22. října 2012

Trochu se hýbu.... a co bude dál ?

Pilmanem jsem ukončil triatlonovou sezónu, ale jelikož jsem se koncem prázdnin jen flákal, což se odrazilo, bohužel negativně, na mé figuře, takže jsem nezařadil úplný odpočinek, ale snažil jsem se aspoň trochu hýbat. Podotýkám že to nebyl trénink, podle volného času jsem zařadil odpovídající sportovní aktivitu.
V září se mi podařilo něco odběhnout, navštívil jsem i posilovnu, ze začátku to byla muka, a koncem měsíce jsem začal opět chodit plavat. Na kole jsem toho moc nenajel nebyl nějak čas :-). Od října jsem už opět začal chodit ve čtvrtek na fotbálek do tělocvičny a opět to nebude žádné flákání, jako jeden z nejmladších musím běhat i za druhý :-). Plavání zatím nic moc, podle Jardy moc kopu nohama, nemám je uvolněné, tuhý kotník a důsledek je brzká únava a křeče. A ještě mám špatný pohyb rukou. Ruka co je natažená čeká moc dlouho na tu druhou, než jde pod tělo, prý to plavu jako dobíhaný kraul a to mě zpomaluje. Tak se teď snažím při plavání omezit kopání a udělat něco se záběrem. Jako kdybych začínal... Po dlouhé době jsem byl i na kole venku, ale žádná hitparáda to nebyla. Běh už je o něco lepší a z posilovny už také nejsem tak zničený :-).
A jelikož se nám začíná blížit listopad, bylo by na čase se rozhodnout co příští sezónu :-). A to bude asi oříšek. Vše bude záležet na tom, kolik bude času na trénink. Letos jsem tréninku věnoval dost času a hodně tím trpěla rodina a tohle opakovat rozhodně nechci. Navíc jsem vyfasoval funkci vedoucího ve třídě, kde hraje Filip hokej a budu muset být přítomen na každém víkendovém hokejovém zápase. Asi to dopadne tak, že podle toho jak se podaří přes zimu odtrénovat, podle toho se na jaře rozhodnu jaké závody půjdu. Jedno vím jasně, na žádný zahraniční závod nepojedu, holt nejsou finance. Takže pokud by se podařilo solidně odtrénovat tak bych vše směřoval do Otrokovic. A v průběhu přípravy bych si rád v zimě a na jaře odběhl nějaké běžecké závody, a na rozjezd triatlonové sezóny bych zvolil stejné závody jako loni, s testem výkonnosti na Czechmanovi :-). Ale vše je zatím otevřené a může se to klidně změnit :-). 

9 komentářů:

  1. Někdy je lepší moc neplánovat, makat a čekat jak to dopadne ... ;) IM

    OdpovědětVymazat
  2. Někdy je lepší moc neplánovat, nemakat a čekat jak to dopadne ... :D Šewy

    OdpovědětVymazat
  3. Naštěstí začátek nové sezóny je hoooooodně daleko a přihodit se může všelico :-). V blízké budoucnosti se budu snažit něco odtrénovat a uvidím kolik toho stihnu a jak se to bude dařit vše skloubit a podle toho se rozhodnu co dál.
    Ale rozhodně nepůjdu Šewyho modelem :-D.

    OdpovědětVymazat
  4. hm hm, dlouhé čekání záběr zpomaluje. Já Ti Aldo nevim, ale mrkni se na videa třeba z 1500 kraul na poslední olympiádě, jak plavou vytrvalci. Taky tomu Jardovi všecko nevěř:-)
    Tak se tuž, vedoucí :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Marťo to neříkal jen Jarda, ale i Novas a Lančík.... toš tak :-). A jelikož se mi osobně zdá, že plavu pomalu, zkusím věřit a třeba mě to zrychlí :-).
    A možná tam nemělo být napsaný zpomaluje, ale díky tomu plavu pomalu :-). Nevím, já tomu nerozumím, tak se snažím pochytit rady od zkušenějších :-).

    OdpovědětVymazat
  6. a kdyz ti hyzl rekne ze mas skocit z okna ... ze te to zrychli ... tak skocis? asi jo, kdyz to rikal hyzl tak to musi byt pravda!

    OdpovědětVymazat
  7. A jéje, zase jeden chytráček. Neboj, tomu bych nevěřil, že mě skok z okna zrychlí. Ale rozhodně si raději nechám poradit od člověka, který tomu rozumí.
    Jarda jako trenér první 1.třídy a se svými zkušenostmi co má, mně poradí daleko lépe než nějaký anonym.

    OdpovědětVymazat
  8. Tady někdo ve fyzice nedával pozor. Jinak by věděl, že tě skok z okna opravdu zrychlí. :D Ovšem v bazénu tuto metodu nelze aplikovat. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Šewy: co jiného jsem od tebe mohl čekat :-))). Skok z bloků do vody, to je také dobrý .-)).

    OdpovědětVymazat