14. března 2009

Zřejmě konec sezóny :-(

Zatím jen tak narychlo report z nemocnice, v úterý 10.3 jsem měl pád na kole z kterého jsem si odnesl zlomený loket a klíční kost. Hned jsem šel na operaci a všem mám zdrátováno. Takže letos je sezóna asi u konce a budu se dávat dohromady :-(

20 komentářů:

  1. Tak hodně štěstí s rekonvalescencí ;-) Máš na pády na kole celkem pech...

    OdpovědětVymazat
  2. To je tedy pech. Dej se dohromady, držím palce, třeba si spolu zase chvíli zaběháme na podzim v Porubě :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyyy, ty mas teda smulu.. Ted sme to s Advidem docetli a kroutime hlavou.. no dej se co nejdriv dohromady ale nic neuspechavej, sezona je dlouha a triatlony se jedou jeste na zacatku zari.. Tak hodne stesti s rekonvalescenci

    OdpovědětVymazat
  4. Ani nevím co k tomu říct či napsat. Prosím tě hlavně se dej co nejdřín dokopy. Držím pěsti.
    Téčko

    OdpovědětVymazat
  5. Jak má český velikán JdaC v jedné své hře \"Táhni a srůstej.\"

    Přeji hojení a rekonvalestenci bez komplikací.

    OdpovědětVymazat
  6. Asi to nebude ještě nejhorší, když můžeš vůbec psát:-)) --- Dnes jsem měl bednu.

    OdpovědětVymazat
  7. Přeji rychlé uzdravení, ale také optimismu do dalšího období. \"Zbytek\" těla si trochu odpo4ine a možná to hned tak nebude na plavání a kolo, ale k běhu by ses mohl vrátit relativně brzo. Nohy maš celé, ne ;-) ? Koneckonců běh je nejlepší cesta k vytrvalosti. Držím palce. milans

    OdpovědětVymazat
  8. K předchozím příspěvkům není co dodat. Držím palce - srůstu zdar.

    OdpovědětVymazat
  9. Ach jo, už jsem se těšil, jak mi to nandáš a ty takhle. Tak se dej brzy dohromady, kdo ví, jak dlouho se budu hýbat já a kolik ještě bude příležitostí mne porazit:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Konečne som sa mohol pripojiť. Už som o tej tvojej havárke vedel. Je mi to fakt moc ľúto. Daj sa čím skôr do kopy a určite Ironmana ešte dáš. Ahoj.

    OdpovědětVymazat
  11. Vl001: Nandam ti to i za Aldamana. :-D

    OdpovědětVymazat
  12. jake konec sezóny? Naděláš s klíční kostí a loktem jak nějakej důchodce. Na moraviamana už to asi nevýjde, bo dráty půjdou ven až tak v září, ale kratší věci půjdou. Nevím, jak vypadá ten loket, ale já měl sdrátované rameno a klíček taky (akromioklavikulární luxace a zlomenina levého akromia:-)). Po šesti týdnech gypsu jsem si myslel, že už nikdy rukou nehnu, nemohl jsem ji dát ani 30cm od těla, bolelo to jaxviňa, rehabka strašila půl rokem atp. Realita je ale taková, že když ti kost drží drát, nemusíš se bát žádné rehabilitace a ruka se dá procvičovat prakticky pořád co zvládneš. Jenom to bolí. Když se naučíš trochu jezdit na kole a nebudeš padat každýho půl roku, tak to třeba aspoň na HIM do Litovle v červenci klapne.
    Taxe tuž, jez medvídky, aspiky, potraviny bohaté na vápník a hlavně neupadej do depky:-)

    OdpovědětVymazat
  13. Přeji rychlou rekonvalescenci chlape. A já se těšil na Tvoje letošní triatlonové osobáky.

    OdpovědětVymazat
  14. Dík všem za podporu, ale momentálně moc optimismem nehýřím, jen ležím a jsem nasranej, že se tohle muselo stát zrovna mě !!!

    OdpovědětVymazat
  15. Aldaman
    Já myslím, že nejsi sám. Vem si třeba Advida. Ty si to aspoň pamatuješ :).

    OdpovědětVymazat
  16. Jasně, dávku smůly sis vybral, tak už si teď přejme všichni samé šťastné chvíle.

    P.S: Včera jsem tu nebyl schopen nic napsat. Ta průměrná tepovka na konci příspěvku mne prostě dorazila:-) Evidentně je pečlivě zmáčknutá brzy po pádu:-)

    OdpovědětVymazat
  17. Snad už bude jen samé štěstí :-).
    vl001: tepovku těsně před operací jak už jsem ležel na stole a zjistil z obrazovky, měřená z ukazováčku se pohybovalal kolem 100, pak už jsem jen spal :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Trénovat i na stole s tepem 100 umí jen ti nejlepší z nás. Je vidět, že to myslíš se sportem vážně, úspěchy se jistě brzy dostaví:-)

    OdpovědětVymazat