21. srpna 2011

33. týden 15.8 - 21.8.2011

Skoro vše se mi podařilo odtrénovat, ale musel jsem občas improvizovat :-).

V pondělí jsem měl jít plavat, ale přes poledne to v pondělí nestíhám a domů jsem přišel až po sedmé a to už bych bazén stejně nestihl je jen do osmi, takže jsem měl volno. V úterý jsem, ale už opět něco dělal, hned ráno jsem vyběhl a  byl na programu fartlek, střídal jsme rychlé úseky se pomalými. Docela to šlo i s odskočením si do křoví :-). V poledne jsem si odplaval pondělní plavání a už to bylo o hodně lepší než minulý týden :-). Odpoledne kopcovité kolo, zpestřené hnus výjezdem na Slavkov :-). Ve středu ráno opět běh, ale tentokrát jen takový pomalý pohodový výklus. Plavání jsem opět přes oběd nezvládl a po práci jsem měl ještě svižnější třicítku na kole a na bazén jsem už nestihl dojít :-(. Na kole už to celkem jelo, tak snad se blýská na lepší časy :-). Ve čtvrtek jen plánovaný bazén, bylo hezky, tak jsem šel odpoledne na bazén i s klukama a spojil příjemné s užitečným :-).  V pátek opět ranní běh s rychlými, naštěstí jen s kratšími úseky. A nebýt střevních potíží na začátku a hlavně na konci běhu byl jsem spokojen. Zařadil jsem přes oběd i plavání, které jsem nestihnul ve středu. Navečer jsem si ještě vyjel 3x kopeček v Týnu a bylo splněno, i když cestou zpět jsem pěkně zmokl. Víkendový trénink jsem musel otočit, sobotu jsem zvládl v neděli a neděli v sobotu. Adoš měl v sobotu turnaj v Šumperku a já to vzal na kole, jelikož turnaj je na celý den a po návratu už by na kolo nebyl čas :-). Docela to jelo, jen asi v půlce nepříjemně začalo foukat. V neděli jsem si byl ráno zaběhat docela dobrý následně jsem chtěl jet na kolo, ale bylo nádherné počasí a šli jsem celá rodina na bazén, to musel jít trénink stranou rodina má přece přednost :-), že si kolo dám navečer. Bohužel návrat byl až navečer a byl jsem z toho horka tak ubitý, že už jsem nikam nejel. Na bazéně jsem si aspoň chvilku zaplaval.

  Km Čas
Běh 47,96 4:03:02
Plavání 7,40 2:40:00
Kolo 253,72 8:50:09
Celkem 15:33:11

 

 

 

9 komentářů:

  1. To tvoje věčný křoví už musí být pěkně plný. :))

    OdpovědětVymazat
  2. já kvůli tomu asi ani nezačnu běhat. Už to psali i v přerovsku, že neznámý muž trvale znečišťuje okolí cyklostezky. Policie je ovšem prý už na stopě :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Šewy: Neboj plný není, pokaždé to je jinde :-).
    JM: Vzpomínám si, že kdysi dávno, při společných výbězích jsi také několikrát musel do křoví :-))).

    OdpovědětVymazat
  4. Pánové za prvé je tato debata o hovně a za druhé, víte vy vůbec kolik tímto Aldamanovi ušetřili vody za splachování? Ještě párkrát a bude si moct taky koupit nový neopren stejně jako liberecký Orálek...

    OdpovědětVymazat
  5. Teď jsi to Jiří odhalil :-)))). To víš papír k papírku tuna za chvilku :-))). Ale jsou jiné pořebné věci než nový neopren, ten můj zatím drží :-).

    OdpovědětVymazat
  6. A nejen za vodu za splachování. To máme opotřebení prkénka, záchodové mísy, kanalizačních trubek, čistírna odpadních vod, elektřina při rozsvícení toalety a kdo ví co ještě. Prostě se to vyplatí. :)))
    Šetříš na něco nového Aldo? Pochlub se...

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ted uz je mi jasne proc ma tolik nabehano. On nechodi trenovat, ale na velkou :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Chlapci, já snad bud šetřit celý život :-)). Monetálně je potřeba prodloužit stůl pro nového školáka, kluci potřebují nové posteel, a rozbíhá se nová hokejová sezóna, takže je potřeba nový výstroj :-). A já uvažuji na zimu o koupi nového cyklotrenažéru :-).
    Peca: Při nedostatku času musíš spojit příjemné s užitečným :-))))))

    OdpovědětVymazat
  9. www.aboutuggshop.com ugg boots sale uk
    www.ukuggbootstore.com ugg boots uk
    www.ukuggbootoutlet.co.uk ugg boots sale uk
    www.uk-ugg-online.com ugg boots sale uk
    www.loveugg-uk.com ugg boots uk
    www.loveugg-uk.com ugg boots sale uk
    www.ugg-uk-sales.com ugg boots sale uk
    www.classicuggbootshop-uk.com ugg boots sale uk
    www.uk-uggs-store.com Ugg boots uk
    www.uk-uggs-store.com ugg boots uk sale
    www.buyuggukshop.com ugg boots sale uk
    www.buy-ugg-shoes.com ugg boots uk
    www.sheepskinugguk.com ugg boots uk

    OdpovědětVymazat