30. listopadu 2011

Příprava na sezónu 2012 - listopad 2011

První měsíc přípravy za mnou a docela se povedl :-).

Celý měsíc probíhal tak jak měl, až na pár vyjímek  jsem vše zvládl podle plánu. Za začátku měsíce bylo stále hezké počasí, takže jsem více jezdil na kole venku. A když to už nešlo venku, holt musel jsem sednout na trenažér. V pátek, tak jako loni, bude pravidelný spinning. V bazénu přestalo koupání a začaly se jezdit pěkně výživné motivy, něco stíhám něco ne a kolikrát si říkám, ještě že nemusím v práci dělat třeba s lopatou, to bych si moc nevydělal :-). Běh je zatím takový normál, rychlost sice nic moc, ale na tu je zatím času dost :-). A světe div se, začal jsem chodit po cca dvaceti letech do posilovny :-). První návštěva, bylo  jedno velké trápení a ještě další tři dny mě ruce bolely jak čert :-), ale pak to už šlo a začalo mě o i bavit. Kromě posilovny mě trenér vyslal i na RaceWalker, je to chůze na pásů, moc se mi tam nechtělo, ale není to vůbec špatný, a když člověk chce, dá se u toho pěkně zničit. Když jsem to šel poprvé, houby jsem věděl co a jak, tak jsem to nějak nastavil a šlapal podle cvičitelky a na konci jsem toho měl dost a triko jsem musel vykroutit do umývadla :-). Škoda, že mi nenaběhl garmin, zajímalo by mě, na jakých tepech jsem to jel :-). A další novinka, bylo cvičení "Power". Je to posilování s vlastním tělem zpestřené, švihadlem a taháním gum. Zlatá posilovna s činkama, tohle byl pěkný masakr. Holka co to předcvičovala, je snad kopii Jardy, co kopií, ještě horší :-). Po 45 min. jsem toho měl plný zuby a to prý bylo jen tak na záběh, toš jsem zvědav co bude příště :-). A koho by zajímaly podrobnosti, může mrknout do tréninového deníku.
V listopadu jsem zvládl uběhnout 129,5 km za 11:50:07, odplaval 47,90 km za 17:40:00 a ujel na kole, trenažéru a spinningu 526,94 km za 20:36:20 a ostatní sportovní aktivity ( posilovna, fotbal, RaceWalker, atd. ) 9:35:00.  Celkově to dělá 59:41:28.
A kdo si píše statistiku, neuvedl jsem hodnoty za říjen, takže v říjnu jsem zvládl uběhnout 172 km za 15:27:02, odplaval 42,50 km za 15:00:00 a ujel na kole 253 km za 9:49:57 a ostatní sportovní aktivity 4:30:00.  Celkově to dělá 44:47:00.

18 komentářů:

  1. Ty kokos. Veď v lete buseš ako Rambo kombinovaný s Boltom. Už sa teším ako ti to bude lietať. Prídem sa aspoň pozrieť ...

    OdpovědětVymazat
  2. Teda Jarda a Jarina, to je kombinace. To by se mi chtělo... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Sakra, mám za listopad celkově o tři hodiny míň. :) To jsou ty lázně. :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Jeden lázeňák a druhý Mr.Fitness a oba za 60. Musím přidat sakra :) Těší mne že flákáš běh, tam bude šance :) IM

    OdpovědětVymazat
  5. To je teprve začátek a do závodů je hodně daleko :-).
    To jsem jeden delší běh nešel, kvůli pozdnímu návratu z oslavy den předem. Běhu bylo méně než loni i letos a jak mi to v závodech docela běhalo, takže jsem klidný :-).

    OdpovědětVymazat
  6. Jak ti to běhalo? No já ti na Czechmanu utek i s křečema ve stehnech, takže přidat, přidat :D

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně tak, spokojený může být, až bude při závodech na bedně, jinak ne:)))) I já mám víc naběhaný za ty dva měsíce:)))

    OdpovědětVymazat
  8. Já měl naběháno jen o 7km méně a to už je co říct, když jsem takový neběžec :-)

    OdpovědětVymazat
  9. tak ony ty běžecké kilometry budou těžko skákat, když nám pán chodí exhibovat do fitek, že jo :-)))

    OdpovědětVymazat
  10. Ze ja sem vubec lezu, takove objemy me vzdycky demotivujou (davam sotva pulku), u Advida se vzdycky muzu vymlouvat ze nema rodicovske povinnosti, ale u Tebe to Alesi nejde...:-)) Hezky hezky... Do posilky taky, lec nerad, zase zacinam chodit.

    OdpovědětVymazat
  11. Ty kokso, tolik kilometru jsem nenaplaval za cely letosni rok :-o Jinak celkove objemy a cas radsi nekomentuju, v tehle cislech se nepohybuju tak o tom nic nevim :-D
    Z.

    OdpovědětVymazat
  12. Aldo, zase nám už začínáš zvířátkovatět :) Jen tak dál! Je radost číst tohle a pak jen tak ze sportu přečíst nějaký článek od tebe z archivu, jak si na tom byl před rokem... ten progres je neskutečnej a za to jak makáš si to zasloužíš :) jen otázka, nechtěl bys občas zveřejnit třeba nějaký - pro tebe - nejlepší motiv plaveckého týdne? Tak ať to lítá! :) A drž se
    Ahoj Ondra

    OdpovědětVymazat
  13. Taky by mne to zajímalo, co plavou pod Jardou, ale Alda to má asi zakázaný zveřejňovat :D

    OdpovědětVymazat
  14. IM: myslel jsem, že mi to běhalo lépe než loni :-)))). S nikým jsem se nesrovnával :-).
    Ono jsou všechny motivy zajímavý, jelikož u každého umírám :-). Ale jak bud něo extra podělím se o to s váma :-).

    Jo a mimochodem, někdo tady cca v květnu nazval mé ruce, že jsou jako párátka, tak s tím musím něco udělat a kde jinde než v posilovně :-).

    OdpovědětVymazat
  15. Tak dnes byl opravdu moc pěkný motiv. Na rozplav začátek 600K, 200KN, 200KR, 200PZ a pak 15x100 v kuse ( v první stovce 15 temp motýl, v druhé stovce 14 temp motýl atd. ). Já jsem pomalej, takže v rozplavu jsem už polohu nestihl a těch stovek jen 12, protože pak už jsem musel frčet do práce, ale plavci plavali dál :-).

    OdpovědětVymazat
  16. .....a pak bylo 15x 50m stejným způsobem v 55sec. :-)) Jinak chlapci já už Aldu prokoukl. On nás zveřejňováním objemů demotivuje už před startem,šprt jeden:-))Včera jsme měli vyklusávat 15-20min.Alda vyklusával 4:55/km a 22min :-))))) Já slezl po 17ti minutách:-)Prostě Alda je ideální svěřenec, a z nás trenéři šílí:-)))

    OdpovědětVymazat
  17. ne, ne Pavlíku, ty jsi měl asi trošku jiný trénink, já měl 20 min svižně, tak jsem běžel 20 min. svižně :-). Ty jsi na tom líp, tak jsi mohl jen vyklusávat, já natrénováno ještě nemám, tak musím běhat svižně :-)))).

    OdpovědětVymazat
  18. Dnes nádherný plavecký motiv : v kuse 500K,400M, 400K,300M,300K,200M,200K,100M, 200volně, 8x50K( 25sprint + 25volně), 200 výplav :-).

    OdpovědětVymazat