20. března 2011

11. týden 14.3 - 20.3.2011

Po dlouhé době docela dobrý týden :-)

V pondělí už opět klasika hned ráno na bazéně chvilku po šesté. Celý týden bude plavání bez Jardy, jelikož je na dovolené. A mně to vůbec neplavalo, u dvoustovek jsem vyloženě trápil. Po nemoci to ve vodě není ono, snad se to bude brzo zlepšovat :-). Večer jsem šel běhat, jen hodinku a jen pomalu nikam jsem nehnal. Bylo nádherně teploučko, sice s mírným náznakem deště, ale naštěstí to byl jen náznak :-).         
Úterní plavání bylo ze začátku opět trápení, naštěstí se to po rozplavu lehce zlepšilo a ani se mi z vody nechtělo :-). Odpoledne jsem za slunného, ale větrného počasí vyjel na kolo. Nejdříve jsem to vzal směr Lipník proti větru, pak kopečky směr Soběchleby, tam vítr tolik nevadil, z Bystřice s větrem v zádech to pěkně fičelo, ale z Holešova opět vítr proti a domů jsem dojel celkem hotovej. Ale jinak pěkná projížďka, škoda, že se má počasí zase pokazit.     
Středa ráno bazén. Po včerejším kole jsem se cítil trochu unaven a ze začátku to bylo zase trápení, ale po rozplavu už následný motiv s motýlkem pocitově už tak hrozný nebyl. Odpoledne jsem si vzal volno v práci, Ádoš má zápas, tak jsem se šel na něho podívat. Ale ještě před tím, jsem si šel zaběhat.  Ze začátku to bylo sakra trápení, vůbec to neběželo, nohy tuhý a celkově to vůbec nešlo. Ale nezabalil jsem to a doběhl jsem až k vysílači nad Vinarama. Naštěstí zpět to je z kopce, nohy se nějak rozeběhly a jak jsem měl obavy jestli vůbec domů doběhnu, nebyla to taková hrůza. A super bylo, že až po doběhu začalo pršet. 
Ve čtvrtek 2,0 km se mi vůbec nechtělo vstávat, únava je tu, ale na plavání jdu. Naštěstí dnes nebyly žádné zničující motivy a plavalo se mi už o poznání líp, což mě těší:-). Večer ještě fotbálek. Dnes nás bylo dost, ale i přesto jsem si dobře zaběhal a bohužel opět prohrál. Vůbec se nedařil a soupeř do čeho kopl to skončilo v brance :-(. Tak jsem se šel aspoň do hospůdky zapít žal :-).
V pátek celý den škaredě, prší na kolo se nedá, toš aspoň večer spinning. Byl poslední, příští týden je Alda na soustředění a pak už by snad mělo být pěkné počasí na ježdění venku. Samotná hodinka nějak rychle uběhla a z mé strany jetá naplno :-).  
V sobotu ráno hnus počasí zima a prší, trochu jsem to uvítal vůbec se mi nechtělo vstávat :-). Dopoledne jsme jeli za tchánem do nemocnice a ještě na nákupy. Počasí se vylepšilo silnice oschly, po návratu domů jsem sedl na kolo a jel se projet. Oproti úterku se rapidně ochladilo a první část byla proti hnusnému větru. Jel jsem rovinu a zpět s větrem v zádech to celkem jelo. Po návratu domů jsem jen přezul boty a vyběhl. Ze začátku to moc nešlo, nohy z kola tuhý a také to bylo proti větru, ale pak to celkem šlo, čekal jsem to horší :-). Večer jsme byli s manželkou ještě na večírku s živou hudbou, kde jsem si celkem dobře zatančil
V neděli volno. Filda byl opět nominován na turnaj prvňáčků, takže jsem celý den strávil na zimáku v Přerově :-). A vyplatilo se, kluci obsadili první místo :-).
Km Čas
Běh 37,92 3:32:35
Plavání 9,80 3:35:00
Kolo 120,19 5:27:30
Tělocvična 1:30:00
Celkem 14:05:05

