31. ledna 2011

4. týden 24.1 - 30.1.2011

Mám za sebou takový odpočinkový týden...

V pondělí jsem zahájil pro změnu na bazéně :-). Zajímavý motiv s motýlkem pak nějaká poloha a byl skoro konec :-). Večer ještě krátký pohodový klus.
Úterý plavání takový normál, odpoledne jen půl hodinka na rotopedu s plnou zátěží. Pak už jen menší zpestření večera,kdy starší syn, tak zkoumal počítač, až z toho byla rána, smrad a vyhozený pojistky a počítač nejede. Ještě, že máme noťas :-). 
Středa  ráno jsem se probudil do bíla, ach jo to zase bude všude břečky :-(, ještě že to plavání dle mého pocitu, celkem v ušlo, už mi plavci nedávají tolik na frak, jako dřív, někteří :-). Večer opět jen takový pohodový běh ve sněhu. 
Čtvrtek jsem si ráno zaplaval a odpoledne zahrál fotbálek. Dnes nás bylo velmi málo, ze začátku nebyl ani nikdo na střídání, takže pěkně jsem si zaběhal a bohužel prohrál :-(. Ale na pivo jsem šel, návrat byl sice trošku později, ale zase v rozumném stavu :-).
Což se projevilo v pátek, kdy jsem byl v použitelném stavu a odplaval co jsem měl, bylo toho míň, jelikož samotné nohy to mi vůbec nejde a jsem stále pomalý jako šnek. Večer opět spin a nějak to dnes rychle uteklo :-). A ti co se minule šetřili, dnes raději vůbec nedošli :-).
Sobota dopoledne jen hodinka běhu, ještě že tak v té inverzi a zimě jsem doběhl jak sněhulák a na řasách námraza :-), Po běhu jsem stihl ještě půl hodinky silového šlapaní na rotopedu a pto tento týden mám splněno  :-).
Neděle volno. Dopoledne s Fildou na hokej v Kroměříži a odpoledne gaučink :-). 

  Km Čas
Běh 27,49 2:32:04
Plavání 13,70 5:05:00
Kolo 26,81 2:02:47
Tělocvična   1:30:00
Celkem 11:09:51

 

 

6 komentářů:

  1. To jsem čekal, ale jsem v klidu, i odpočinek je potřeba :-).
    A kdo bude další :-)) ?

    OdpovědětVymazat
  2. Ja ne, mam dalsi (v poradi treti) anginu v rade za sebou. Sezonu zacinam vzdavat, uz se prakticky 2 mesice nehejbu.

    OdpovědětVymazat
  3. No já mám tak zhruba stejně, po dvou týdnech v posteli jsem byl dost namotivovaný, ale musel jsem držet tepy na uzdě. Navíc jsem pořídil avizované Rotory, takže jsem byl i na kole venku. Sobotní azuro a -1°C byly balzámem na hlavu.

    OdpovědětVymazat
  4. Majku, ber to tak, že budeš odpočatej a nežhavenej do sezony... :)) A nic nevzdávej, krásné pozdní léto je ještě daleko.

    Richarde a jak se ti na nich ováluje?

    OdpovědětVymazat
  5. Vzhledem k tomu, že jsem na ovály přesedlal po dvoutýdenní přestávce, tak se to těžko srovnává. Každopádně na válcích se lépe jede ze sedla. S klasickými převodníky se mně při jízdě ze sedla kolo dost houpalo dopředu-dozadu a byl docela kumšt z válců nevyjet. A při jizdě venku (zatím 2hod) mám při pohybu nohy vzhůru pocit jakoby mě klika předbíhala, nutí mě to jít nohou rychleji nahoru a při tom nemusím nic tahat.

    OdpovědětVymazat