7. srpna 2011

31. týden 1.8 - 7.8.2011

Něco málo se mi povedlo odtrénovat :-)

Jak už jsem psal minule, je potřeba udělat po dovolené něco s váhou a koncem srpna se chci zúčastnit Pilmana, tak je potřeba i něco potrénovat, aby to nebyla úplná tragédie :-).
V pondělí jsem chtěl jít běhat hned ráno, ale pršelo tudíž jsem šel běhat až po práci a připojil se i brácha. Ze začátku jsem běžel s bráchou, na zahřátí, pak jsem zrychlil, brácha si jel svoje, a v závěru jsme běžely opět spolu. Běh docela dobrý :-). V úterý ráno jsem se byl jen lehce proběhnout a přes oběd jsem si byl zaplavat 2,1 km za 45 min. Neutopil jsem se, ale žádná hitparáda to nebyla, ale to jsem čekal :-). Po obědě stále dešťové přeháňky, ještě že se to uklidnilo a na kolo jsem nakonec mohl vyjet. Nejdříve jsem se stavil za Aldou Dedkem, aby mi vyměnil řetěz, a jelikož se výměna zdržela, bylo to dnes spíš o tom tělu připomenout, že existuje i jízda na kole :-). Ve středu jsem si hodně přivstal a ještě před východem slunce jsem vyjel. Ze začátku zima, ale jak vysvitlo slunce už to šlo. Pocitově to celkem šlo, uvidím, jak to bude po delším kole. Po práci večer ještě hodinka rychlejšího běhu. Chvilku trvalo než jsem se rozběhl, ale pak to celkem šlo a na to, že jsem po dovolené, jsem udržel i solidní průměrné tempo 4:45 min/km. Ve čtvrtek opět pře oběd plavaní. Po rozplavu jsem si dal 10x100m s 10 výdechy mezi. Ke konci jsem toho měl dost, ale všechny jsem dal pod 1:40. Odpoledne i když hlásili déš´t jsem mu nějak ujel a byla z toho pěkná rovinatá vyjížďka s celkem solidním průměrem. V pátek jsem se před závodem jen lehce projel na kole a výklus jsem musel předčasně ukončit díky dešti. V sobotu  odpoledne jsem se zúčastnil 4. ročníku Královského triatlonu :-). V neděli jsem odjel stovku na kole v kopcovitém terénu, nastoupáno 1332 m  :-).
  Km Čas
Běh 44,02 3:37:10
Plavání 5,10 1:47:25
Kolo 317,47 10:51:76
Celkem 16:15:52

 

3 komentáře:

  1. Stovečka na kole, jen tak... Pěkný Aldo... :) a ranní běh... Běháš na lačno? Před prací? A kolik?
    jo a ty reporty piš, vždycky se těším, co nového jsi natrénoval :)

    OdpovědětVymazat
  2. Běhám jak kdy někdý ráno někdy až večer. Ráno běhám na lačno, před prací tak kolem 10km podle toho kolik je času :-). Klikni na odkaz RunSaturday a tam to máš pěkně rozepsaný :-).

    OdpovědětVymazat
  3. www.aboutuggshop.com ugg boots sale uk
    www.ukuggbootstore.com ugg boots uk
    www.ukuggbootoutlet.co.uk ugg boots sale uk
    www.uk-ugg-online.com ugg boots sale uk
    www.loveugg-uk.com ugg boots uk
    www.loveugg-uk.com ugg boots sale uk
    www.ugg-uk-sales.com ugg boots sale uk
    www.classicuggbootshop-uk.com ugg boots sale uk
    www.uk-uggs-store.com Ugg boots uk
    www.uk-uggs-store.com ugg boots uk sale
    www.buyuggukshop.com ugg boots sale uk
    www.buy-ugg-shoes.com ugg boots uk
    www.sheepskinugguk.com ugg boots uk

    OdpovědětVymazat