenažéru a pak šel běhat a bylo to opět trápení. Únava už byla znát :-(. V neděli ještě posilovna a hodinka běhu na páse, kde mi asi v polovině nějak divně píchlo v třísle a od té doby jsem nebyl schopen běžet rychleji, jen jsem to pomalu doklusal. Další týden, byl plavecky jen údržbový, jsou jarní prázdniny a tréninky nejsou. V úterý jsem zkusil vyběhnout co na to tříslo. Naštěstí pomalejší běh jde, ale při zrychlení jsem cítil pořád mírné tahání, tak jsem to nehrotil :-). Naštěstí při plavání to nevadí a na kole také ne, tak aspoň že tak. Ve středu ráno běh na páse a pak s klukama lyžovat, Fildovi to šlo super, jen já to měl jako posilovnu, z jízdy na vleku s Fildou mě bolely solidně nohy. Naštěstí tříslo je v pohodě a zbytek týdne se podařilo odběhnout vše co jsem měl. Třetí týden už jsem byl opět lehce unaven a motivy ve vodě do odpočinku měly daleko, a i čtvrteční fotbálek mi dal zabrat, páteční dvouhodinovka spinningu už byla ke konci výživná a to následoval ještě sobotní výběh s Jardou. Počasí bylo super, běželo se sice po asfaltu, ale kopečky a držel jsem se opravdu jen zuby nehty, sám bych to tak rychle nedal,  a to jen proto, že zbytek víkendu už jsem měl volno :-). Poslední týden už je přelomový a konec to už jsme se dostali do března :-). V bazénu ke konci už jsem ani nevěděl o sobě, úterní silové úseky na trenažéru, jsem dokončil s křečema, po středečním kruhovém trénink jsem domů šel jako po obrně, ve čtvrtek fotbal, z hospody  jsem musel jít dřív, jinak bych tam usnul :-). A to mě čeká ještě pátek a sobota. No uvidíme, snad to přežiji :-).

V únoru jsem zvládl uběhnout 145,93 km za 12:48:09, odplaval 41,70 km za 14:00:00 a ujel na kole, trenažéru a spinningu 308,37 km za 13:05:01, posilovna 5:45:55, fotbal 4:30:00, Race Walker 4:00:00. Celkově to dělá 54:34:05.

3 komentáře:

  1. no člověče, 40 hodin indoor aktivit, to by mě už asi definitivně trefilo. Tvůj morál nechápu, dost dobrý.

    OdpovědětVymazat
  2. Tanec je také indoor aktivita. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mně to ani nepřišlo, holt venku byla kosa tak proč nevyužít vnitřních aktivit, když to jde. Nebýt tvých jízd do práce na kole, tak jsi toho venku také moc nenalítal :-).

    OdpovědětVymazat