23. března 2009

12. týden 16.3 - 22.3

Už jsem doma z nemocnice a uzdravuji se :-)

Jednotlivé dny nemá cenu rozepisovat. Tak jen krátce. V pondělí mě propustili z nemocnice, už jsem se cítil líp, ale chyba lávky, ono je něco jiného ležet celý den v posteli a dojít si max. WC, to nebyl problém, ale přijít domů a snažit se dělat vše jak normálně, to holt ještě nešlo. Docela mě vyčerpalo i samotné napsání reportu z minulého týdne. Takže týden je jen o lenošení, úterý jsem celý den ještě v posteli, sleduji TV a vedle sebe mám notebook :-). Středa čtvrtek už je to lepší, takže provádím změnu neležím v posteli, ale sedím v obyváku, ale činnosti jsou stejné :-). V pátek mě hned ráno zavezla manželka do nemocnice, kde mně vytáhly stehy. Na lokti bez problému, ale v oblasti klíční kosti je rána stále citlivá, takže jsem si opět vytrpěl. Jelikož konec drátu co mi trčí z ramene a není dostatečně kryt kůži, musím chodit úterý, pátek na převazy z důvodů zabránění infekce. Ještě jsme se stavil k mému praktickému lékaři, odevzdat neschopenku, kterou mám prodlouženou do 30.3, a nechat si napsat vycházky. Víkend jsem přežil na zimáku, jelikož syn měl v sobotu hokejový zápas v Olomouci a v neděli turnaj v Orlové. A na závěr fotečka jak teď vypadám :-).To vyvýšení u ramene je trčící drát, který by mně měli vytahovat jen v lokálním umrtvení někdy kolem 14.4. Železo v lokti se prý vytahuje po cca 4 měsících, ale v narkóze :-(.

$$OBR395918$$

$$OBR395919$$

$$OBR395920$$


 

10 komentářů:

  1. Nejhorší už máš za sebou a teď už to zase půjde nahoru, ikdyž hodně pomalu. Hodně trpělivosti. milans

    OdpovědětVymazat
  2. Jasně, navíc si můžeš říkat,že jezdíš jako Armstrong. http://sport.ihned.cz...uhem-zavode

    Jo a mohl bys sem dát ty svoje fotky místo těch čísílek:-)

    OdpovědětVymazat
  3. On je ted asi vycerpany, tak nam sem ty fota doda pozdeji :-) Tak se hlavne brzy uzdrav at si treninkove odjedes OTT :-) letos uz budes vedet kde si dat na kole pozor a dokoncis snad bez problemu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak pánové už jsou zprovozněny i fotky :-), blog má takovou fintu, že když je popis obrázku s čárkou nebo háčkem obrázek nezobrazí :-).
    To tu někdo psal, že se musím naučit jezdit na kole, když to neumí ani Armstrong, tak kdo by to pak měl jiný umět.
    Peca: Do Oseka se moc těším, to už budu fit a něco málo bude i odtrénováno ať nedělám ostudu :-). Na sjezd si dám dvojnásob pozor :-).

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to jsem rad, ze si Osek z tveho planu nevyskrtl...jo a jeste dotaz..nejak jsem si v clancich nevsiml jestli ses vysekal na biku bo na silnici? Jinak fotky drsny....ten trcici drat nad ramenem je mazec :-D ze ty nam neco tajis robocope :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Peca: na silničce, bika nemám :-).
    To víš, když už nestihnu letos Otrokovice, tak ať jako železný muž aspoň vypadám :-).
    Ted už jizvy vypadají daleko přijatelněji, až na ten drát. A to chodím na převaz a každej doktor na ambulanci má snahu drát zatlačit zpět, a pokaždé se je snažím přemluvit, že to nepůjde, že to je tak od začátku!!

    OdpovědětVymazat
  7. Já teda myslím, že až na tu modřinu na prdeli celkem v poho, ne ? :-)
    Jen mi přijde, že oproti Armstrongovi tě trochu ošidili: http://sport.idnes.cz..._sporty_rou
    Ale zese kdyby ti tam dali pořádné šrubisko, tak vypadáš jak zvoník od Matky boží :-)
    No nic měj se, uzdravuj se a ať tě síla doprovází.

    OdpovědětVymazat
  8. To víš Amerika, zase musím mít něco extra :-). A umím padat líp než Armstrong, to nemohlo si zlomilo klíční kost na třech místech já jen jednou :-).
    A to není modřina na prdeli ale na boku, kde je pánevní kost, také jediná modřina.Ani žádná odřenina a tak :-). KDoví jak by to dopadlo kdybych ta plachtil v lété, to bych byl solidně dodřenej.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak kdy se chystáš už vyběhnout nebo vyjet? Vždyť je to běžné cyklistické zranění, někteří jezdci se po něm vracejí za dva týdny (Armstrong).

    OdpovědětVymazat
  10. Já mezi ně rozhodně patřit nebudu, protože už marodím skoro 3 týdny :-). A ani si nedokáži představit, že bych sedl na kolo! Počkám si do 14.4.

    OdpovědětVymazat