7. září 2010

Tak snad konečně zdráv :-)

Jen takový krátký report, jak to se mnou teď je. Výtěr z krku v pohodě, streptokok je fuč a dle rozboru krve jsou všechny hodnoty v normě, cítím se už dobře, takže jsem snad konečně zdráv :-). Ale zatím to nebudu extra hrotit, do konce týdne ještě klid a až o víkendu vyzkouším krátký pomalý výklus a uvidím, jak to bude vypadat. A jelikož už je stejně po sezóně a mělo by se spíše odpočívat a nabírat síly do nové sezóny, žádný extra trénink neplánuji. Plavci sice už chodí plavat, ale Jarda Hýzl nás uklidňuje, že na nějaký cílený trénink je pořád ještě času dost, že si do června bazénu a tréninku ještě užijeme až až. A když už něco dělat, tak vyloženě na pohodu, což mi bude určitě vyhovovat :-). V nové sezóně mě bude čekat změna týkající se psaní tréninků, když už budu pod Jardou Hýzlem plavat, domluvili jsme se, že mně bude psát trénink i na kolo a běh :-). Michalovy tréninky mně vyhovovaly, ale mít trenéra po ruce, který mně i vidí, bude určitě výhoda a věřím, že mě to posune zase o něco kupředu :-). Ještě jednou Michale díky ;-).  
A už nám opět nastartovala hokejová sezóna. Starší syn už trénuje celý srpen a pořád ho to baví. O víkendu už začínají mistráky, hrajeme žákovskou ligu za 5. třídu, takže opět bude aspoň jeden z víkendových dnů strávený na zimáku :-). A co víc, nejmladší syn měl v pondělí také první trénink za přípravku a moc se mu to líbilo a už se těší na další, takže i s mladším synem budu opět chodit na zimák. Do toho pak i vlastní trénink, no bude to zajímavé. Ale nějak jsem to zvládl loni, zvládnu to i letos :-).  

19 komentářů:

  1. Tak to hlavně neuspěchej jako minule. Opatrně, i když by jis už chtělněco dělat tak pomalu a né žádnou divočinu:))))

    OdpovědětVymazat
  2. Ty vado, zdraví-změna trenéra-posun-to bude asi útok na Hawai... :) Hele Aldo to bys byl borec škubnout na Hawaii Mácu na tom svým alumíniovým oři. To by chlapec koukal. :)))

    OdpovědětVymazat
  3. šewy: Jsi mě, ale úpřimně rozesmál a pobavil.Útok na Hawai neplánuji, ale ve zlepšení doufám :-). Já myslím, že by mě se svým ořem ani do depa nepustili :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. tak oř bude novej, osvědčenej, jenom nevím, jestli jsi s tím trenérem nešlápl trochu vedle. No uvidíš sám, ale Jarda je brousek, ten nezná bratra, natož nějakýho cizince na plavání :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Když tě pustili v Čechách, co by tě nepustili na Hawaii. Navíc se zlepšíš, oslovítě nějaký sponzor a bude nový všecko. Jen nevím jak s tou kůží, když Ječmínek píše, že nový trenér je pěkný brousek, to ji zajisté z tebe sedře. :)))

    OdpovědětVymazat
  6. S novým trenérem by to chtělo pokračovat v psaní deníku, zajímá mě, co Ti Jarda bude ordinovat :-).

    OdpovědětVymazat
  7. To je vlastně pravda, vždyť je jedno na čem jedu, šlapat musím sám. V Otrokovicicí jel závodník na starém vrzajícím favoritu a také ho do depa pustili :-).
    Ječmínek zase přehání, jak kdyby jsi ho neznal :-)).
    A v psaní deníku nejspíš pokračovat budu, ale v trošku změněné podobě :-).

    OdpovědětVymazat
  8. Maňa gratuluje k uzdravení. Červenec a srpen byly jediné dva měsíce, kdy jsem toho natrénoval víc než ty. Sezóna ale ještě neskončila - tuto neděli Brněnská 25 (to Ti tak brzo po nemoci nedoporučuju), Vokolo Príglu http://www.vokolopriglu.cz/ apod. Každopádně na deník se teším.

