27. srpna 2010

Konec sezóny a omezení psaní týdenních přehledů

Vzhledem k tomu, že jsem opět nemocen, opět angína a od pondělí beru další várků antibiotik na deset dní, nemá cenu v nejbližší době týdenní reporty psát. Už při pondělní návštěvě ORL, mně paní doktorka upozornila na to, že je potřeba být min. 3 týdny bez tréninku. Takže po dobrání antibiotik a provedení testů, i když už budu fit, stejně budu muset být aspoň deset dní v klidu a pak se začnu snad pomalu hýbat, a to ani nestojí za to popisovat. Navíc tu hrozí ještě možnost, že budu muset nastoupit na ORL, aby mně krční mandle vytrhly, ale to předbíhám a snad to nebude potřeba. Naštěstí, už je pro mě konec sezóny, v republice už žádný triatlon nestihnu a na zahraniční start nemám peníze. Tak snad se dám zdravotně do pořádku a na podzim zahájíme přípravu na novou sezónu :-). A jedna anketa, psát vůbec obsáhlé obtýdenní přehledy, zajímá to někoho ?

18 komentářů:

  1. jenom piš, zůstal jsi poslední snaživec, tak to nevzdávej. Klidně začni zas až v listopadu, ale já si to rád přečtu.

    OdpovědětVymazat
  2. No ja sem s tydennimi prehledy zkousel zacit a rychle sem zas prestal, moc prace a to si radsi pujdu zabehat nez vysedavat u kompu. Ale na ty Tvoje sem koukal celkem pravidelne. Kdybys s tim skoncil, nemas to aspon v nejakem online treninkovem deniku? Zajimaly by me hlavne objemy v jednotlivych sportech. Advidovi taky furt lezu do jeho mytreneeku, je to dobra inspirace...:-)

    OdpovědětVymazat
  3. mne to zajima,pravidelne ctu

    OdpovědětVymazat
  4. Já tvoje přehledy, Aldo, pravidelně čtu, tak prosím pokračuj. Přeji brzké uzdravení, ať si zase můžu číst o těch tvých 20h tréninkových týdnech :-).

    OdpovědětVymazat
  5. Ja zase naopak. KEď kliknem na tvoj blog a zase čítam článok napísaný systémom CTRL+C a CTRL+V v štýle ráno som bol plávať a predtým som bol v pare, tak ma to celkom odraďuje. Ešte viac veta, ktorá sa opakovala asi 100x \"že chodíš pravidelne hrať futbal a potom na pivo\". Po čase ma to odradilo ... . Neber to prosím ťa v zlom, je to iba môj názor, ja píšem, len keď sa niečo deje ...
    Ale zdá sa, že sa to ľuďom páči a tak im robíš dobrú službu, majú možnosť sa porovnať, motivovať a tak na druhej strane prečo nie? Každý má svoj systém a keby bol každý blog rovnaký, bola by to nuda. Ešte si myslím, že toto pravidelné písanie urobilo aj tebe dobrú službu, lebo si mal možnosť spätnej väzby, nezávislého pohľadu a množstva pripomienok, nehovoriac o tom, že šlovek sa vlastne sám motivuje, tým že píše - nechce sa mu písať o tom, že trénuje menej a pomalšie a preto je to ďaľší bod za písanie :). Ak vidíš, že ti to pomáha, tak určite píš, dosiahol si tento rok veľa (až na vrchol) a tak si bol odmenený za svoje úsilie aj za neskutočnú prácu na blogu.
    Privítal by som viac zaujímavých príhod, obrázkov, somarín, srandy, čohokoľvek ... proste nech je sranda.
    Kľudne napíš o tom ako si búchal do stola, keď si v noci sledoval ako Alexander hákuje McCormaca na Havaji a rozbil pri tom stôl ... :)
    A teraz sa v tom vyznaj :), chcel si počuť názor, tak ho tu máš :)
    V každom prípade vidíš, že na tvoj blog chodím, lebo sa zrodil tento príspevok ... :)

