2. října 2011

39. týden 26.9 - 2.10.2011

Žádná změna, pořád jen nutná údržba :-).

V pondělí plavání, kraul kombinovaný polohovkou, za začátku to šlo, ale ke konci už jsem toho měl dost :-). Večer jsem se šel ještě na chvilku proběhnout. V úterý jsem odpoledne šel na hřiby, procházka po lese přinesla ovoce, našel jsem toho požehnaně. Většinu jsem podusil a dal do mražáčku, v zimě se budou hodit. A větší hlavičky jsem osmažil v bramborákovém těstě, to byla ale dobrota. Ve středu jsem si byl ráno zaběhat, tentokrát sám a běželo se mi super, měl jsem ze sebe sám radost jak mi to šlo :-).  Odpoledne jsem chtěl jet na kole, ale nějak to nevyšlo, Filda je nemocný a nechtěl být sám doma, tak jsem s ním zůstal. Ve čtvrtek bylo opět volno, manželka si koupila štěně, fenku Jack Rusell Teriéra, takže bylo doma o zábavu postaráno :-). V pátek plavání, Pavel vymyslel stopadesátky, ke konci trápení, ale zase to rychle uteklo :-). V sobotu jsem byl na ráno domluvenej s Martinem na kolo, pohodová vyjížďka, kterou jsme dobře prokecali, teda hlavně já  :-). Odpoledne oslava narozenin u rodičů, která se trochu zvrtla a já skoro celou neděli proležel :-).
Km Čas
Běh 26,14 2:20:50
Plavání 5,10 2:00:00
Kolo 74,07 2:55:18
Celkem 7:16:08

V září jsem zvládl uběhnout 149 km za 13:45:58, odplaval 25,70 km za 9:45:00 a ujel na kole 330 km za 11:33:39.  Celkově to dělá 35:04:38.

16 komentářů:

  1. Aldo, napiš prosím recept na to bramborové těsto. Je to to samé jako na placky?

    OdpovědětVymazat
  2. Prosím Aldo, spodní barevný prádlo pereš jako jemnou tkaninu na 40°C nebo bavlnu na 30°C? Kuva chlapi, proberte se... :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Šewy: Na prádlo bych se neptal. Ale třeba tam má nějaké speciální koření a to z obyčejného těsta dělá super baštu.

    Teda jestli to nedělá na sádle, to bych byl nahranej. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Advid : udělám těsto na bramboráky a pak to dochutím podle sebe, speciální recept nemám. Někdo rád více česneku, jiný více majoránky, pepře, takže asi tak :-)). Ale je to dobrota :-).
    Šewy : My máem tak chytrou pračku, že stačí hodit do pračky barevné a zvolit teplotu. Ale vidím, že ty to máš proštudovaný důkladně, to ani nevím, že se tak prádlo třídí :-)))))).

    OdpovědětVymazat
  5. Šewy: Tak vidíš, není to bramborové těsto, ale těsto na bramboráky. :-)

    Alda: Díky. Teď už jsem ty houby. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak jo Advide, už jsem zase chytřejší. A co by jsi mi doporučil karbonový rám nebo radši rám z karbonu? ;)

    Aldo, safra co to je za pračku? Zvládla by i kolo? A co na to Smajlí? :))

    OdpovědětVymazat
  7. bramborové těsto je těsto na bramborové knedlíky. Těsto na bramboráky je bramborákové těsto a to je sakra rozdíl! A bramboráky jedině na sádle, samozřejmě. Je nejzdravější!
    Jinak Aldovi závidím pračku. Máme asi nějakej starej model, bo kromě naházení prádla a zvolení programu tam ještě musíme cpát ten přiblblej prášek :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Chlapci, když se odprostíte od denních povinností jako je praní, vaření a žehlení, můžete mi odpovědět na dvě otázky? Máte dozajista všichni Garmina s novým typem hrudního pásu - takový ten látkový se zapínáním na boku, kde ten HR Monitor se na cvočky napíná mezi elektrody.

    Moje otázky jsou:

    - je třeba se o ten pás nějak zvlášť starat, podobně jako o pás od Polaru, kde bylo výrobcem řečeno po použití omyjte ve vodě?

    - nepoškodí se uchycení HR Monitoru potažmo samotný pás při pravidelném sundávání HR Monitoru po každém použití? Mohl bych to tam nechávat, ale není to pak moc skladné a tak.

    OdpovědětVymazat
  9. Jiříku máš smůlu Alda válí těsto, Ječmínek obrací bramboráky a ostatní zrovna běhají kolem pračky :D

    OdpovědětVymazat
  10. Aby Vás to nemátlo už jsem to v textu opravil je pravda, že bramborákové těsto se dělá jinak než bramborové, že já je raději neusmažil v trojobale :-)))
    Ječmínku, prášek to je snad samozřejmost, a občas se přidává i aviváž víš :-)))

    Jirko jestli myslíš tento http://www.garmin.cz...643.jpg?full
    , který vlastním a měl jsem ho už i u 305, tak jsem ho nijak neudržoval, po běhu nebo kole jsem ho sundal a nechal tak :-)). Používáním jsem žádné poškození nezaznamenal. Jen je občas potřeba vyměnit baterka :-))

    OdpovědětVymazat
  11. Mezery jsou od toho, aby se zacelovaly. Takže díky všem za ponaučení nebo spíš za doplnění. Jo a když už tady zmiňujete, že prášek je samozřejmost, jak to děláte, že perete bez vody? :-D
    Já běhám kolem trouby a pokouším se upéct skleněný vlákna.

    OdpovědětVymazat
  12. Jiří, tak to ti bohužel neporadím, ale myslím že ječmínek tenhle pás měl.

    A ještě je potřeba pračku napojit na elektrickou energii a vypouštěcí hadici napojit na odpad :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak já jako čerstvý uživatel Garmina mohu říci, že se o hrudní pás nějak speciálně nestarám. Mám tedy ten \"nový\" typ, ale Garmina jsem koupil rok jetého. Původní majitel mi doporučil ať si koupím novou tu gumu s elektrodama (asi že ji měl trochu vytahanou), že to stojí cca 500,-. Já to zatím neřešil a vše funguje OK.

    OdpovědětVymazat
  14. textilního pásu od garmina jsou na trhu 2 typy, novější a starší. U staršího se objevoval problém s měřením tepu, který šel kompenzovat jedině pravidelným praním pásu. Např. můj pás, který jsem před 2,5 rokem dostal k 310XT se takto chová. Pokud se nepere, blbne.
    Sundávání vysílače ničemu nevadí, navíc guma s elektrodama se dá koupit zvlášť.

    OdpovědětVymazat
  15. www.aboutuggshop.com ugg boots sale uk
    www.ukuggbootstore.com ugg boots uk
    www.ukuggbootoutlet.co.uk ugg boots sale uk
    www.uk-ugg-online.com ugg boots sale uk
    www.loveugg-uk.com ugg boots uk
    www.loveugg-uk.com ugg boots sale uk
    www.ugg-uk-sales.com ugg boots sale uk
    www.classicuggbootshop-uk.com ugg boots sale uk
    www.uk-uggs-store.com Ugg boots uk
    www.uk-uggs-store.com ugg boots uk sale
    www.buyuggukshop.com ugg boots sale uk
    www.buy-ugg-shoes.com ugg boots uk
    www.sheepskinugguk.com ugg boots uk

    OdpovědětVymazat