7. ledna 2013

Prosinec 2012

Další měsíc pohybových aktivit se opět celkem podařil. V bazéně už jsem se cítil o hodně líp, jen jsem díky nové kérce týden před vánocemi nechodil. 
O vánocích se neplave, takže jsme si byl jen dvakrát zaplavat s veřejností a jelikož se mi nechtělo nic vymýšlet při jedné návštěvě jsem si zaplaval test na 1500 m. Byla to dřina po 14 dnech bez plavání a dvou dnech přejídání jsem to dal za 27:23 (8:57, 9:12, 9:14). S časem jsem spokojen, na to jak jsem se celý podzim v bazéně trápil jsem to čekal horší. Loni jsem to měl o více jak minutu lepší, ale to jsem plaval daleko více. Na kole venku jsem nejezdil, zimáka nemám a ani počasí tomu u nás moc nepřálo. Takže jsem něco odseděl na trenažéru a chodím na spinning. Kotník už je v pohodě, občas se sice zase ozve z vnější strany koleno, hlavně když je zima, ale nic závažného a po dlouhé době se mi podařilo naběhat nějaké kilometry. Zatím žádné intervaly, jen občas jsem běžel něco rychleji než na pohodu, ale mám z běhu docela dobrý pocit :-). A zvládl jsem i tři závody, Mikulášský běh v Olomouci, den před závodem byla narozeninová oslava se zabíjačkovými specialitami a nějak mi to neudělalo dobře a v průběhu závodu jsem si musel odskočit do křoví, ale i tak docela dobrý. A na silvestra jsem zvládl hned dva závody, o kterých píši zde. No a k tomu všemu i pravidelný čtvrteční fotbálek,  posilovna - move-it a byl jsem i 2x na racewalkeru.
Jak jsem měl z prosince obavy, dopadlo to dobře. Bohužel od příštího roku už to taková pohoda, nebude, žena bude za zaměstnáním dojíždět a já už nebudu mít tolik času na trénink jako teď. No uvidíme jak se to podaří skloubit :-).

V prosinci jsem zvládl uběhnout 221,11 km za 19:07:11, odplaval 26,50 km za 9:20:00 a ujel na, trenažéru a spinningu 277,70 km za 10:30:00 posilovna 4:00:00, fotbal 3:00:00, RaceWalker 2:00:00 Celkově to dělá 47:57:55.

6 komentářů:

  1. dobře dobře, jenom makej. Zahálka vám mladým velice škodí :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě že vím, že jsi na tom podobně :-).

      Vymazat
    2. očividně jsi objevil nějaký nový význam slova "podobně" :-)

      Vymazat
    3. Ani ne, když se podívám na tvůj tréninkový deníček, každý den nějaká sportovní ( pohybová) aktivita a teď do toho už opět určitě přibude i jízda na kole do práce :-).

      Vymazat
  2. I am extremely inspired with your writing talents and also with
    the layout on your weblog. Is this a paid subject or did you modify it
    your self? Either way stay up the excellent high quality writing,
    it is uncommon to peer a great blog like this
    one these days..
    My web blog ... transfer news soccer liverpool

    OdpovědětVymazat
  3. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew
    of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
    I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.
    Feel free to visit my page ... liverpool transfer rumours eds

    OdpovědětVymazat