11. října 2009

41. týden 5.10. - 11.10.

Přemýšlím, jestli má vůbec cenu psát týdenní reporty :-(.

Pondělí 5.10. : volno.  Po pracovním víkendu jsem byl celej dolámanej a do toho jakési střevní potíže, takže ani ranní plavání raději ne.        
Úterý 6.10.
: volno. Odpoledne práce v bytě :-(. 
Středa 7.10 : Sice už je to lepší, ale raději plavání ještě odkládám.
Čtvrtek 8.10.: tělocvična. Tak a máme tu opět období, kdy začíná pravidelná čtvrteční tělocvična. Od října do dubna chodím pravidelně na fotbálek do tělocvičny od 18:30 do 20:00. Po zranění jsem vlastně poprvé hrál fotbal. Začal jsem trochu opatrněji, naštěstí vše dopadlo v pohodě, moc nás nebylo, takže celkem záhul. Štěstí, že hrajeme s "plyšákem" ( míč pro halovou kopanou, vrchový materiál je z textilní plsti), při zpracování míče na prsách mi míč lehce sjel po klíční kosti a teda nic moc, být to klasický balón, asi to bude bolet, ještě že jsem s velkým fotbalem už skončil :-). A po fotbálku, je potřeba doplnit tekutiny v hospůdce.
Pátek 9.10 : volno. ze včerejška mě bolí celý člověk :-). Nějak jsem si odvykl :-). Odpoledne ještě lítání kolem bytu, takže nic.   
Sobota 10.10. : volno. Od brzkého rána práce v bytě. Řeknu vám, dostat lino nalepené na panelu je nádherná práce. Bez sbíjecího kladiva, bych to dělal ještě příští týden.   
Neděle 11.10. : volno.  Opět od rána dokončovací práce v bytě a navečer jsem jen odpočíval, měl jsem toho už plný zuby. Snad už mám všechny hrubé práce za sebou, teď už přijdou na řadu řemeslníci kteří dodělají jádro, vymění se okna, vymaluje se a koncem měsíce se stěhuji :-).   

 KmČas
Běh0,00:00:00
Plavání0,00:00:00
Kolo0,00:00:00
Tělocvična 1:30:00
Celkem 1:30:00
 

Zhodnocení : Opět není co hodnotit. Snad jen to, že práce v bytě stále probíhají a doufám, že do konce měsíce už budu bydlet v novém. A od listopadu se vrátí vše do normálu.

13 komentářů:

  1. Koukám, že do toho bušíš jak se patří. Jen tak dál a odměna tě nemine ;-)
    Téčko

    OdpovědětVymazat
  2. Hmmm, asi tě budeme muset brzy začít popohánět:-) Jen piš:-)

    OdpovědětVymazat
  3. zajímavé, trénovat se nechce, ale fotbálek, hospůdka, to to se čásek najde.... Jenom pěkně piš, ona Tě hanba dofackuje zase zpět do maratonek:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já vím, že by to takhle nešlo, ale když není čas co mám dělat ? Člověk přijde večer hotovej a je rád, že je rád.
    Čtvrtek to byl jedinej den, kdy jsem se utrhl a aspoň něco dělal.
    Loni jste psali, že je pořád času dost, proč v říjnu, listopadu divočím, že se má odpočívat a teď zas, že už bych měl něco dělat. Holt říjen bude muset být po tréninkové stránce více méně odpočinkovej. Ale listopad do toho zase vletím :-D.

    OdpovědětVymazat
  5. Prosím tě, v listopadu do ničeho nelítej a hlavně ne bezhlavě. Aby z toho nebylo Déja vu :-)
    To víš jenmá mechanika velocipééédu není kelňa ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty aby jsi nerýpl. Neboj bude to velmi rozumné pomalé rozjíždění vyvrcholené někdy v červnu :-).

    OdpovědětVymazat
  7. sim Tě, kdo by si pamatoval, co Ti bulíkoval lóni:-) Prostě když trénuješ, je to blbě, když ne, je to taky blbě, musíš to nějak zprůměrovat:-))) Ale do Otrokovic bys se mnou zajet mohl.

    OdpovědětVymazat
  8. to je celý vláďa, on už jiný nebude :-).
    JM: Já tam byl s tebou i letos :-))))))). Ale teď bych tam, chtěl být vedle teba i jako závodník, který se postaví na start celého plavání, pak odjede celé kolo a odběhne celý běh :-). Ale je to pořád hodně daleko :-).

    OdpovědětVymazat
  9. sem myslel půlmaraton 7.11.:-)

    OdpovědětVymazat
  10. 7.11. mám v úmyslu Hornickou desítku nebo právě půlmaratonek. Bylo by fajn vás zase vidět. Když už ne na maratonu tak aspoň na půlce ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. to by bylo fajn potkat se Peťo v Otrokovicích. Jenom pořád nevím, jestli se tam bude něco konat, nebo nebude. Web je na informace skoupý:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak pojeďte 25.10. do Kobeřic na 1/2 ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. ále, to je 100km daleko, zas tak moc mě běh nebaví:-)

    OdpovědětVymazat