14. srpna 2011

32. týden 8.8 - 14.8.2011

Po dlouhé době celkem solidně odtrénovaný týden.

V pondělí jsem se byl jen proběhnout, ani jsem to tak dlouhé neplánoval, ale běžel jsme s Petrem a při povídání to uteklo jak voda :-). V úterý jsem si byl přes oběd zaplavat a opět to byla tragédie, po rozplavu jsem dal nějaké dvoustovky, ale moc to nešlo, byl to boj :-(. Odpoledne jsem chtěl vyjet na kole, ale byli jsme se podívat na Ádošův trénink a pak si chtěl jít Filip zakopat na hřiště a neměl jsem to srdce upřednostnit svoje záliby před synem. Takže jsem večer už dal jen kratší běh se zrychleným závěrem :-). Ve středu jsem vyjel na kole a bylo to kratší než minulý týden, protože v 5 byla ještě tma :-(. K tomu zima  13 C v srpnu to je hnus. S čelenkou, návleky jsem dojel se zmrzlými prsty :-(. A to bylo ve středu vše, odpoledne jsme jeli do Lipníka na mortkárovou dráhu, kde Ádoš spolu s klukama v rámci hokejového soustředění se byli odreagovat a návrat byl až večer. Čtvrteční ranní běh mě celkem potěšil na tu bídu mě to docela běhá, na mé poměry teda :-). Přes oběd plavčo, pořád to není ono, ale plavat je potřeba :-). Odpoledne už mi Jarda poslal nástřel tréninku do Pilmana takže ještě šup na kolo a výjezd na těžký převod 3x kopeček za Týnem. Večer jsme jeli do Čekyně, kde je opět akce s hokejem tentokrát, opékání špekáčků :-).  V pátek jsem nejdříve odběhl, rychlý úsek mi dal pěkně zabrat, přes oběd opět plavčo a bylo to o něco lepší a večer chvilku na kolo. A foukalo jak prase ještě, že jsem nejdříve jel proti větru, být to naopak asi bych nedojel. V sobotu jsem si ráno přivstal, abych vše stihl dopoledne. Nejprve bylo kopcovitější kolo a musel jsem vybírat trasu tak, abych nejel v mlze, ale jinak to celkem šlo. Hned po kole ještě  hodinku běh a ke konci jsem toho měl plné zuby. Odpoledne jsme jeli na chatu, večer ugrilovali makrelky a dali nějaké to pivo. V neděli opět brzo ráno jsem vyjel na kolo. Vůbec se mi nechtělo, ale co se dá dělat. Mělo to být rovinatější, ale té roviny kolem Hranic moc není :-). Vzal jsem to směr Hranice, Odry, Fulnek, Bílovec, Skřípov a do Vítkova, a bylo to pořád nahoru dolů, jediná rychlejší pasáž byl sjezd z Vítkov do Oder. Stovka sice padla, ale končil jsem hotovej a to jsem měl ještě na dvacet minut vyběhnout. A to už bylo vyloženě trápení, první část, do kopce, rovina na chatě není, to bylo už jen takové cupitání a z kopce setrvačnost :-). Byl jsem rád, že už to mám za sebou :-). Odpoledne jsme šli ještě lehce pochodit po lese, a opravdu rostou :-).  
  Km Čas
Běh 57,80 4:51:25
Plavání 7,30 2:45:00
Kolo 303,42 11:12:36
Celkem   18:49:01

 

7 komentářů:

  1. TY VOE ALDO, se dívám na RunSaturday, Ty jsi poslední 2 týdny neměl ani jeden den volno. To je zas co za tréninkové metody??

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem odpočíval celý červen ne :-))).

    OdpovědětVymazat
  3. A co máš vlastně v plánu za závod, že si nebyl v Morkovicích? To tak bušíš na PILmana? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně, chci jet na Pilmana, a aby to nebyla úplná tragédie, tak je potřeba něco natrénovat, i když času moc není :-). Proto jsem vypustil Morkovice, což mi trochu vadilo, ale upřednostnil jsem raději trénink :-).

    OdpovědětVymazat
  5. no dáváš tomu hezky, tak jenom ať nepřetáhneš pérko. 14dní bez dne volna si troufne málokdo...

    OdpovědětVymazat
  6. Ono to sice bylo bez dne volna, ale pátek před závdoem to bylo jen rozjetí na pohodu a v pondělí byl jen běh také na pohodu. A po Pilmanovi bude zase volno :-).

    OdpovědětVymazat
  7. www.aboutuggshop.com ugg boots sale uk
    www.ukuggbootstore.com ugg boots uk
    www.ukuggbootoutlet.co.uk ugg boots sale uk
    www.uk-ugg-online.com ugg boots sale uk
    www.loveugg-uk.com ugg boots uk
    www.loveugg-uk.com ugg boots sale uk
    www.ugg-uk-sales.com ugg boots sale uk
    www.classicuggbootshop-uk.com ugg boots sale uk
    www.uk-uggs-store.com Ugg boots uk
    www.uk-uggs-store.com ugg boots uk sale
    www.buyuggukshop.com ugg boots sale uk
    www.buy-ugg-shoes.com ugg boots uk
    www.sheepskinugguk.com ugg boots uk

    OdpovědětVymazat