 

18 komentářů:

  1. Hmmm, už opět bušíš, hlavně aby ti zdraví vydrželo. Já na fotbale vyhrál a branky, které jsem dal nebyly o náhodě:)))) To jsou jen výmluvy:)))

    OdpovědětVymazat
  2. no přidej, přidej. Mám jenom o hodinu míň ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Juraman : záleží na tom z jakého pohledu se na to díváš :-).
    JM: to je dobře, to byly dřív pořád nějaké výmluvy, že není čas a vidíš jak to jde :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. mě neřeš, já do Otrokovic přihlášený nejsem. Ty přidej. Mít jenom o hodinu za týden víc než netrénující populace je ostuda :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Ale ty nejsi netrénující populace, takže jsem klidný :-). Neboj postupně se bude zátěž zvyšovat, pokud zdraví a rodina dovolí :-P. Do Otrokovic je ještě 95 dní to se něco odtrénovat stihne :-).

    OdpovědětVymazat
  6. Už jen 95 dní :) Taky se tak těšíte? :) Jinak jak na to tak koukám, tak mám co dělat, 14 hodin... No uff :) Jezdíte už všechno venku? A to nemrznete? V čem jezdíte?
    Koukám, sem samej dotaz :)
    Jinak, ať se daří v nastaveném tempu!

    OdpovědětVymazat
  7. Já už byl na kole venku. U nás v úterý luxusní počasí 16 C jasno, jen foukalo. V sobotu sice jen 5C , ale mám teplé neprofuk oblečení, tak se dají 2 hodinky vydržet.
    Do Otrokovic se těším, jen jsem trochu v rozpacích, prakticky měsíc jsem nic nedělal tak nevím jestli to nebude chybět :-(

    OdpovědětVymazat
  8. Jecminku, ty si ale provokater :-). Me prijde 14h po nemoci az prilis. Prijde mi to stale styl treninku bud a nebo. Takze preju at to prezijes a do Otrokovic uz nemas zadne mezery ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Peca: Ale všechno je to na pohodu, teda až na ten spin, tam se na pohodu jet nedá :-). Žádná intenzita, jen abych se hýbal :-)).

    OdpovědětVymazat
  10. koukám, samej odborník na hodiny

    OdpovědětVymazat
  11. že by se hodinářské řemeslo stalo hitem :-))

    OdpovědětVymazat
  12. Řemeslo má zlaté dno. :))

    OdpovědětVymazat
  13. Ty jo Aldamane, jak ty to děláš, že ve čtyři hodiny odpoledne dnešního dne už máš v deníku i sportovní činnost z večera dnešního dne. Asi matrix, co? :)) A už tě seru? ;)) A ještě otázka, dneska byla dovča?

    OdpovědětVymazat
  14. To víš, Alda prostě umí:-) A měl dovču neřád, ale stejně to kolo ojebal, jenom 70 kiláků :-P

    OdpovědětVymazat
  15. To víš hazél jsem data do PC jak jsem přijel z kola a tak jsem tam už hodil i večerní fotbálek :-).
    A máš pravdu, byla dovolená a vůbec mě nesereš :-)))))
    A kolo mělo být ještě kratší, ale blbě jsem odbočil :-)))

    OdpovědětVymazat
  16. Alda je prostě tak trénovanej, že trénink zítra již vlastně znamená včera. Je to nová metoda odněkud z východu :-D

    OdpovědětVymazat
  17. :-D Poprskal jsem si výkres a můžu to tisknout znova. Ječmínku, ty tvoje vtipný komentáře se mi fakt vyplatí. Aspoň, že mi to prodlužuje život. :))

    OdpovědětVymazat
  18. Asi slovní hříčka, já psal z večera a ne z včera :-)). Ale i tak, co bych pro úspěch neudělal, že :-))).
    A já se pak divím, že mi sem přistane poprskaný projekt a už vím čím to je :-).

    OdpovědětVymazat