    OdpovědětVymazat
  9. Richarde, ty nepojedeš v sobotu Hnědáka?!

    OdpovědětVymazat
  10. Aldo, ty zrádče, jiného trenéra se ti zachtělo :-) Já třeba nebyl nemocný, ale natrénoval sem toho míň jak ty, nějak se mi nechtělo :-) A o tvojem, dnes už legendárním, kole sem si vždycky myslel, že je to ocelák...

    OdpovědětVymazat
  11. VZhledem k tomu, že jsem byl letos 3x na stěně, tak fakt nejedu. A furt Jirko nevím, který Ty si.

    OdpovědětVymazat
  12. Richarde myslel sjem triatlonovou sezónu :-). nějaký ten běžecký závod si na podzim určitě dám, ale teď ještě ne, teď s ebudu pomalu rozbíhat :-).
    Jako kdyby jste nezbali Ječmínka opět přehání, Jarda je milej na své svěřence jak koťátko :-D.
    Jiří neboj sledovat tě budu pořád, jestli se neflákáš, aby těch 11 h příští rok padlo :-). Oř je hliník, a jak dobře sloužil :-).
    A to co jsem dělal v červenci a srpnu bych si tréninkem nazvat moc neodvažoval :-)))).

    A deníček psát budu, ale asi v trochu pozmněněné podobě :-).

    OdpovědětVymazat
  13. Se máš, že jsi v pořádku, i když jsi si to teda pořádně užil :-( . Mě čeká za 10 dní operace kolena, to jsou radosti... :-( Nejlepší je, že jsem odjel docela dost závodů, ale stane se mi to, když spěchám na vlak... Ale měl jsem s ním dlouhodobě problémy, tak snad pak už od něho bude klid.

    Jardu jsem zažil na plaveckým kempu a dostat se mu do spárů bych teda nechtěl :-)

    OdpovědětVymazat
  14. henry: Jak říkáš, taky jsem ho viděl jednou v Chrudimi a byl jsem rád, že nejsem v jeho skupině. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Prosím vás nedělejte z Jardy nelidu! Já si od něj pamatuji dva památné výroky:
    - Kdo chce rychleji plavat, musí plavat rychleji.
    - Když se tak zamyslím nad svým tréninkem, já byl vlastně permanentně přetrénovanej.

    No a to mi moc pomohlo. Jednak jsem si uvědomil, že plavat rychleji vlastně nepotřebuji a hlavní zásadou tréninku je nepřetrénovat se. Tím se pilně řídím:-D

    OdpovědětVymazat
  16. Dobrá poznámka Vlado :D
    Jindro dej se brzo dohromady, vybral si na opravu hardwaru dobrej cas, ja taky laboruju s chodidlem a nebeham :)

    OdpovědětVymazat
  17. Toš nevím co jste v té Chrudimi dělali, ale v Přerově na bazéně jsou tréninky v pohodě, jen po nich bolí ruce a nemůžu dýchat :-))). Pro mě je důležité, nějak tu vzdálenost při IM uplavat a čím dřív tím líp :-).
    Jindro a co jsi přesně dělal ? Ještě, že se ti to stalo po sezóně, teď to v klidu vyléčíš a na sezónu budeš opět dobře připraven :-).

    P.S. Vláďo ty to umíš všechno tak suprově podat a všechno si umíš spolehlivě obhájit :-)))

    OdpovědětVymazat
  18. Nic extra, prostě si svižněji běžím na vlak a najednou křup a už jen kulhám... Nejsou si zatím ani jistý, jestli to je jen meniskus nebo i vazy. To víš, bývalý fotbalista, tam kolena trpěli, však to znáš.

    OdpovědětVymazat
  19. To Henry: na rehabilitaci budes mit furu casu, tak dobry. Drzim palce, at to dopadne dobre.

    OdpovědětVymazat