15. listopadu 2010

45. týden 8.11 - 14.11.2010

Tento týden jsme testovali v bazéně, zjistil jsem, že je stále co zlepšovat, ale jinak to šlo celkem dobře :-). 

V pondělí jsem si zase dobře zaplaval motýl, kraul, ruce, nohy, vše bylo na pořadu dne :-). Večer měl být běh, ale pořád prší, co prší leje tudíž dnes to bylo bez běhu :-(.
V úterý bylo ráno po rozplavu překvapení. Jarda vzal stopky a že jedeme 1500m na čas. Už po první stovce mi všichni uplavali a mě to vůbec neplavalo, dýchal jsem jen na jednu stranu, ruce byly po pětistovce jak z gumy, bez síly no prostě hrůza. Druhá pětistovka, byla pocitově nejhorší, snad i veřejnost plavala rychleji :-(. Závěr jsem se snažil zrychlit, ale nešlo to, nebyla síla a měl jsem toho plný zuby :-(. Nakonec jsem to dal za 26:42, o minutu hůř než v dubnu :-(. A to se mi zdálo, že mi to plave rychleji než na jaře. Naštěstí je začátek přípravy a co se zdá je sen, je potřeba začít makat :-). Večer ještě hodinka na rotopedu, tentokrát, aby to bylo více na sílu, takže jsem zařadil větší odpor a šlapal :-)).
Středeční plavání bylo opět rozmanité stovky mi daly pěkně zabrat a po celém tréninku jsem toho měl celkem dost :-). Večer už asi tradiční výběh s trenérem, který tentokrát, ale nedorazil a ani nikdo další co o tom věděli :-(. Naštěstí přiběhl nový člen, Petr Hasala, o kterém trenér mluvil, že bude chodit, ale dnes měl být v práci, ale nebyl což bylo pro mě super ve dvou to je vždy lepší. Ke Grymovskému mostu to bylo celkem na pohodu, zpět Petr trochu zrychlil a já se snažil přizpůsobit :-). Po běhu spokojenost :-).
Čtvrtek nevedl Jarda, ale předal svou trenérskou funkci, jednomu ze svých svěřenců :-). A bylo to hlavně o technických cvičeních, při kterých jsem se několikrát pěkně napil a propláchl nos :-). Dnes jsem musel vypustit večerní fotbálek, syn měl později trénink, manželka v prác, nešlo to zorganizovat, abych mohl jít a trenér žádné požadavky na mě neměl, takže zbytek dne bylo volno :-).
Pátek a poslední plavání v tomto týdnu a dnes se mi vstávalo dobře, že by to bylo tím, že včera nebyl fotbal a posezení v hospůdce ? Trenér už snad konečně zdráv a tak se k nám dnes mohl přidat, po zajímavém rozplavu byly na pořadu stovečky pěkně jsme si mákli :-). Odpoledne jsem ještě na hodinku vyběhl. Tentokrát už to nebylo celé na pohodu, ale s vloženými rychlejšími minutovými úseky. Bylo nádherné počasí jen trochu více foukalo
Sobotní běh musel být opět hned ráno v šest, jelikož pak jsem musel jít s Fildou na trénink a odpoledne je ještě v plánu kolo, tak abych to vše stihl  :-). Běh byl trochu delší, tak jsme s bráchou za pochodu plánovali trasu, až jsme to přeplánovali, že to bylo delší než jsme chtěli :-). Ale jinak super běh. Na listopad luxusní teplé počasí, po obědě byla chvilka tak jsem mohl vyrazit na kolo. Jel jsem sám, na sms nikdo neodpovídal, David byl na běhu v Bezuchově a Pavel toho jsem ani nezkoušel, ten už v pátek tvrdil, že neví jak bude stíhat, a proti silnému větru by se střídání hodilo :-(.  Vzal jsem to směr Prostějov, aby to bylo ze začátku proti větru, dokud je dost sil :-). Pěkná vyjížďka, škoda, že takové počasí nemůže být celou zimu :-). 
Neděle volno. Ráno jsme šli s Fildou na zimák, měl opět zápas a opět to byla nádherná podívaná :-). Odpoledne bylo nádherné počasí, úplně to lákalo na kolo, ale trenér řekl v neděli volno takže jsem jen odpočíval :-).                

Km Čas
Běh 40,69 3:49:17
Plavání 13,60 5:10:00
Kolo 81,47 2:57:50
Tělocvična +
fotbal
0:00:00
Celkem 11:57:07

13 komentářů:

  1. stará češtinářka15. listopadu 2010 v 11:07

    Pane Aldaman, asi Vám z toho trénování pěkně hrabe, tento týden tam máte dvě úterý a ten středeční zápis, to je samé ale. S takovou bych Vám výbornou na konci roku dát nemohla!

    OdpovědětVymazat
  2. No vida, toho jsem si ani nevšiml, už jsem to opravil. A máte určitě pravdu, ale mně ty slohovky nikdy moc nešly, tudíž s výbornou na konci roku ani moc nepočítám :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Aldo promiň, ale vidíš tu do nebe volající hovadinu: \"Odpoledne bylo nádherné počasí, úplně to lákalo na kolo, ale trenér řekl v neděli volno takže jsem jen odpočíval.\"

    OdpovědětVymazat
  4. Já zas někde četl, že odpočinek dělá mistry :-))). A když trenér řekne, tak se musí poslouchat :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Když trenér řekne... nejsi v přípravce a není ti deset. :))
    Neříkám, že jsi musel v neděli drtit kolo přes 40km/hod... :) Stačila klidně turistika. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Ale k čemu pak by tréninkový plán byl, kyž se nedodržuje ? A zase z toho měli doma radost, že jsem nikde netrajdal :-).

    OdpovědětVymazat
  7. Jak maji doma radost, tak je neco treninkove spatne :D IM

    OdpovědětVymazat
  8. IM: Zajimavý názor, ale občas se to vyplatí :-).

    OdpovědětVymazat
  9. :))) Jo něco na tom bude IM. Výborná hláška, to si musím zapsat... :))

    OdpovědětVymazat
  10. Šewy opatrně! Tvá drahá šmejdí po internetu, abys neměl problém! :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Vláďo, dík za péči, ale fakt nemusíš mít strach... :))

    OdpovědětVymazat
  12. Šewy: Jen aby, to je pořád vše v pohodě a pak najednou bum a nebudeš se stačit divit :-))))).
    vl001: Ale, to jsou k nám hosti, vítám tě tu Vláďo. Ty ještě žiješ, co koleno už je to lepší ?

    OdpovědětVymazat
  13. Áááá další pan pečovatel... :)) Aldo, ale u nás je fakt všecko v pohodě. ;) To náhlé bouchání ti teda nezávidím, to nejednoho opravdu překvapí... :D

    OdpovědětVymazat