10. prosince 2012

Listopad 2012

A mám za sebou první měsíc pohybových aktivit :-). Tréninkový plán nemám. Jardu, ani nikoho jiného jsem neoslovil, ne že bych byl tak dobrý a mohl si tréninkový plán sestavit sám, ale jelikož jsem věděl, že mé trénování bude probíhat a také probíhá systémem, když bude čas bude i trénink, nemělo cenu si nechat psát nějaký plán, když nevím, jestli bych ho byl schopen dodržovat. To jen tak na začátek. 
 A jak se mi teda dařilo ? No ze začátku nic moc, hned první týden jsem toho moc nedělal. V úterý jsem ještě odběhl rychlejší běh na páse, ale přes noc už jsem nemohl ani spát a na nohu jsem nemohl ani došlápnout. Bolest v oblasti kotníku, byla značná, tak jsem se vydal k doktorovi. Nebyl jsem si vědom, že bych si nohu někde zvrtnul nebo tak něco. Rentgen také nic neprokázal, dostal jsem jen mastičku a prášky proti bolesti a nohu nechat 5 dní v klidu. Kdyby se to nezlepšilo mám opět přijít. Naštěstí se to zlepšilo, ale proběhnout jsem se šel až desátého listopadu. Ze začátku jen tak opatrně, naštěstí noha vydržela a tak jsem stihl aspoň něco naběhat. Kolu jsem moc nedal, nebyl čas vyjet venku, takže jsem navštívil jen spinning. Ale už jsem vytáhl ze sklepa i trenažér, tak se budu snažit něco ujet :-). Plavat chodím opět ráno a minimálně 3x týdně. Ze začátku měsíce to pořád ve vodě nebylo ono, ale s přibývajícím časem je to pocitově lepší a lepší :-). Čtvrtky chodím opět na fotbálek do tělocvičny, sestava moc omlazena není, takže se pěkně proběhnu :-). A jelikož žena občas zajde do posilovny také, v pondělí jsme zařadili společné hodiny racewalkeru a v úterý chodím na Move-It. Move-It je kruhový funkční trénink, kdy se posiluje z vlastní váhou těla a s pomůckami, které vám cvičení více zintensivní ( bosu, TRX,  posilovací lana, žebřík, švihadla atd. ). Po hodince cvičení toho vždy mám plný zuby :-). Podařilo se mi zaběhnout i závod Listoprďák. On to byl takový maškarní závod, když běžíte v kravatě a obleku moc to nejde hrotit, ale jako společenská akce dobrý :-). 
Tak a to je tak asi vše, listopad se docela povedl, prosinec už bude horší vánoce, povinné návštěvy a hokejové turnaje, na trénink asi nebude moc času :-(.  A  kdo by chtěl vědět více může mrknout na tréninkový deník.
V listopadu jsem zvládl uběhnout 138,04 km za 12:23:09, odplaval 44,90 km za 15:55:00 a ujel na kole, trenažéru a spinningu 131,94 km za 5:04:00 posilovna 7:40:00, fotbal 4:30:00, RaceWalker 3:10:00  Celkově to dělá 50:12:10.

11 komentářů:

  1. Padesát hodin tréninku? To teda makáš moc pěkně!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Aldo, dobrý, máš víc než já. :)

    OdpovědětVymazat
  3. quassar : no makám, hýbu se :-D
    Advid: Podařilo se, ale určitě to nebude pravidlo. Spíše naopak, ty se teprve rozjíždíš :-).

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo pade v listopadu :O Pěkně, pěkně :) IM

    OdpovědětVymazat
  5. Ty kráso, pěkný, ale hlavně skoro 40 hodin indoor aktivit. No to by mě jeblo :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ale vydržel, vždyť indor aktivity jsou rozdělený na plavání to stejně nikde jinde nejde, fotbal v tělocvičně a pak spinning, racewalker, posilování.
    Ty také tančíš v sále, posiluješ doma a plaveš na bazéně :-))). Já sice jezdím do práce a po jednáních na kole, ale jet se tréninkově projet ve sněhu nemám kolo ani oblečení.

    OdpovědětVymazat
  7. To je jasný, že tě nechce nikdo trénovat, se stáváš konkurencí pro ty nejlepší trenéry. :)) Hele a proč vlastně najednou nemůžeš dodržovat tréninkový plán když to předešlé roky šlo?

    OdpovědětVymazat
  8. Šewy, dřív toho nebylo tolik, ale poslední příprava byla časově hodně náročná a nešlo trávit s rodinou tolik času co bylo potřeba a to nechci. Navíc teď přes zimu, jako vedoucí mužstva, jezdím na víkendové hokejové zápasy se synem a holt nemůžu být všude. Zatím to nějak vychází, ale nebude to tak pořád. A než stále týdenní tréninkový plán měnit, to raději žádný a dělám na co je zrovna čas, není to ideál, ale co už :-(.

    OdpovědětVymazat
  9. After I originally left a comment I appear to have clicked the
    -Notify me when new comments are added- checkbox
    and from now on each time a comment is added I recieve 4 emails with the exact
    same comment. Is there a means you can remove me from that service?
    Thank you!
    Feel free to surf my web page : liverpool transfer news torres

    OdpovědětVymazat
  10. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it's really informative. I am going to watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!
    Feel free to surf my web blog pizza games for girls

    OdpovědětVymazat
  11. I've been browsing on-line greater than 3 hours these days, but I by no means discovered any attention-grabbing article like yours. It's beautiful worth sufficient for
    me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content
    material as you did, the net shall be a lot more useful than ever before.


    My weblog - Buy Instagram Followers free

    OdpovědětVymazat