13. března 2011

10. týden 7.3 - 13.3.2011

Pomalu jsem začal opět něco dělat

Už jsem snad zdráv, a tak jsem vpondělí zašel na bazén. Dnes to bylo bez trenéra, který je po operaci kolena a plavecká mládež je na lyžáku, takže tréninky jsou na tento týden odvolány, to ale neplatí pro starší ročníky :-). Mně to vyhovovalo, po nemoci bych toho stejně moc nepředvedl, pauza byla znát, ale aspoň něco jsem odplaval. Po práci už nebylo nic :-).     
Úterní plavání bylo kratší, protože jsem musel počkat až na oficiální otvíračku pro veřejnost. Pocitově to bylo o něco málo lepší než včera. Odpoledne jsem se byl po dlouhé době proběhnout. Nikam jsem to nehonil takový pohodový pomalý běh. Sice také pauza jde znát, ale bylo to pocitově daleko lepší než u plavání :-).    
Středa ráno opět na bazéně. Asi to s tou docházkou tak špatné nebude, dnes byl skoro plnej bazén :-). Po rozplavu jsem dal několik stovek polohovek, Rozplav už dobrý a začátek polohovek také, ale konec už jsem toho měl dost, a protože není kam spěchat, pak už jsem dal jen výplav. Večer jsem si sedl na hodinku na rotoped. Jen tak na pohodu při sledován Harryho Potrra a zápasu našcih házenkářů s Norskem :-).
Ve Čtvrtek jsem se šel podívat na kluky do tělocvičny. Bylo nás málo a ještě k tomu prohra o gól :-(. Nehráli jsme dobře a dělali hrubé chyby, které soupeř vždy potrestal. Ke konci už jsem toho měl dost, ale do hospůdky jsem se  jsem odměnit šel :-).
 V pátek jsem večer zašel na spinning. Alda nebyl, ale poslal za sebe náhradu - manželku :-). Nechtěl jsem jet na plno, ale ono to nějak nešlo a ke konci jsem toho mě dost :-).
A to je vše co jsem za tento týden zvládl. O víkendu bylo sice pěkně a chtěl jsem jet s Martinem na kole, ale Adámek měl v sobotu hokejový zápas v Šumperku a jelikož je to v této sezóně poslední zápas, který bych viděl, jel jsem se na syna podívat. Bohužel tím pádem byla celá sobota v čudu. A v neděli bylo to samé, opět Šumperk, ale zase s Fildou. Jeho první mistrovský zápas, na který se jelo autobusem, to se holt jet musí :-).
Km Čas
Běh 8,00 0:45:38
Plavání 6,50 2:35:00
Kolo 48,78 2:02:56
Tělocvična 1:30:00
Celkem 6:53:34

Ještě jsem zapomněl na souhrn za únor, byla to bída, ale bohužel nemoci nechodí po horách, ale po lidech :-(. Zvládl jsem uběhnout 51 km za 4:32:12, odplaval 15,90 km za 6:00:00 a ujel na kole, rotopedu + spinning 153 km za 6:30:20 a ostatní sportovní aktivity 1:30:00.  Celkově to dělá 18:32:32.

7 komentářů:

  1. Speciálně pro Aldu report z Lloretu: zatim odplavano 18,7km, odběháno 75,7km a odjeto jen 350,2km - třetí den prší :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Více takových zpráv, to mě vyloženě těší vědět, jak se vám daří :-)).
    Aspoň je vidět, kdo je tady bouchač :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Já tě prostě v té vodě nechápu! :) Totální masakr a můj velký obdiv! To chceš v Otrokovicích z vody mezi prvníma? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Secan : a že to píšeš zrovna ty, který plave dvoustovky za 2:40 :-))). 3x týdně plavání přece není nic zvláštního.

    OdpovědětVymazat
  5. no jo, ale zase nevládnu ani na \"malé\" polohovce a po 25m motýlem odcházím do sprch :):):) A vzhledem k tomu, že ty máš výborné vedení a položil jsi (aspon pro mě) neskutečný základ, tak v období, kdy budeš jistě zrychlovat, tak já se stále budu plácat na tom stejném... :)

    OdpovědětVymazat
  6. Plavecké vedení sice výborné mám, ale že bych se o celou minutu na dvoustovce zlepšil během dvou měsíců to je asi nereálné... :-).

    OdpovědětVymazat
  7. Měl by jsi přidat Aldo: http://www.eplavani.cz...denne.html
    A nekontruj tím, že on je plavec. Ty to dáš, ty musíš... :))

    OdpovědětVymazat