2. dubna 2013

Březen 2013

Počasí si zřejmě z nás dělá srandu, naštěstí i v tomto nečase se mi podařilo celkem slušně odtrénovat i díky tomu, že na mě neskočila žádná nemoc :-).
Rameno přestalo bolet a tak jsem bez problémů mohl odplavat vše co nám Jarda připravil a někdy to byly opravdu lahůdky. Třeba tímhle motivem 2x (20x50M+10x50K) i5´ jsme chtěli konečně přilákat jaro, moc se to, ale nepodařilo. Řekl bych, že podzimní trápení je už nadobro pryč ve vodě se cítím momentálně dobře, tak snad to tak vydrží i nadále :-).
Běžecky to také nevypadá, na mé poměry vůbec špatně. Je čas začít zrychlovat, takže je potřeba začít běhat i nějaké úseky. Zatím jsem zařadil v týdnu aspoň jeden intervalový běh. Je to sice mazec, bolí to, ale jinak to nepůjde :-). Konečně se mi podařilo zúčastnit se i dvou běžeckých závodů, jeden dopadl dobře, Grymovskou desítku jsem si zaběhl jen o 1 sekundu za osobákem. S Oseckým půlmaratonem už taková spokojenost nebyla, ale bylo to z plného tréninku a počasí také nic moc.
Na kole venku jsem toho moc nenajezdil, bohužel počasí je stále proti. Byly to jen takové cca dvouhodinové projížďky v zimě a větru :-( a zbytek jsem odkroutil na spinningu.
Mimo tyto aktivity jsem ještě zvládl move-it a fotbálek.
Suma sumárum zase solidně odtrénováno, uvidíme jak dopadne duben, už by se mohlo konečně počasí umoudřit, aby šlo něco na kole najezdit venku.
V březnu jsem zvládl uběhnout 223,23 km za 18:25:36, odplaval 48,70 km za 17:15:00 a ujel na kole a spinningu 543,54 km za 20:58:25, posilovna 3:30:00, fotbal 4:30:00, Celkově to dělá 64:39:00.

3 komentáře:

  1. Fičák teda, běh pěkný číslo :) IM

    OdpovědětVymazat
  2. Ty máš Aldo stejně dobrej morál sedět na tom trenažéru a spinningu. O plavání nemluvě. :) Tak aspoň naběháno mám víc. A nabadmintonováno. :D

    Ta termínovka je konečná? Jako že z půlek pojedeš jen Czechmana?

    OdpovědětVymazat
  3. Na trenažéru doma jsem byl naštěstí jen jednou a spinning je buď plánovaná hodina a nebo se domluvíme a jede nás víc. A co jiného mi také zbývalo, když bylo venku takové hnusné počasí ? Ve skupině to rychleji ubíhá a to samé u plavání, kdybych měl plavat sám asi bych tolikrát nechodil, ale je nás
    víc tak to jde.
    To určitě není konečná termínovka to jsou zatím jen závody, které bych chtěl jít :-). Už teď je účast na Hranické dvacitce ohrožena i účast na Mamutu :-(.

    OdpovědětVymazat