18. září 2011

37. týden 12.9 - 18.9.2011

Konec týdne jsem jen prolenošil, ale plánovaně :-).

V pondělí ještě za tmy, to ke vstávání moc nepomohlo, ale lepší už to nebude, jsem si šel zaplavat. Už to bylo zase o něco lepší, jen ty nohy kraul jsou pořád stejně pomalý :-). V úterý jsem si šel zaběhat. Bylo na září až moc teplé počasí, ale naštěstí příjemně pofukovalo. Moc mi to ze začátku nešlo, což se naštěstí po pár kilometrech změnilo. Ve středu bazének a docela to uběhlo, ale ke konci mě už lehce bolely ručičky :-). Navečer jsem si šel ještě s bráchou zaběhat, taková pohoda :-).  Ve čtvrtek jsem nedělal nic, protože se mi nic dělat nechtělo :-). V pátek jsem si byl ráno chvilku zaplavat. Ne, že je ráno už tma, ale už i pěkná zima :-(. V pátek mě potěšila i firma Garmin, reklamaci garmina 305 vyřešila tak, že mi poslali 310XT. Takže už nebudu muset řešit, komu při plavání dávat strojek na hlídání, jelikož 305 nebyla vodotěsná, ale 310XT je :-).       
O víkendu jsem už nedělal nic, trenér doporučil odpočinek, abych byl fit a odpočinutý na začátek přípravy na novou sezónu, která začne někdy v půlce října. Pokusím se to dodržet, ale bude to těžké, jednak když nic nedělám tak tloustnu a pak už jsem si na to nějak zvykl, že je skoro každý den nějaká ta sportovní aktivita, ještě, že plavání je povoleno :-). Teď se mi to povedlo, ale v neděli jsem byl z toho celkem nesvůj, že nic nemusím :-).

  Km Čas
Běh 25,14 2:11:27
Plavání 7,00 2:35:00
Kolo 00,00 0:00:00
Celkem 4:46:27

 

4 komentáře:

  1. Tak gratulace, to je slušně vydařená reklamace. Já myslím, že i na to lenošení by sis zvyknul. Mě to zatím docela jde a i baví. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Že jo, také mě to hodně potěšilo, když jsem v krabici místo 305 viděl 310XT, firma Garmin u mě hodně stoupla v ceně :-).
    Ale ty jsi talent od přírody, my obyčejní musíme něco natrénovat, aby se závod povedl :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Když jsou kila místo času, tak i ten talent ti je k prdu. :))

    OdpovědětVymazat
  4. www.aboutuggshop.com ugg boots sale uk
    www.ukuggbootstore.com ugg boots uk
    www.ukuggbootoutlet.co.uk ugg boots sale uk
    www.uk-ugg-online.com ugg boots sale uk
    www.loveugg-uk.com ugg boots uk
    www.loveugg-uk.com ugg boots sale uk
    www.ugg-uk-sales.com ugg boots sale uk
    www.classicuggbootshop-uk.com ugg boots sale uk
    www.uk-uggs-store.com Ugg boots uk
    www.uk-uggs-store.com ugg boots uk sale
    www.buyuggukshop.com ugg boots sale uk
    www.buy-ugg-shoes.com ugg boots uk
    www.sheepskinugguk.com ugg boots uk

    OdpovědětVymazat