3. srpna 2008

30-31. týden 21.7. - 3.8

Vzhledem k tomu, že jsem měl zrovna dovolenou a sportovně jsem skoro nic nedělal, stačí úplně jeden report.

Pondělí 21.7. : šťastný příjezd do Chorvatska. Cesta byla hnus, asi 500 km z 1000 v podstatě celé Maďarsko a část Chorvatska,  
prašelo tak, že nebylo viděl na metr. . U moře, ale bylo nádherně a tak se šlo hned koupat, večer se ale zatáhlo a opět déšť. Ubytování v pohodě, ale k moři se musí asi po 167 schodech, docela pěkná rozcvička.
Úterý 22.7. : ráno prší a citelně se ochladilo. 
Středa 23.7. : už neprší, ale je silný vítr "bóra" a stále chladno.
Čtvrtek 24.7. : počasi se trochu umoudřilo a dalo se i na chvilku k moři. 
Pátek 25.7. :  konečně opět teplo a hurá k moři hned od rána. I jsem si na chvilku byl zaplavat. Pěkně to nadnáší, ale moc jsem tomu nedal,  pořád nějaký ten člun, a tak jsem to kvůli bezpečnosti raději otočil a věnoval jsem se raději opalování.
Sobota 26.7. : od rána vedro, jasná obloha, nádherné počasí. Trochu jsem si zaplaval, ale spíš to bylo takové protáhnutí, tak jak včera. 
Neděle 27.7. : opět vedro jen se opalovalo. 
Pondělí 28.7. : pro změnu opět vedro. 
Úterý 29.7. : návštěva u známýho ve Staniči, ubytování má přímo u moře, super výlet. 
Středa 30.7. : vedro jen jsem se válel u moře
Čtvrtek 31.7. : tak a máme tu konec dovolené, u moře jsem byl jen do dvou, pak jído a odpočinek před cestou domů. 
Pátek 1.8. : Cesta domů, byla tentokrát bez problémů, a tak jsme si mohli dát již v poledne u rodičů tradiční české jídlo vepřo, knedlo, zelo. Po krátkém odpočinku jsem si zašel na Plzničku, a bohužel jsme potkal kamaráda, kterému se narodila dcera, a návrat domů se trochu oddálil až na 3 hodinu ranní.
Sobota 2.8. : dopoledne léčení z oslavy.
Neděle 3.8. : kolo 37,57 km za 1:27:56 průměr 25,6 km/h. Stále jsem nenapsal, jak je to s kolenem. Celou dovolenou jsem běhat nešel. Koleno, ještě nebylo stále o.k. a naprosto mu stačilo vyjít těch 167 schodů. Při plavání to bylo v pohodě, ale běh ještě ne a kolo jsem sebou neměl. Dnes jsem to, ale už nevydržel a odpoledne jsem si vyjel na kole na malou projížďku. PO krátké dešťové přeháňce, bylo dost teplo a docela i foukalo. Ze začátku jsem jel pomalu ať zjistím, jak to bude s kolenem, vše v pohodě, tak jsem pokračoval dál. Kopeček v Týně nad Bečvou, ale naznačil, že po měsíčním nic nedělání je trénovanost na minimalní úrovni, sice sjem ho vyjel, ale měl sjem toho plný zuby, ale pokračoval sjem dál, a chtěl jsem si projet osudné místo kde jsem spadl, projel jsem ho v pohodě, holt stačilo jet trochu pomaleji a pád by se mi před měsícem vyhnul. A jelikož už jsem toho měl docela dost, jel jsem na Šišmu a přes Radslavice domů. Dojel jsem tak tak, zpět to bylo proti větru, horko udělalo také své. Po dojezdu domů jsme toho měl plné zuby, holt měsíční pauza je pořádně znát, ale jinak spokojen, že koleno bylo v pohodě celou dobu.

 KmČas
Běh00
Plavání00
Kolo35,571:27:56
Celkem 1:27:56

Zhodnocení : Dovolená byla opravdu odpočinková a hodně se mi líbila, holt moře má své kouzlo. Těch pár set metrů, co jsem naplaval nestojí ani za řeč, tak jsem to ani to záznamů nepsal. Po nedělním kole, je mi jasný, že bude chvilku trvat, než se dostanu na takovou úrovneň než před zraněním. Příští týden vyzkouším koleno i při běhu, a pokud bude vše v pohodě už se těším na trénink, přece jenom měsíční přestávka je dost dlouhá a v neposlední řadě je potřeba shodit těch 5 kg, co jsem za měsíc lenošení přibral :-).

4 komentáře:

  1. Čoveče ty si dopřáváš odpočinku. :) Já se minulou neděli problel nocí ze sobotního triatlonu na Karlštejnu a ve středu už jsem bušil v Alpách, ale stálo to za prd, nebyla síla. Ale v sobotu už to šlo mnohem líp.

    OdpovědětVymazat
  2. KDyby záleželo jen na mě tak tak dlouho neodpočívám, ale koleno bylo stále proti, tak jsem to nechtěl zbytečně hrotit. Včera sjem si byl po měsíci poprvé zaběhat. POcitově hrůza tepy vysoké po chvilce jsme byl zadýchaný, jako kdybych běžel min. 20 km. Dal sjem asi 4,5 km, koleno jsem sice optochu citěl, ale běžet se dalo bez omezení a hlavně dnes ráno vše v pohodě. Tak snad už to bude dobrý a lenošení už nebude :-).
    P.S. kdyby jsi tolik nechlastal nemusíš blinkat :-D. Po draku jsem také na druhý den fit :-).

    OdpovědětVymazat
  3. To už jsem na tom fakt špatně, že po dvou pivech blinkám a ještě s denním zpožděním. :-D

    OdpovědětVymazat