6. března 2011

9. týden 28.2 - 6.3.2011

Další týden s nulou na konci....

Jestli někdo očekával, že začnu hned po dobrání prášku do toho bušit, tak ho asi zklamu. Sice jsem od úterý už chodil do práce, ale stále to nebylo ono. Pořád jsem se necítil úplně fit, a proto jsem raději žádné sportovní aktivity neprováděl. I když ve čtvrtek na fotbal mě to hodně lákalo a o víkendu bylo slunečné počasí, jen vyjet na kole. Ale vydržel jsem to a určitě jsem udělal dobře, den ode dne jsem se citil líp a příští týden se už začnu opět pomalu hýbat. 

8 komentářů:

  1. Dobře, že jsi vydržel, loni jsem takto promarnil měsíc, kdy jsem nechtěl přijmout to, že pořád nejsem úplně ready a každý týden jsem na to vlítnul a o víkendu lehnul a znovu a znovu :) Méně je někdy více :) Ať se daří a už se těším, až si počtu o těch šílených dávkách v bazénu :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak mohl jsi provozovat izometrická cvičení nebo tak něco, případně napsat dlouhý článek o strečinku lýtek:-)

    OdpovědětVymazat
  3. A když jsi měl 15 hodin volna, nečetl jsi nějakou zajímavou knížku, neviděl hezký film apod. To by nás taky zajímalo.

    OdpovědětVymazat
  4. On se v tech 15ti hodinach urcite ucil naslouchat svemu telu, ze Aldo? :-) Aby se uz priste neopakovalo to dopovani ATB :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já se věnoval manželce a sledoval TV, sportovní pořady to je moje - playoff extraligy, MS v klasickém lyžování, halové ME, Davis cup, MS v biatlonu, bylo toho hodně.
    Ale svému tělu jsem naslouchal a hlavně jsem mu domlouval, že už stačilo a už ať zapomene na nemoc. Už je potřeba zase něco odtrénovat :-).

    OdpovědětVymazat
  6. Po týdnu marodění, jsem víkend strávil obdobně, nabídka sportovních kanálů byla velmi dobrá, takže mě ani nevadilo, že venku bylo fakt nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  7. Koukám, že už jsi zahájil. Tak vofafrně, ať tě zase něco neskolí.

    OdpovědětVymazat