13. června 2010

23. týden 7.6 - 13.6.2010

Po sobotním závodě, odpočinkový týden, co take jiného šlo očekávat :-). A celý týden bylo velmi teplo, řekl bych až moc :-).

Plán na tento týden byl následující :

po- volno
ut- P: co Jarda vymyslí 
st- C: kolo volne (pr.max 27!!!!) 2h.
ct-  volno
Pa- P: co Jarda vymyslí 
so- kolo 3h na ujeti pr. max 28
ne- klus 12km v tempu 5:20

Pondělí 7.6.
Plavání 3,0 km za 1:20:00 min. Sice mělo být volno, ale hned ráno jsme vezli syna na vlak jeli na republikové finále v hokejbale a když už jsem byl vzhůru nemělo cenu jít domů nechal jsem se zavést na bazén :-). Ale bylo to jen takové pomalé plavání, jel jsem si své tempo, jak by řekl Jarda jako v lázních :-).    
Úterý 8.6. : Plavání 2,3 km za 50:00 min. Nějak to není ono, sice mě nebolí svaly, ale jsem takovej marnej, vůbec to neplavalo :-(. Půjdu brzo spát a zítra plavání vynechám.
Středa 9.6.Volno. Nic jsem nedělal, stejně jsem marnej a snad den volna pomůže :-).   
Čtvrtek 10.6.Plavání 1,8 km za 50:00 min. A pomohl, šel jsem opět brzo spát a dnes to bylo už v pohodě, plavalo se mně dobře a hlavně jsem se i dobře cítil :-).  
Kolo 60,10 km za 2:07:36
. Včera volno kolo jedině dnes a opět jsem si musel vzít dovolenou, abych to vůbec zvládl a vyjel hned po obědě. Počasí až moc pěkné vedro, naštěstí foukalo, ale za se na kolo až moc :-). Jelo se mi celkem dobře díky větru sice nebylo horko, ale chvilkami jsem měl problémy se udržet na silnici, ale jak fouklo do zad to byla paráda: -). Celkově byla průměrná TF 117 a max. byla 147, průměrná kadence 77, nastoupané metry 238 m a průměrná rychlost 28,3 km/h.
Pátek 11.6. : Plavání 1,8 km za 50:00 min.  Po rozplavu, taková chuťovka 16x50m (3x50m v 45´,1x50m v1´stíhal jsem jen jeden a půl série :-) ), a po stovce volně, 8x100m start 1:45´. S vypětím všech sil jsem to zvládl, ale ke konci už jsem toho měl dost, ještě že už jsem musel končit a utíkat do práce :-). .
Sobota 12.6. : Kolo 100,49 km za 3:58:41. Po dlouhé době opět společné kolo s Matinem. Vymyslel moc pěknou trasu, Tesák, Troják, Lázy, Foncky a zpět. A jak už to u nás bývá výjezd byl naplánován před šestou což mi naštěstí nedělá problémy :-). Martin ze začátku upozorňoval, že neví jak na tom bude, ale to byly spíš zbytečné aliby. Je zajímavé jak to ve dvou rychle utíká, na Tesáku jsme byli cobydup :-), bylo zde i první občerstvení. Lázy ty jsem nikdy ještě nejel, ale byly zařazeny jako část dlouhého Mamuta, a Marťa je chtěl vyzkoušet :-). Pěkné stoupání a moc pěkný výhled. V pohodě jsme to zvládli a frčeli dál, bylo dostatek času a proto jsme se rozhodli jet i Foncky s tím, že jsem si dali menší přestávku v hospůdce za Rajnochovicema a dva dobře vychlazený Radegasty se zvětšujícím se horkem nás dostatečně povzbudily, škoda, že Martin musel být brzo doma, sedělo se dobře a pivo bylo opravdu výtečné :-). Foncky se nám podařilo vyjet a pak už to bylo jen z kopce k domovu. Mělo foukat do zad, ale vítr se nám nějak otočil a foukal tak divně z boku, Martin to chvilku pěkně prasil a svištělo to hezky přes čtyřicet. V závěru už, ale bylo velké horko a v poklidu jsme dojeli domů. Super výjezd, opět jsme probrali kde co, suprová trasa, úseky v lese byly parádní a opět  to uteklo jak voda. Já to sice o něco prodloužil, oproti plánu, ale nějak zvlášť jsem unaven nebyl, nejela se žádná divočina, tak snad to nebude vadit, a Martinovy obavy o jeho výkonnost, co se týče kola, považuji za zbytečné :-). Celkově byla průměrná TF 120 a max. byla 154, průměrná kadence 70, nastoupané metry 1507 m a průměrná rychlost 25,3 km/h.
Navečer jsme jeli ještě celá rodina na kolech k Jadranu. Celkem je to něco přes dvacet kilometru, ale nejmladší syn jel cca 16km/h, a to si do tréninku počítat nebudu :-).     
Neděle 13.6. : Souvislý běh 12,77 km za 1:07:47. Po včerejší vydatné noční bouřce a ochlazení jsem vyběhl kolem Bečvy. Celkem to šlo, jen díky včerejší bouřce byla část cyklostezky pod tenkou vrstvou mazavého bahna, popadaných větví a dalších nečistot. Naštěstí jsem vše ustál ,nic se mi nestalo a ve zdraví dokončil :-). Celkově byla průměrná TF 122 a max. byla 128 a průměrné tempo 5:18 min/km.
       