    OdpovědětVymazat
  6. Me se minuly rok zas libily ty treninkovy prehledy ve kterych celej podzim bylo je \"este netrenuju, predelavam koupelnu\", nebo cos to rekonstruoval...:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrej postřeh Pepo ty copy paste čtvrtky se zlatavým mokem. Já si zase vždycky říkal ozvláštní to ten Alda, nebo neozvláštní :-)

    2 Majk: alda vede online 2 deníky, na oba jsou linky v pravém sloupci nahoře. Ty oči pane :-P

    OdpovědětVymazat
  8. Já to tu taky čtu. Ty týdenní přehledy jsem ale jen tak prolétl a zajímaly mě spíš komentáře. Pokud byly zajímavé i komentáře, tak jsem si pak přečetl pozorně i článek. Dobrým příkladem je myslím to, jak Aldaman vyhodil syna, odplaval dva bazény a pak ho zase chytil. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Pokud budeš mít čas a chuť, rozhodně pokračuj. V neděli večer vždy očekávám novinky. Motivace. Ale Ironjozef má pravdu :-))

    OdpovědětVymazat
  10. Jecminek: :-P pro oci nevidim... ted se v tom jen vyznat...

    OdpovědětVymazat
  11. aha, on tam má Alda blbej link. Zkus tento, řekl bych, že je přehledný: http://www.runningfreeonline.com...

    OdpovědětVymazat
  12. Právě Pepo, to mě také odrazuje od psaní, podrobných přehledů, fotbal ve čtvrtek se bude opět pravidelně opakovat :-), takže to bude opět jen ctrl C, a ctrl V :-).
    A loni jsem v říjnu rekonstruoval byt :-).
    Na Runsaturday, je stejně tréninkový deník online, jsou zde veškerá data týkající se rychlosti, tepů atd., tak proč to ještě znova vypisovat. Link už je opravený :-).
    Uvidím, jak budu pokračovat, momentálně mám dost času si to probrat. Ale s největší pravděpodobností, to bude spíš takový všeobecný přehled, jak to kdysi popisoval Ječmínek, a kdo bude chtít vědět více, může studovat více na runsaturday :-).

    OdpovědětVymazat
  13. Ale veď aj o futbale sa dá písať veselo. Len musíš napísať, aký bol výsledok vo futbale aj v hospode, koho si koľko trát poriadne nakopal, kto nakopal teba, ako si niekoho poriadne ofintil ... Zober si tam mobil, urob zopár fotiek a bude to. Určite sme všetci zvedaví na tvoj, už legendárny futbal ... Písať treba!!!

    OdpovědětVymazat
  14. Pepa to napsal dobře. Trošku ten fotbal oživ, prokopni merunu, přelom žebřiny. V plávání vyhoď syna a dej mezi tím kiláček. :)) Pravidelný a vášnivý čtenář Šewy. Držím palce jak v psaní tak v uzdravování.

    OdpovědětVymazat
  15. Také se přimlouvám za řádný trénink a také jeho patřičné mediální zhodnocení. Mě osobně Tvoje bušení motivuje. A za oživení fotbalových reportáží hlasuji též. Za mlada jsem to hrával docela usilovně. A přelomené žebřiny nejsou až takový problém. Trochu mi spadla čelist, když jsem totéž viděl od ligových házenkářů.

    OdpovědětVymazat
  16. Zdarec, zasloužíš si pauzu, některé ty předotrokovické objemy byly fakt drsné a tělo si holt řeklo, že Ti dá žlutou kartu. Přeju kvalitní vyzdravění, teď už stejně nic nenahoníš a raději marodit teď měsíc než v dubnu 14 dní:-) Příší rok se chystám na celého IM, takže bych rád nějaké motivační zápisky. Dopurujuču pití čaje Pu-erh, je to (prý) přírodní antibiotikum. mě pomohl, letos jsem byl už 2. rok bez ATB.

    OdpovědětVymazat
  17. Májí pravdu z toho fotbálku by jsi mohl napsat více. Vždyť se tam někdy pořádně zasmějeme:))) A v pátek ráno to probíráme po telefonu skoro 30min. Vzpomeň si kolikrát jsme zakopávali o bílou čáru:)))

    OdpovědětVymazat