13. září 2009

37. týden 7.9. - 13.9.

Tento týden jsem nedělal vůbec nic. A proč ? Viz níže :-).

Pondělí 7.9. : volno. Chtěl jsem jít sice na bazén, ale vzhledem k tomu, že ve středu nastupuji do nemocnice na plánovanou operaci, kdy mně budou vytahovat dráty z lokte a musím být 100% zdráv raději bazén vypouštím.    
Úterý 8.9. : volno. Ani běhat raději nejdu, nemá cenu nic riskovat :-).     
Středa 9.9. : volno. Nástup do nemocnice. V klidu se sbalím, operace má být až zítra, není kam spěchat. Nějak ráno nestíhám posnídat což se ukázalo jako pozitivní, jelikož při nástupu mně sdělili, že se uvolnilo místo a mohl bych to už mít dnes za sebou. A taky, že jo. V deset na pokoj, kde ležel známý z fotbalu a včera byl s kýlou a před jedenáctou už jsem ležel na sále a pomalu mě chystali. Zase to začalo všechno pípat a jak jsem sledoval obrazovku tep kolem padesáti, že je to dost nízký tep, prý jestli sportuji, tak jsem se hrdě přihlásil že jo, tak to je prý v pořádku :-). Samotný výkon je prý otázka pěti minut a asi jo, po půl dvanácté už jsem byl vzhůru. Loket bolel, aby ne , když do něho řezaly, ale injekce od bolesti vše zmírnila. Hoďku jsem si poležel, pokecal se známou, co měla zrovna službu a už mě vezly na pokoj. Vše bylo v pohodě, fotbal v TV jsem zvládl a na noc  ještě injekci proti bolesti a šel jsem spát.       
Čtvrtek 10.9. : volno.  Ráno hnus, loket v pohodě, ale krk bolel jak čert nemohl jsem ani polknout sliny, natož něco sníst. Prý se to občas stává, po  narkóze, když máte v krku strčenou hadičku. No nic dostal jsem kapky a prý se to zlepší. Bohužel se to jen zhoršovalo a po obědě už jsem měl horečku tak šup na vyšetření na krční, kde konstatovali, že mně tak kvalitně sedřely krk, že je potřeba to přeléčit antibiotiky. Naštěstí prášek spolu s paralenem zabral a večer už horečka nebyla, i když bolest v krku neustupovala, to prý bude dva dni trvat. Super jdu do nemocnice s loktem a léčím se s krkem :-). 
Pátek 11.9. : volno. Horečka není, loket v pohodě takže můžu jít domů, krk se sice nijak rapidně nelepší, ale dome je doma :-). Večer sms od Ječmínka, jestli nebude společný výběh, s politováním jsem musel návrh odmítnout :-(, zas takový borec nejsem.  
Sobota 12.9. : volno. Krk už je o něco lepší, můžu i pevnou stravu :-). Bohužel, nemůže být vše v pohodě, při cestě do marketu autem, najednou teplota přes sto stupňů a voda nikde. Sice ji doplním, ale cestou zpět to samé. No nic co se dá dělat v pondělí půjde stařec do servisu.     
Neděle 13.9. : volno. Venku je pěkně, dopoledne procházka na fotbalový stadion, kde hrál od bráchy syn a odpoledne jsem jel podívat se synem na kole do Vlkoše (8 km od Přerova), na bráchu jak hraje fotbal o.

  KmČas
Běh0,00
0:00:00
Plavání0,000:00:00
Kolo0,000:00:00
Celkem 0:00:00

Zhodnocení : Není co hodnotit, snad jen to, že už jsem po březnovém pádu na kole úplně bez želez a vzpomínku na zranění už mně budou připomínat jen jizvy. Teda až odezní úplně citlivost v oblasti klíční kosti a lokte :-).

10 komentářů:

  1. Tak teď ještě napiš co máš v plánu na podzim a zimu ze sportovního hlediska? Na co se můžeme těšit!!!! Na kterých závodech si mají na tebe novináři a fotografové počkat:))))

    OdpovědětVymazat
  2. Tak máš tu nemilou příhodu úspěšně za sebou.
    Takže jen stručně cimrmanovsky \"táhni a srůstej\".

    A hurá na IM.

    OdpovědětVymazat
  3. Železo z tebe vytáhli,takže teď ti fakt už nic jiného nezbývá, než \"zeželezit\" na nějakém IM ;-)
    Téčko

    PS: A né, že si přivodíš zas nějaký jiný způsob \"oželeznění\" !!! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Momentálně žádný plány nemám. Ještě tak týden se bud šetřit, pak bych už mohl začít něco dělat, ale budu v říjnu rekonstruovat byt a stěhovat se, tak uvidím, jak to bude vycházet, ale listopad už bych plně rozjel přípravu na Otrokovice 2010 :-). O ted na to mám 283 dní :-)
    Jinak žádné další zranění neplánuji :-).

    OdpovědětVymazat
  5. A co podzimní maraton ? Ted jsi zhodil 5kg, tak by bylo škoda toho nevyužit :-)

    OdpovědětVymazat
  6. no právě že neshodil, snad by to šlo, ale to by musel být nějaký koncem listopadu což pochybuji :-(

    OdpovědětVymazat
  7. Jak nezhodil ? Dyk jsi psal, ze z tebe vytahali draty !!! ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jo táááááááááááááák :-). Tak to je pravda, každej (kilo)gram dobrej :-). No uvidíme co s tím provedem :-).

    OdpovědětVymazat
  9. Tak, keď si konečne v pôvodnom (as build) stave, tak sa poriadne do toho pusti. Nezabudni, na bicykli sa trénuje do kopca a dole kopcom sa pomaly oddychuje a nie zjazduje na plné gule :-).

    OdpovědětVymazat
  10. Jasan pepo, sice do tvých objemů to bude daleko, ale pomalu začnu s přípravou a snad příští rok už IM zvládnu. Na kole už jsem se poučil, přes zimu jen po rovině, a pak naplno jen do kopce a z kopce se opatrně dostat dolů, bez pádu :-).

    OdpovědětVymazat