20. srpna 2007

Týden 13.8 - 19.8

Týden po dovolené, musím být spokojen s tím co jsem naběhl.

Pondělí 13.8.: volno. Po zápase mě celkem bolely nohy tak jsem si říkal, že odpočinek bude vhod. Jednou jsem nešel vyklusat únavu hned a nohy jsme cítil ještě v úterý.
Úterý 14.8.: odpoledne lehký regenerační běh 10 km. Stále jsem ještě cítil v nohách nedělní zápas.
Středa 15.8.: ráno tempa 6x 1200 MK 3 min. Před a po výklus celkem 11,5 km. Odpoledne regenerační běh 6 km.
Čtvrtek 16.8.: souvislý běh 10 km. Běžel jsme to odpoledne v 14:00 a teploměr ukazoval 33C ve stínu a měl jsem toho plný zuby.
Pátek 17.8.: odpoledne takový lehký fotbalový trénink v Čekyni, lehce jsem si v rámci tréninku zaběhl 8 km.
Sobota 18.8: fotbalový zápas v Čekyni. Hrál jsme celý zápas, ale kolik jsem naběhal si netroufnu napsat. Takže do celkového součtu km zápas nepočítám.
Neděle 19.8.: po zápasový regenerační výklus 10 km.

 

Km

Čas

Běh

55,5

5:28:01

Zhodnocení: byl to týden po dovolené a jen příště po fotbalovém zápase se půjdu vyklusat hned následující den. Teď jsem to neudělal a nohy bolely o den déle. Také jsem si vyzkoušel, jaké to je běhat při 330C vedru. Závodů teď moc v okolí není a na fotbale nás je tak akorát 11, tak jsem si zahrál v sobotu zápas. Opět jsem odehrál celý, ale výkon všech byl hrozný. Do celkového počtu km fotbalový zápas nepíší, protože nevím kolik toho tak při zápase můžu naběhat. Při zápase Ligy mistrů to dělalo hráčům kolem 11 km, ale liga mistrů a poslední soutěž asi bude trochu rozdíl .

7 komentářů:

  1. Teda, obdivuji Tvou kombinaci běhání-fotbal. Já bych měl strach ze zranění (čistě teoreticky - fotbal jsem nikdy neuměl :-) )
    Pro zajímavost - 15.a 16.8. jsem byl na služebce v Chebu. Zatímco ve středu bylo až do pozdního večera horko, ve čtvrtek už od rána kosa a déšť !
    Na vlastní kůži jsem prožil to \"Od západu ochlazení, přibývání oblačnosti...\" :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Už taky nejsem nejmladší a tak se snažím hrát trochu s rozumem a když to moc smrdí raději uhnu s nohou. Musím říct, že za celou dobu co hraji tak se mi zranění vyhýbají. Měl jsem jeden lehčí výron kotníku, který byl za týden v pohodě a to mi bylo 17 let a pak zlomenou kůstku na dalni pod malíčkem a naposledy před 4 rokami jsem měl snad nejhorší zranění, zlomil jsme si loketní kost (ulna). Jinak kolena, kotníky v pohodě bez zranění :-)).

    OdpovědětVymazat
  3. [1] jj, tak to u nás v západním cípu republiky bývá. Ve východních Čechách a na Moravě teploučko a tady kosa jako v ruskym filmu.

    Hejkal: Ty jsi byl doslova u nás za humny. Měl ses ozvat, mohli jsme dát výklus.

    OdpovědětVymazat
  4. \"Při zápase Ligy mistrů to dělalo hráčům kolem 11 km, ale liga mistrů a poslední soutěž asi bude trochu rozdíl.\"
    No jasně. Protože v Lize mistrů se umějí dokonale na hřišti rozestavit, tak v nejnižší soutěži naběháš daleko víc. ;o)

    OdpovědětVymazat
  5. To je sice pravda, ale zase na druhou stranu více toho nachodíme :-)). Tipl bych si, že naběhám tak kolem 3-5 km víc to určitě nebude. při oslavách 70let fotbalu v Čekyni jsme si pozvali starou Gardu Sparty Praha na přátelský zápas. Hrál za ně i Berger, Skuhravý ale i hráči kolem 50tky atd. a ať byli pánové o hodně starší dělali si s náma co chtěli. My po chvilce nemohli, a oni to brali jako lepší tréninkový zápas :-).

    OdpovědětVymazat
  6. \"...na druhou stranu více toho nachodíme.\"

    Nesmíš to podávat tak negativně. Prostě intervaly s mezichůzí. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Vidím, že ty na všem negativním najdeš pozitivum. To se mi moc líbí, až budu potřebovat radu jak něco negativního převést na pozitivní ozvu se :-))

    OdpovědětVymazat