11. června 2012

Ironman Regensburg a je to tu :-)

Tak už se to pomalu blíží....

Uteklo to jak voda a už v neděli se postavím na start Ironman Regensburg. Po celou dobu přípravy, která začala v listopadu 2011, jsem se snažil poctivě odtrénovat co trenér napsal. Do přípravy jsem dal vše co jsem momentálně mohl a více pro dobrý výsledek udělat nešlo. Závod si jedu užít, stresovat se konečným časem nehodlám, ale je to závod a ten se jede naplno a na konci se uvidí :-). Bohužel podle předpovědi počasí má být o víkendu v Regensburgu opět pěkné počasí s teplotami přes třicet stupňů. A teplo já moc nemusím :-(. Co nadělám, je to můj premiérový závod série IM, a při mém každém premiérovém závodě bylo vedro, takže s takovou předpovědí počasí jsem mohl počítat :-). Podle startovní listiny bych měl mít startovní číslo 1219 :-). On line závod lze sledovat zde.

16 komentářů:

  1. Maňa říkala, že bude držet palce. Pořádně si to užij.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak sa drž, hlavne sa nestresuj. A počasie? Veď to je super, premiéra a k tomu ešte pekné počasie :). Držím palce, dal si tomu čo si mohol, teraz to už len pretav do pekného výsledku.

    OdpovědětVymazat
  3. Budeme doma držet palce.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám naklepaný gauč, načechraný polštáře, takže tam můžeš dovádět jak dlouho chceš. Jo a mávej do kamer, ať to není taková nuda. ;))

    OdpovědětVymazat
  5. tak aldiku scénář je jasnej ne? Plavčo pod 1:15, kolo 5:15, maraton 3:20 a ještě ti zbyde i chvilka na poflakování se po depu:-).
    Budem držet palce nejenom Tobě, ale všem Přerovákům a že vás tam bude :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Je to pěkný závod, takže si ho určitě užiješ. Voda je malinko z kopce, proto jsem vloni plaval tak rychle. Na kole to hezky frčelo hlavně v druhé rovinatější půlce okruhu a na běhu se pořád je čím kochat, takže to není nuda. No a já vloni porazil Andyho Raelerta, tak by to chtělo taky nějaký podobný skalpík :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak hlavně ve zdraví,už víš do čeho jdeš,bud v klidu opravdu v přípravě jsi udělal maximum tak jen to dokázat že tréninkové nemalé dávky byli k něčemu.Držím palce tobě i celé přerovské grupě.jen bych vám přál o pár stupínků méně na teploměru,jestli bude 30stupnů tak pánbůh opatruj.čufa

    OdpovědětVymazat
  8. Díky moc, pokusím se neudělat ostudu :-)).
    A do kamer a foťáku se budu snažit jen a jen usmívat, i kdybych zrovna umíral :-)).
    JM: Kdyby to tak vyšlo, bylo by to super. Jen to plavání by mohlo být ještě o 5 min rychlejší, když je to z kopce :-)). Kolo snad jo :-), čas na běh, jestli bude takové vedro, které nemusím, bych byl spokojen i s 3:35 :-)))).
    IM: Letos by měl startovat Michale Realert, ale to by musel být DNF :-). Hlavně vidět cíl :-).

    A celkem nás jede z Přerova 5, což je slušná účast, snad se při závodě potkáme :-).

    OdpovědětVymazat
  9. Vole:-) Mě potkáš na kole určitě.....:-) A snad se mi letos podaří někoho předjet...:-)Loni to byla ostuda!

    OdpovědětVymazat
  10. Pavel Novák: a koho jsi chtěl loni předjíždět na kole, když jsi lezl z vody 2 v kategorii a 46 celkově ? A tebe potkám tak maximálně na běhu když se budeme míjet v proti směru a pak v cíli :-)).

    OdpovědětVymazat
  11. Vidis, takový vysvětlení mě nenapadlo...:-)) Sakrys to je dobry, no ale co těch 800 lidi co me predjelo????? To mi oduvodnis jak...? :-))

    OdpovědětVymazat
  12. Já bych řekl, že 800 není počet lidí co tě předjelo, ale celkový čas kola ze všech :-)). Takže tě 800 lidí rozhodně nepředjelo :-). Když se dívám na výsledky tak se před tebe na kole i s během dostalo ani ne 500 závodníků celkově a v kategorii jen 66. Co by za to jiní dali :-)).
    A letos jsi zkušenější, o rok více natrénováno, takže to bude určitě lepší :-).

    OdpovědětVymazat
  13. Taky přeji hodně štěstí a ať technika(kolo, neopren, boty:)))) vydrží. O tebe strach nemám. Jen nevím kde vezměš přerovský rohlíky se šunkou a sýrem, v tom bych viděl trochu problém:))))

    Ostudu neuděláš neboj:))))

    OdpovědětVymazat
  14. Tak chlape, držím pěsti a těším se na report. Bušil jsi poctivě, tak se to jistě projeví. Mají v Regnu taky tombolu - nebo si to necháš na Osek :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Rohlík nějak pořeším, nejedeme do Afriky :-). Tombola tam asi není, to jsem zatím nezjišťoval, mně budou stačit ceny co opět vyhraji v Oseku :-))).

    OdpovědětVymazat