15. srpna 2010

32. týden 9.8 - 15.8.2010

Jelikož toho poslední dobou toho moc nenatrénuji, si říkám jestli má cenu nějaký týdenní rozpis vůbec psát.  

Plán na tento týden byl následující :

dovolená plán nebyl žádný

Pondělí 9.8.
volno. Už opět zpět doma, ale nechce se mi nic dělat, tak jsem nic nedělal.  
Úterý 10.8.volno. Sice jsem byl domluvenej s Pavlem Lančem na běh, ale ráno jsem nevstal. Včera večer návštěva u rodičů se trochu protáhla a ráno jsem se nedonutil vstát. Když už se mi nehce trénovat, tak aspoň taková procházka v lese, za účelem sbírání hřibů. A povedlo se něco jsem našel a smažené bedle to já můžu :-).       
Středa 11.8.volno. Je pěkně, odpoledne jsem šel s mladším synem a jeho bratrancem na bazén. Ani jsem si nezaplaval. Jsem asi nějakej divnej.   
Čtvrtek 12.8. : Regenerační běh 12,54 km za 1:20:25. Tentokrát jsem ráno vstal a s Pavlem vyběhl. A udělal jsem dobře, dobře jsme pokecali a z mé strany to byl pohodový běh, aby ne, když bylo tempo skoro 6:30min/km :-). Celkově byla průměrná TF 123 a max. byla 138 a průměrné tempo 6:24 min/km.
Plavání 1,0 km za 25:00 min.
 Opět hezké počasí, a nejlíp je na bazéně :-). Tentokrát jsem si i zaplaval, nic divokého, po krátkém rozplavu jsem dal 5x100m start 2´a pak jen výplav. Více se stihnout nedalo. 
Pátek 13.8. : Plavání 1,0 km za 25:00 min. Dnes jsem ani plavat nechtěl, ale v bazénu jeden člověk, toho jsem musel využít. Dal jsem si pár rychlých úseků, pak se syn, sám nudil a chtěl vyhazovat do vody, takže jsem ho vyhodil a než doplaval zpět, já zvládl dát dva bazény a opět ho mohl vyhodit. Takové plavání s posilováním :-).
Sobota 14.8. : Regenerační běh 12,54 km za 1:13:47. Opět domluven s Pavlem, měl jít i Martin, ale ulehl díky nemoci. Začátek byl zajímavý, jeklikož jsem zaspal a první tři kilometry byly stíhací jizdou. Po asi dalších dvou kilometrech, jsem si musel odskočit do křoví a opět Pavla stíhal, což se mi povedlo těsně před mostem :-). Naštěstí cesta zpět už byla z mé strany v pohodě a i když jsem museli zpomalit, jelikož Pavla začalo bolet lýtko, byl jsem rád, že jsem vyběhl. Celkově byla průměrná TF 128 a max. byla 158 a průměrné tempo 5:54 min/km.
A to pro dnešek nebylo všechno, dopoledne mi zavolal kámoš jestli nechci přijet do Kozlovic, je tam turnaj v malé kopané a je jich málo. Na bazén to dnes nebylo, takže jsem vzali kluky a jeli. Ani se už nepamatuji, kdy jsem naposledy hrál venku fotbal. Stihl jsem tři zápasy, docela to i po dlouhé době šlo, holt co se jednou naučíš....... :-). Docela vydařená sobota.
Neděle 15.8. : Volno. Po včerejšku, mě bolí celý člověk :-), holt jiný pohyb. Ráno jsem sice měl jít běhat s bráchou, ale pršelo takže běh neklapl a tentokát mi to ani moc nevadilo a odpočinek jsem uvítal :-).        

 KmČas
Běh25,102:34:22
Plavání2,00:50:00
Kolo00,000:00:00
Celkem 3:24:22

Zhodnocení : Opět nic nehodnotím, jelikož není co :-(.

 

8 komentářů:

  1. ... takže jsem ho vyhodil a než doplaval zpět, já zvládl dát dva bazény a opět ho mohl vyhodit ...

    Ten člověk musí mít ukrutnou sílu nebo strašně rychle plave a nebo obojí :-)))
    V tvém týdením rozpisu už mi chybí jen nějaké to vyprávění o gaučingu a jak kdybych se viděl ;-)
    Tak se drž
    Téčko

    OdpovědětVymazat
  2. Téčko to bylo v 25 m bazéně, a nejmladší syn je takový malý střízlík, takže to šlo :-).
    Jen aby, všichni bušíte jak barevní, to je pak vidět na závodech :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Nebušíme, největší bušič jsi ty a Ironjozef. :-) A kolikrát to na závodech bohužel ani vidět není. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jj, jsi největší bušič hned po Pepovi:-) A neprovokuj nebo ti nějakou buchnem:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Člověk 2x vyběhne na regenerační běh a hned prej ,že buší :)))). Aldo nedej se :))

    OdpovědětVymazat
  6. Momentálně je stagnace, takže o nějakém bušení nemůže být ani řeč. Ale stejně je pro mě v podstatě konec sezóny takže zvolnění není na škodu. Bušit se začne zase až na podzim :-))).

    OdpovědětVymazat
  7. Jak konec sezony ?!!! :-)
    Uz druhym rokem se chystaš na podzimni maraton. Takže žadne flakani a šup na to. Budu tě čekat v Ostravě na startu ;-)

    OdpovědětVymazat