13. září 2010

34-36. týden 23.8 - 12.9.2010

Období, kdy na mě opět skočila nemoc a po měsíci jsem ležel doma opět s angínou :-(

Již v předchozích příspěvcích jsem popisoval jek to se mnou bylo, takže znova to psát nebudu. Ale jelikož už jsem zdráv a po pauze jsem už i něco dělal, pro zvědavé jsem se rozhodl, že něco napíši. Ono toho nebude zatím moc, jelikož jsem ještě raději oddychoval. Ale ve čtvrtek jsem se rozhodl, že už bylo dost odpočívání, cítím se v pohodě a navíc ručička na váze se začíná pohybovat do zakázaných zón, proto jsem v pátek ráno vstal a šel si zaplavat. Nebyla to sice žádná sláva, jako šnek, ale to jsem očekával, co bych také mohl čekat po skoro 2 měsících bez pořádného plavání :-). Ale večer jsem si udělal radost v podobě nového kola. No nové on je jeté, ale ve výborném stavu, jako nové :-). A kdyby vám bylo povědomé a někde jste ho už viděli, zrak vás neklame,Martin alias Ječmínek Máselník si koupil nové nádherné kolo a jeho Duratec mu doma zavazel a my máme doma místa dost :-). Sice mi trochu dalo práce přemluvit manželku o potřebě nového kola o výborné nabídce ani nemluvím, ale povedlo se a kolo je doma. Je to krasavec a už se těším na první jízdu.
Víkend byl zajímavý.  V sobotu ráno jsem si šel po dlouhé době klusnout, brácha také vstal a byla z toho pohodová sedmička, pak s Filípkem na zimák na přípravku, po skončení přípravky domů, posnídat a před obědem opět hurá na zimák a fandit Adámkovi :-). Kluci vyhráli, zajímavý zápas a vítězný gól dali 22 sekund před koncem zápasu. Po zápase se chvilku posedělo, no chvilku trochu se to protáhlo a ráno se mi moc dobře nevstávalo, ale musel jsem, byli jsem domluveni s babičkou, že pojedeme na chatu, posekat trávu a zkontrolovat jak to tam je. Tráva se dopoledne posekat, díky rose nedala, tak jsem šel s klukama na hřiby. Rostou, a kluci měli největší radost z Bedlí, těch bylo opravdu dost a smažená v trojobalu je opravdová pochoutka. Návrat domů byl až večer a to už jsem nic nedělal. teda dělal, chtěl jsem si vyměnit pedály ze svého starého kola na nové, ale jsou tak dobře utáhlé a asi i trochu zarezlé, že jsem nebyl schopen je povolit a zničil jsem u toho i klíč :-(. Budu to muset svěřit servisu, který mám asi 50 m od domu :-).
A to je, tak asi vše. Příští týden už bych se chtěl hýbat více, ráno bazén a některé odpoledne běh na pohodu a hlavně bych chtěl projet nové kolo :-).

4 komentáře:

  1. Tak ty takle paběrkuješ po Ječmenovi. Už aby si pořídil JM nový zapletený kola, co? ;) Jinak u těch šlapek nacákej trochu WDéčka, nech to přes noc a ono to půjde. A kdyby ne tak si vem pořádnej klíč a nastav si ho trubkou, ať máš větší páku.

    OdpovědětVymazat
  2. Kola jsem koupil nový, budou muset stačit :-))). Olej jsem včera kápl, vyzkouším a nastavení klíče trubkou jsem už zkoušel :-(.

    OdpovědětVymazat
  3. Hlavne si dejte pozor az Jecminek bude svy manzelce vypravet jak skvele draze prodal a ty budes vypravet ty svoji, jak jsi skvele levne koupil, aby si tento nesoulad manzelky nedaly dohromady:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ječmínek doma seká latinu a zásadně nelže. Ona už mu moc neslouží paměť, tak je pravda pohodlnější:-)

    OdpovědětVymazat