23. prosince 2007

Týden 17.12 - 23.12

Týden před vánocemi jsme chtěl spálit trochu kalorií, protože jsem si jistý, že je o vánocích v klidu opět naberu,ale úterní odpoledne mi narušilo celý zbytek týdne.

Pondělí 17.12. : volno. Ráno se mi nechce vstávat a odpoledne, nebo spíš večer, když přijdu domů, jsem rád že už jsem doma a taky se mi nechce.
Úterý18.12. : souvislý běh 11,4 km za 58:04. Odpoledne nebude opět čas vyběhnout, tak jsem si musel přivstat. Běželo se rozhodně líp než v neděli, nejspíš to bylo asi tím, že už nebyl tak silný protivítr, první půlka byla kolem 29:30, druhá opět o něco rychlejší, ale to bylo asi tím, že foukalo do zad :-). Průměrný tep byl cca 148 tepů, maximálka 158.
Středa 19.12. : volno. Bohužel v úterý odpoledne jsem tak mohutně oslavoval svátky, že mi bylo celou středu tak blbě, že jsem byl rád, že jsem přečkal práci a na běh nebylo ani pomyšlení
Čtvrtek 20.12. : tělocvičnu jsem bohužel musel vynechat. Celou rodinu skolila zákeřná nemoc, a tak jsem se musel o všechny starat :-).
Pátek 21.12.
: volno. Už ráno mi nebylo moc dobře, ale byl jsem s bráchou objednaný do Fakultní nemocnice Olomouc klinika rehabilitačního a tělovýchovného lékařství na spiroergometrické výšetření a bylo mi líto toho nevyužít, navíc, když to bylo zadarmo. Vyšetření dopadlo v pohodě jsem zdravý jak rybička a výsledek testu je výborná fyzická zdatnost :-). Zkusím výsledky nascanovat a dát na blog, ale to bude až v novém roce, jelikož teď mám dovolenou.
Sobota 22.12.
: volno. Mé obavy se naplnily a také něco na mě leze není to nic strašnýho, ale raději běhat nepůjdu nechci svátky proležet.
Neděle 23.12. : volno. Je to trochu lepší, ale nebudu riskovat, ráno jsem jel s manželkou na velký nákup a odpoledne už bude jen relaxovat.

  Km Čas
Běh 11,4 0:58:04

Zhodnocení : To jsem toho teda naběhl, to jsou výsledky, ale co už, zdraví máme jen jedno a vánoce jseou jen jednou do roka. Zase jsem si v týdnu vyzkoušel jaký to je běžet na páse s maskou na tváři a s několika přísavkama na tělě :-).

4 komentáře:

  1. Že si nezapočítáváš fotbálek to už vím. Že ale ani běh na páse, to je pro mě novinka. :o)

    OdpovědětVymazat
  2. To proto, že jsem běžel nějakých 14:30 min a ani nevím kolik to bylo kilometrů :-)

    OdpovědětVymazat
  3. hm ja bych rekl ze si v utery pil nejaky spatny veci. dyby to byla slivovica, tak by te zadna nemoc neskolila. kdyz uz porusovat zivotospravu, tak necim kvalitnim :D :P

    OdpovědětVymazat
  4. No právě, že to byla ze začátku slivovice. Ale pilo se to s pivem a pak nám to nestačilo a šlo se do baru a tam pro změnu jela ve velkým Finská vodka opět s pivem. Asi jsem překročil hranici kdy alkohol spaluje bacily a spálil i ty zdravé buňky:-).

    OdpovědětVymazat