1. června 2012

Příprava na sezónu 2012 - květen 2012

Tak a je za mnou poslední tréninkový měsíc, v tom dalším, už se bude závodit :-)).

Květen se mně hodně povedl a to nebylo příliš ideální počasí, na neustálý vichr jsem si už zvykl, ale když jedete na kole a kouří se vám od pusy je asi trochu zima :-). Ale trenér plánuje trénink i podle počasí, takže se mi podařilo skoro vše odtrénovat, tak jak bylo napsáno :-). Jelikož na zahraniční soustředění nebyly peníze, uděla jsem si soustředění v místě bydliště. Vzal jsem si v týdnu tři dny dovolené a něco odtrénoval.
Plavecky to celkem šlo, sice ze začátku měsíce jsem měl pocit, že plavu pomalu a cítil jsem se celý trénink unaven, ale ke konci měsíce už to bylo o hodně lepší. Hlavně kratší sprinty se mi líbily :-).
Na kole jsem tento měsíc zapracoval asi nejvíce. Už zmiňované "soustředění" jsem využil najetí nějakých těch kilometrů. Počasí sice nebylo ideální, jeden výjezd jsem skoro celý absolvoval za deště, další v silném větru a v celkem hladném počasí, ale když už jsem měl volno, přece nebudu sedět doma a celková dávka z atýden se zastavila na 600 km :-). Celkově jsem s najetými kilometry spokojen a díky tomu se i výkonnost hodně zvedla, řekl bych, že to konečně na mé poměry začalo trošku jezdit a to hlavně v kopcích :-). Máme tady takové pěkné stoupání na Tesák, kdo jel Mamut tour ví :-), a vždy když ho jedu, tak si změřím čas, oproti začátku měsíce se mi podařilo zlepšit čas o více jak 4 minuty, což je zároveň i osobáček :-).
A co běh ? Začali jsme běhat úseky a ze začátku to bylo trápení a delší běh tam už jsem zase cítil únavu z celého týdne a kola. Takže pocity nic moc. Ale po volnějším týdnu to bylo o hodně lepší a kiláky zaběhnuté hrubě pod 4 min/km mně zvedly náladu :-). A při pár výbězích mi dělal doprovod pes. Holka šikovná, v pohodě vydrží uběhnout 18 km a to jí ještě není ani rok :-).
V květnu jsem si i zazávodil, silniční závod Mamut tour jsem zajel celkem slušně, hlavně s výkonem v kopcích jsem byl spokojen, a konečně jsem se dočkal a odjel si letošní prvrní triatlon Blanenský plecháč, ve kterém mě potěšil hlavně výkon na kole, 15 čas ze všech závodníků není rozhodně špatný, škoda běhu, ale nejsem žádný sprintér :-).   
V červnu už budeme asi pomalu ladit, aby to v Regensburgu vyšlo co nejlépe :-)).

V květnu jsem zvládl uběhnout 202,32 km za 17:26:04, odplaval 40,60 km za 14:15:24 a ujel na kole 1522,08 km za 53:09:20. Celkově to dělá 84:50:48.

4 komentáře:

  1. Pěkný čísla, smekám, jak to stíháš.

    OdpovědětVymazat
  2. Plánuješ před Regenem ještě nějaký závod?

    OdpovědětVymazat
  3. Sometimes, we will always remind myself, I hope other people\'s ideas and their own, but do not want to own ideas with others. When we look at a wild animal, not much difference between them similar, but when we watch their own kind when, in any case no one believes that he and I have some.

    OdpovědětVymazat
  4. IM: Měl jsem dovolenou a po práci, ale trpěla tím rodina :-(.
    vl001: už neplánuji není kdy :-)).

    OdpovědětVymazat