30. dubna 2012

Příprava na sezónu 2012 - duben 2012

I duben proběhl celkem dobře, jen to počasí už by moho být lepší....

Z tréninkových aktivit jsme vypustili posilovnu a z indoorových aktivit zůstal už jen čtvrteční fotbálek :-). 
Poslední dobou jsem to měl dosti náročné i co se týká rodinného života, ale už se snad vše uklidnilo a bude opět vše v pohodě. A když se vše tak sečetlo, ráno mi vždy chvilku trvalo než se rozhýbu, začátek v bazénu je pěkné trápení, ale po rozplavu už to celkem jde. Plavecké tréninky byly výživné a střídali se střední úseky se sprinty, pokaždé něco jiného, což je super a sice mám pořád pocit, že plavu pomalu, ale při jednom měření padesátek jsem byl s dosaženým časem spokojen :-). Ono holt, když vedle vás plavou mladí divočáci, není se čemu divit, že já jsem stále poslední :-). 
S během jsem celkem spokojen. Je sice pravda, že některé tréninky jsem dobíhal s vypětím všech sil, ale tak to má být :-). Závod jsem stihl jen jeden, dal jsem si  Hranickou dvacítku a i když byla běžena z plného tréninku loňský čas jsme si zlepšil :-). Po dlouhé době jsem se dostal i na dráhu a čtyřstovky byly opravdu maso. Ale stejné to bylo i loni a po pár návštěvách se to zlepšilo :-).
Kolo jsem už odjel vše na silničce a venku. Počasí nebylo nic extra, sice ne zima a déšť, ale ten vítr to byl hnus, kolikrát jsem měl chuť to otočit a jet domů :-(. Navíc ze začátku pocit z kola nic moc. V každém menším stoupání nohy tuhý a nějak to nejelo, teda aspoň mě se zdálo :-). Ale co bych chtěl, že, na žádném soustředění jsem nebyl a najeto venku bylo minimum. Ke konci měsíce už to bylo o něco lepší, tak doufám, že to tak bude pokračovat :-).

V dubnu jsem zvládl uběhnout 179,66 km za 15:29:34, odplaval 48,20 km za 16:50:00 a ujel na kole 975,69 km za 35:18:23,  fotbal 4:30:00, posilovna 0:00:36. Celkově to dělá 72:43:58.

13 komentářů:

  1. ty jo ja propadam pri pohledu na tyhle cisla depresi, ja v dubnu 490km kolo, 103km beh a 6h plavani a Otrokovice se blizi. Prace mam cim dal vice, casu mene, takze to asi na poprve bude pekne bolet:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jojo, Alda to ma doma slozite a kvuli tomu odtrenoval v dubnu \"jenom\" 72 hodin...:-)))

    OdpovědětVymazat
  3. pěkně vyvážený objem, Czechman se blíži, jsem zvědav, jak ti to pofrčí :)

    OdpovědětVymazat
  4. vtt: záleží také na tom, za kolik to chceš ujet :-))).

    Majk : Fakt měl, ale už se to doufám vyřešilo :)))

    IM: Czechmana letos nakonec nepojedu. Je to jen 14 dní před Regensburgem a trenér mi to nedoporučil. Nejsem Vabroušek, abych mohl závodit každý víkend, jít to jen na pohodu to bych se asi neudržel a tak to raději oželím a pokusím se vše prodat v Regenu :-).

    OdpovědětVymazat
  5. A pojedes nejakou pulku na rozjeti? Nejaky Rakousko, nebo tak neco?

    OdpovědětVymazat
  6. Nejspíš žádnou půlku nepojedu, u nás nic není a třeba na St.Pöllten nemám prachy. Takže pojedu asi jen nějaký ten sprint, potrénuji a uvidím v Regenu.

    OdpovědětVymazat
  7. aha, rozumim, no možná sis měl šmiknout aspoň ty Klíny na rozjetí ...

    OdpovědětVymazat
  8. Kdyby to nebylo přes celou republiku tak možná bych jel, ale tak raději něco doma odtrénuji, i když je mi jasné, že závod je závod :-). Ale aspoň budu na závod patřičně nažhaven :-)).

    OdpovědětVymazat
  9. Hezky, akorát bych trochu polemizoval s trenérem. Podle mě je půlka 14 dní před celým ještě v pohodě, naopak, mohla by pomoct. Ale plán je plán:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Nemám do toho moc co kecat, ale přesto si to neodpustím - souhlasím s Ječmínkem. V dobách, kdy jsem jezdil triatlony :), jsem naopak půlku 14 dnů před celým vyhledával. Tři týdny sice jsou asi lepší, ale osobně jsem v tom nikdy neviděl rozdíl.

    OdpovědětVymazat
  11. Já nikdy půlku 14 dní před celým nejel, tak nemůžu porovnávat :-). Rozhodně, ale nemám v úmyslu, to zkoušet zrovna před Regensburgem :-)).

    OdpovědětVymazat
  12. Ty jo ja mam Otrokovice taky pres celou republiku a jedu tam. Jsou Krusny hory snad dal nez Regensburg? :-)) Normalni vymluva je to...:-)

    OdpovědětVymazat
  13. 2 Aldaman:
    mam vzdy tri cile a na muj prvni IM trochu smele ale i tak, kdy 1. spokojenost, 2. velka spokojenost a 3. naprosta spokojenost kdy vse vyjde jak ma:):
    1. dokoncit
    2. 12:30
    3. Pod 12h

    VTT

    OdpovědětVymazat