13. srpna 2007

Týden 30.7-5.8 a 6.8-12.8

V těchto týdnech jsem absolvoval dovolenou a jelikož jsem toho moc nenaběhal shrnu to najednou.

Pondělí 30.7. : volno. O víkendu jsem v sobotu zdolal svůj první Triatlon (Hulmen 2007), v neděli byl regenerační běh a tak jsem v pondělí odpočíval.
Úterý 31.7.: opět volno. Odpoledne cesta do Olomouce a příprava před dovolenou a pak už nebyl čas.
Středa 1.8.: ráno jsem si přivstal a před odjezdem na dovolenou jsem si dal intervalový trénink 8x800m MK 3 min. S rozcvičením před během a výklusem po běhu to bylo dohromady 12 km.
Čtvrtek 2.8.: ranní souvislý běh od Kunzova-Radíkov-Boňkov-Michalov-Potštát-Středolesí-Radíkov 18km. Dost náročná kopcovitá trať.
Pátek 3.8.: volno, večer se to trochu přehnalo s alkoholem a tak byla jen procházka s dětmi lesem a odpoledne návštěva aquaparku v Hranicích.
Sobota 4.8.: fartlek 8x výběh do prudkého kopce cca 1:00 min seběh volně. S během (cca 1,5 km) a rozcvičením před a výklusem po běhu (1,5 km) jsem napsal 5 km. Odpoledne návštěva s rodinou Hranické propasti.
Neděle 5.8.:volno. Po celonočním prosezením na záchodě jsem jen ležel.
Pondělí 6.8.
: volno. Stále mi nebylo nic moc dopoledne  jen odpočinek, odpoledne návštěva s rodinou lázní v Teplicích nad Bečvou.
Úterý 7.8.: volno. Už to bylo lepší, ale na běh jsem se necítil. Odpoledne přijel kámoš a tak jsme opět něco grilovali...
Středa 8.8.: volno. Dopoledne dosti náročná procházka s dětima po okolních lesích, odpoledne návštěva hospůdky a grilování.
Čtvrtek 9.8.: už jsem to nevydržela a jelikož to byl poslední den vyrazil jsem opět na fartlek. 8x výběh do prudkého kopce cca 1:00 min seběh volně. S běhěm (cca 1,5 km) a rozcvičením před a výklusem po běhu (1,5 km) jsem napsal 5 km.
Pátek 10.8.: ranní souvislý běh 13 km 59:23. Odpoledne jen takový lehký fotbalový trénink v Čekyni,
Sobota 11.8: volno. Jelikož, jsem se v pátek dozvěděl, že v neděli na prvním mistrovském fotbalovém zápase  nás bude max. 11, udělal jsem si volno. Zároveň jsem měl ještě dodělávky doma po stěhování a tak jsem pracoval.
Neděle 12.8. : Okresní fotbalový svaz, okresní soutěž sk. "B", první zápas Čekyně v Bělotíně. Bylo nás 10, tak musel nastoupit i 42letý veterán a min. 2 byly jen do počtu. Nakonec prohra 4:1 a dohrávali jsme bez 3 vyloučených a zraněného gólmana. Jediné  pozitivum na celém zápase bylo, že mají v Bělotíně nádherné hřiště travička jak samet.

 

 Km

 Čas

 Běh

 53

 5:43:05

 Plavání

 0

 0

 Kolo

 0

 0

  

 5:43:05

Zhodnocení: Měl jsem dovolenou a dovolená je na to aby si člověk odpočinul. Začátek sice vypadal běžecky nadějně, ale pak díky nemoci se to trochu zvrtlo a dopadlo to jak to dopadlo. Hlavně že jsem teď už v pořádku a hurá na nový běžecký týden. V tabulce mám sice i kolo a plavání, ale kolo už asi ani letos nepojedu, protože po návratu z dovolená jsem zjistil, že nám vykradli sklep a jsem bez kola. Takže budu doplňovat jen plavání a to bude opravdu jen tak občas. Pro mě je priorita běh, plavání a kolo je pro mě zatím jen taková relaxace. 

1 komentář:

  1. For example, we have now desired to create a selection that might furnish enrollees while using the gear of varied solutions (both equally theoretical as well as methodological) within politics discipline. http://jgg0k18xs6.dip.jp https://imgur.com/a/KrT0Y2x http://ogfm5mjw5o.dip.jp http://bg6xuyyh7p.dip.jp http://gor5mj1od8.dip.jp https://imgur.com/a/YBsdUEr https://imgur.com/a/vt5OyfF

    OdpovědětVymazat