3. října 2010

39. týden 27.9 - 3.10

Týden sice bez kola, ale zase jsem toho více naběhal....

pondělí počasí na pytel, celou noc pršelo, být bez auta tak nejdu, ale auto máme, tak jsem opět skákal v šest do vody :-). Dnes opět hojná účast, teda abych byl přesný, hojná účast těch, kteří jsou zařazeni do kategorie masters :-). Samotné plavání dobrý, dnes nám to Jarda zpestřil technickými cvičeními a sprintíky :-). Navečer přestalo pršet, čehož jsem využil a vyběhl. Už za tmy a moc mě to nebavilo, naštěstí jsem po chvilce potkal Jardu, jak si to také kluše, tak jsme se spojili a klusali spolu a hned to rychleji utíkalo a byla z toho pěkná desítka :-).
Úterní státní svátek jsem prožil pracovně. Ráno jsem jel s rodiči třepat jadrničky a následně jsme je drtili a šup s něma do bečky, aby byla nějaká ta slivovice, bude dobrá jako prevence proti nemoci :-). Byla to taková dobrá posilovna :-). 
Středa bazén a dnes to bylo zajímavé :-). Ze včerejška mě bolel celý člověk, ruce jak opičák a dnes pěkný motiv s výlezem vody čtyři kliky a šup znova do vody, solidní záhul :-). Po práci jsem chtěl jít běhat, ale opět pršelo, promokl jsem v úterý při sbírání a znova se mi to absolvovat nechtělo, ještě si toho užiji :-(.
Čtvrteční  ranní plavání jsem zvládl jen tak tak :-). Čtyřstovky z toho poslední motýlem mi daly pěkně zabrat a na to, že ruce skoro nezvednu jsem si už zvykl :-). Ale dobrý trenál. Konečně neprší, tak hned po práci jsem vyběhl, kdoví jak to bude večer. Zvolil jsem mírně zvlněnou trasu směr Želatovice, ať pořád neběhám jen kolem Bečvy. Nebylo to špatný, běželo se mi celkem fajn, snad to bude tak pokračovat :-).
V pátek  jsem nemohl v noci vůbec spát, pořád jsem se převaloval a ne a ne usnout, asi jsem se tolik těšil na ranní trénink :-). Konečně se ráno objevil i dovolenkář Pavel Novák a měl sebou i župánek prý se takový do lázní nosí :-). No mě po rozplavu do smíchu moc nebylo, skoro kilák jen ruce bylo zajímavých. Po tomto plaveckém týdnu mě bolí celá horní polovina těla jak nikdy. Odpoledne už nic nebylo, jelikož jsme šli k rodičům, táta měl narozky, tak se něco popilo a pojedlo, to zas půjde váha na horu :-).
Naštěstí se oslava nijak zvlášť nezvrtla a v sobotu ráno jsem mohl vyběhnout. Byla celkem zima, ale na vycházejícím slunci bylo příjemně. Docela to běželo, tak jsem nezpomaloval, po půlce jsem si musel odskočit do křoví a domů to hned běželo ještě rychleji :-). Zbytek dne už byl opět hokejový, nejdříve s Fildou na přípravku a pak hned měl zápas Ádoš. Já se šel večer ještě mrknout na muže a zbytek soboty jsem sledoval úspěšný postup našich basketbalistek do finále mistrovství světa.
Na neděli ráno byl domluven společný běh s Martinem a bráchou, ale nakonec bylo vše jinak. Martin poslal o půl noci zprávu, já už spal a zprávu neslyšel a ráno mě nenapadlo kontrolovat telefon, a přečetl jsem si ji až po doběhu, takže jsme na něho zbytečně asi 15 min. čekali. A to dorazil i další rodinný příslušník od Hrazdirů Lukáš, kterého Martin také oslovil. No co už, vyběhli jsme ve třech, tempo jsme přizpůsobili bráchovi a byl z toho prokecaný pohodový běh :-). 

Km Čas
Běh 51,23 5:51:58
Plavání 10,60 4:10:00
Kolo 00,00 0:00:00
Celkem 9:01:58

8 komentářů:

  1. Kurňa Aldo, jadrničky a slivovice? A to si říkáš moravák :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Švestky už jsou také v bečkách :-). A nechtělo se mi to nazývat jablkovice a calvádos, to zas nenecháváme zrát v dubových sudech dva roky :-).

    OdpovědětVymazat
  3. tak tomu říkej třeba třešňovice, když se Ti jabkovice nelíbí :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ječmínku a proč myslíš, že jsem to nazval slivovice :-))))

    OdpovědětVymazat
  5. protože jsi drzej a chceš provokovat seriosní slivovicáře :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ale kolikrát jsou vypálený jadrničky daleko lepší než samotná \"slivovice\".

    OdpovědětVymazat
  7. o tom není sporu, nicméně proč říkat jadrničkovici slivovice mi pořád hlava nebere.

    OdpovědětVymazat
  8. bo se to vyrábí stejně :-)). Ale pro tebe dobrá, bude to jadrničkovice :-))))

    OdpovědětVymazat