 KmČas
Běh12,771:07:47
Plavání9,53:45:00
Kolo160,596:06:17
Celkem 10:59:17

Zhodnocení : Ze začátku jsem cítil únavu ze závodu, ale ke konci týdne, už to bylo v pohodě. Super bylo společné sobotní kolo s Martinem:-).

13 komentářů:

  1. hm, no Ty jsi byl v sobotu v pohodě, já cítím bolavé nohy ještě dnes :-)
    Jenom pro srovnání, do Tesáku jsem tepal 164, Alda 131, je teda jasné, kdo si dával kolik... ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak pokud jsi dnes vyběhl celý v modré, konečně jsem Tě potkal - za Kozlovicemi do protivky s camelem na zádech :-) Kurnik, takhle volně vyklusávat za 5:18 bych chtěl taky!

    OdpovědětVymazat
  3. Hmm tak to asi nebyl Aldaman, ten byl v neděli v černém(toho jsem potkal, když se zrovna vracel), ale já (černý elasťáky a modré tričko:))) A to tempo bylo asi ještě o víc jak minutu horší:))) A mladej jel za mnou na kolobce:))) Potkal jsem 2 běžce a oba jsem myslím zdravil, ale který jsi to byl, tak to opravdu nevím:)))

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně jak píše brácha, ale jsme dvojčata takže je to skoro jedno ;-). Jen já momentálně jsem na tom běžecky trochu líp :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem z toho jelen. Potkáváte se tam Moravě jak na Václaváku a ještě jste příbuzní... :). Já při ranním běhu viděl lišče a jezevec mi přeběhl přes cestu.

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jo, kolik vy mate tech dovolenejch, a jak si je muzete brat ze dne na den...:-)) Dvojcata jo? nedalo by se to pri triatlonu nejak zuzitkovat? :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Také jsem byl překvapen, že najednou běží brácha proti mně :-). Nějak by se to zužitkovat třeba dalo, ale momentálně jsem ve všech disciplínách lepší takže spíš by to bylo na škodu :-).
    A byl to jen 1/2den dovolené a mám holt hodného šéfa :-). A se starou už končím a Otrokovice za rohem a pak kdoví co bude :-).

    OdpovědětVymazat
  8. dokud vis ze to je bracha, tak je to dobry, az si budes rikat kam to zase bezim, tak ti budu muset snizit davky :D

    OdpovědětVymazat
  9. IM: tak to už by bylo se mnou hodně špatný :-))))). A další stádium by bylo, že bych se opravdu otočil a chtěl doběhnout svůj \"stín\" :-D.

    OdpovědětVymazat
  10. No já myslím, že na tom budeš líp pořád!!! Já už si zvykl být vždy druhý:))))) Ještě bude chvilku trvat než si spolu vyběhneme.. A to bude u tebe výklus na pohodu a u mě rychlý běh:)))

    OdpovědětVymazat
  11. Jak se starou končíš ?? :)))

    OdpovědětVymazat
  12. Samozřejmně se starou dovolenou. Na co ty hned nenarážíš :-). Jsem šťastně ženat, jako všichni chlapi :-))))

    OdpovědětVymazat
  13. Slovy klasika: jsem ženatý a moje žena šťastná :-D

    OdpovědětVymazat