6. května 2013

Duben 2013

Minule jsem to asi nějak zakřikl, že na mě neskočila žádná nemoc,  tak asi aby mi to nebylo líto podstoupil jsem lehké nachlazení ( měl jsem chycené průdušky), naštěstí pomohla samoléčba a ani trénink jsem moc omezit nemusel :-). Ono není celkem ani moc o čem psát, je to pořád stejný, tak jen ve zkratce.


V  bazénu to jde pořád na mé poměry dobře, snad to tak vydrží i nadále :-).
Jelikož nebylo tolik času na kolo tak jsem se snažil aspoň o to více běhat. Minimálně jednou týdně jsem zařadil delší a nebo kratší úseky. Docela to běhá tak jsem zvědav jak to bude na závodech. Jen po jednom víkendovém delším běhu jsem myslel, že umřu. Holt chtěl jsem vyběhat opici a ono to nějak nešlo :-).
Na kole jsem toho moc nenajel, ale to jsem předpokládal, holt není tolik toho času. Bohužel letos na žádné soustředění také nepojedu takže, když bude možnost, vezmu dovolenou a najedu něco tady.  Navíc ze začátku měsíce počasí stále kolu venku nepřálo. Jen díky dovolené jsem ujel svou první stovečku. po rovině to celkem jelo, ale v kopcích zatím nic moc. No uvidíme jak to bude dál. A to jsem měl i letošní první pád. Naštěstí to nebylo nic hroznýho, ustlal jsem si v příkopě a odneslo to jen naražené a pěkně sedřené koleno. Holt příště si rozmyslím, jestli mám za jízdy šmátrat po zvonícím telefonu a nesledovat cestu. Dír je po zimě až moc.
Tak jako každý měsíc jsem ještě zvládl fotbálek, dubnu už naposledy, a posilovnu.

Ještě, že už se pomalu blíží sezóna,  přestává mě to bavit a vůbec se mi nehce :-(.      
        
V dubnu jsem zvládl uběhnout 219,32 km za 18:32:45 , odplaval 47,40 km za 16:45:00 a ujel na kole a spinningu 674,96 km za 23:43:05, posilovna 3:00:00, fotbal 6:00:00, Celkově to dělá 68:00:50

5 komentářů:

  1. slušný chlape a jak se tak dívám, tak za necelý 1. květnový týden jsi na kole překonal celý duben :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Aje, Alda uz to zase drti kilometry zeleznym tempem jak traktor...:-)

    OdpovědětVymazat
  3. JM: Není soustředění tak jsem se snažil něco najet :-).

    Ale už traktoru dochází morál :-(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakože pořád stejný tratě = opruz? Já to tak mám už od loňského podzimu a nějak se toho nemůžu zbavit. Asi začnu objevovat Český Ráj. :)

      Jinak objemy moc pěkný a to nejen na otce od rodiny, ale celkově.

      Vymazat
  4. Jak moral, IM pod 10 nee? :-))

    OdpovědětVymazat