26. prosince 2010

51. týden 20.12 - 26.12.2010

Díky vánocům jsem toho tolik neodtrénoval, ale neva :-).

Poslední plavecké pondělí v tomto roce :-). 3,5 km Trochu se oteplilo a hned to bylo vidět i na docházce :-). Trénink vedla Jardova svěřenkyně a pěkně jsem si zaplavali, hlavně motýlové motivy stály za to a motýl se mi začíná líbit :-). Večer ještě hodinka na rotopedu, dnes spíš na sílu :-).
Nějak se nám ta docházka kazí a v úterý nás opět plavat moc nebylo :-(. A takové pěkné motivy se plavaly, kraul v kombinaci s motýlem, slušná zabíračka, byl jsem rád, že jsem se doplazil do práce :-). IOdpoledne jsem, už ale byl připraven vyběhnout :-). Trochu nám odtálo což je pro běh jen dobře :-). Nemělo to být dlouhé, ale zase rychlejší. Už od začátku se mi kupodivu běželo dobře a vydrželo to po celou dobu běhu :-). Nechci to zakřiknout, ale zdá se mi, že ni to začíná trochu běhat, na docela nízkých tepech jsem udržel tempo pod 5 min/km, což je na mě slušné :-).
Středa a poslední ranní plavání v tomto roce :-). Nevím, jak to, ale celou noc jsem nemohl spát, asi tím úplňkem :-). Skalní přišli a Jarda vymyslel nádherný závěrečný motiv a opět motýlkový, prý abychom na něho přes svátky, kdy se chodit nebude, rádi vzpomínali :-). Pěkná zabíračka, holt hledá se někdo, kdo na závodech odplave 200m motýl a nikomu se do toho nechce, tak se to naučí všichni :-). Naštěstí byl trénink kratší a zbytek tréninku jsme mohli relaxoval ve výřivce, čehož jsem rád využil :-). Před večerní plaveckou besídkou jsme si byl ještě s bráchou lehce zaklusat.
Čtvrtek už ráno plavecký trénink není a bylo tomu dobře, po včerejší besídce bych asi stejně nevstal a nebyl bych jedinej :-). Odpoledne jsem ještě pomáhal s přípravama na štědrý den a na sport už nezbyl čas :-).
V pátek byl domluven společný běh, ale pořád se měnil čas, kdy vyběhneme, až jsem nakonec vyběhl sám. Je obleva tudíž jsem musel běžet po cestě, v kopečkách, přes Čekyni, Penčice, Sobíšky a po necelých dvou hodinách jsem byl doma a mohl jsem čekat na večer, jestli budou nějaké dárky pod stromečkem :-).   
V sobotu jsem musel vyběhnout hned ráno, jsou svátky a na oběd jdeme k rodičům. Byl to jen takový regenerační běh, abych vytřepal únavu ze včerejška.
Neděle bylo volno. Stejně jsme jeli za tchánem do nemocnice, pak ještě k tetě a na trénink už nebyl čas. Ještě že už je po svátcích :-).


Km Čas
Běh 48,68 4:28:40
Plavání 8,00 3:00:00
Kolo 31,38 1:00:00
Tělocvična 0:00:00
Celkem 8:28:40

5 komentářů: