16. ledna 2011

2. týden 10.1 - 16.1.2011

Tento týden nic zajímavého.....

Pondělní plavání bylo celkem v pohodě, polohovkářské motivy stály za to :-). Na běh jsem se dostal až pozdě večer, ale hodinku  na pohodu jsem zvládl.
Úterní plavání už tak na pohodu nebylo a po šestistovkách jsem toho měl plný zuby, sice unaven, ale zase spokojen :-).  Odpoledne už jen hodinka na rotopedu, tentokrát na sílu, což u mě znamená nejtěžší odpor a šlapat :-).
Středa plavání dobrý, až na to, že jsem, ke konci chytal křeče do lýtek a dvakrát jsem musel zastavit a lýtko protáhnout, a proto některé motivy jsem nemohl dojet  naplno. A to jsem si hořčík večer vzal :-(. Běh jsem si odkroutil do Vinar a zpět, kolem Bečvy se stále nedá a kroužit hodinu kolem rybníka se mi nechtělo. 
Čtvrtek to zas byl pěkný trénink, ze začátku mě bolely ruce, ale při motýlu jsem to protáhl dostatečně :-). Venku hnus počasí, pěkně leje,  ještě že dnes mám fotbálek v tělocvičně a tam to vůbec nevadí. Dnes výhra, ale bylo to vyrovnaný až do konce a dnes nás moc nebylo, tudíž jsem si pěkně mákl a ke konci jsem toho měl už plný zuby. Na pivo jsem tentokrát šel a i když jsem toho moc nevypil, nějak jsem se zavykládal a do postele jsme se dostal až kolem jedenácté :-(.
Také proto se mi v pátek vůbec nechtělo vstávat a tak unaven jsem se už dlouho necítil. Podle toho vypadal i začátek plavání a až milovaný motýlek mě trochu probral :-). Odpoledne jsem odpočíval a nabíral síly na večerní spinning. Aleš už byl, ale že by to byla pohoda to se říct nedá, měl jsme toho dost :-).
V sobotu jsem musel vyběhnout už po šesté, abych všechno stihl. Nebylo to tak rychlé jako minule, ale zase bylo více kopečků a dlouho mi trvalo, než jsem se aspoň trochu rozběhl, únava z celého týdne byla znát.  A odpoledne se podařilo kolo venku, bylo teplo, hlavní tahy byly oschlé,tak raděj venku než rotoped. Sice to nebyl extra zážitek, ale to se dalo čekat, dlouho jsem na kole neseděl a po ranním běhu jsem toho měl plný zuby.
Neděle je volno. Dopoledne domácí práce a odpoledne půl druhá hodinka procházky s klukama za skoro jarního slunečného počasí. Ale to si do tabulky nepíši :-).



Km Čas
Běh 41,81 3:53:34
Plavání 14,70 5:10:00
Kolo 70,68 3:37:09
Tělocvična 1:30:00
Celkem 14:10:43

20 komentářů:

  1. Clovece, pro me z pohledu triatlonisty \"neplavce\" to jsou ohromna cisla a obdiv. Ja vzdy smekam pred tema, co si ke svy ruzny praci a rodine po ranu a vecerech najdou cas na pobihani, plavani a kolovani:). Ty to mas na vsech frontach a proto je obdiv o to vetsi, at se dari! 12:)

    OdpovědětVymazat
  2. aldamanovo blog a křeče v lýtkách, to mi přijde, jako v mrazu přijít do známé hospůdky na svařáček.
    A milovaný motýlek, že von Ti Jarda řekl, že to tady čte :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Snažím se to nějak zkombinovat :-).
    JM: to přirovnání jsem nějak nepochopil :-).
    Čte, ale i kdyby nečetl, nějak mě ten motýl začal bavit :-).

    OdpovědětVymazat
  4. nepochopil? Křeče v lýtkách byly dlouhou dobu červenou nití Tvého blogu, návrat k nim jsem tady poeticky metaforizoval 8-)

    OdpovědětVymazat
  5. 12Honzade: Dík, tobě ať se také daří :-).
    JM: Joooo tááááák pán se tu předvádí :-))))). Tak to jsem rád, že jsem tě potěšil, ale nebyl to úmysl, holt tak to bylo :-).

    OdpovědětVymazat
  6. Přes týden jsem v posteli většinou mezi 21:00 a 21:30 :-). O víkendu jak kdy :-).
    A přes týden vstávám v 5:20 :-).

    OdpovědětVymazat
  7. Tak toto je ten důležitý faktor ranního vstávání:-) Ještě nám prozraď, v kolik chodí spát a vstává milostivá paní a nejspíš zjistíme, proč ti přebývá tolik energie :-D

    OdpovědětVymazat
  8. vl001: Spí ještě dřív než já a vstává, když už jsem z ranního běhu doma :-D.

    OdpovědětVymazat
  9. tož o takové přebytky energie nemám zájem :-)

    OdpovědětVymazat
  10. vl001: A neboj stíhám i tuto aktivitu :-).

    OdpovědětVymazat
  11. Ty tomu plavání dáváš, za pondělí a úterý deset kiláků... už ti narostly ploutve a žábry? ;-)

    OdpovědětVymazat
  12. šewy ty to, ale sleduješ :-). Ještě ne neboj, ale byla to dobrá posilovna :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Šewy, to víš, trenér řekl a Alda vykonal :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Od toho také trenér je ne. Já tomu nerozumím trenér jo. A já svému důvěřuji, a proto se snažím odterénovat to co řekne. Bylo to tak, je to tak a bude to tak :-)))).

    OdpovědětVymazat
  15. no dyť to říkám, tréninkový šprt jak víno, teď ses prozradil. Ideální materiál pro Jardu: neodmlouvá a plní. Hlavně aby to přežil:-)))

    OdpovědětVymazat
  16. ALe no tak, to jsou silná slova Ječmínku ne ?
    A jestli se neplet, ty máš také osobního trenéra, a zajímalo by mě, v čem mu odmlouváš co se týká tréninku ?
    Napíše běh, a ty řekneš nejdu ho chci kolo ?

    OdpovědětVymazat
  17. Aldo, dokud mi ho psal, dělal jsem to přesně tak, jak píšeš. Kvůli své neschopnosti a i neochotě otročit plánu jsem loni v květnu takový systém ukončil. Teď jsme se dostali o level dál a už mi trenér plán ani nepíše. Dá mi \"ideový rámec\" (třeba leden měsíc síly), doporučí typy tréninků a já to \"implementuju\", jak to stihám, nebo mám chuť.
    Metaforicky, jsi-li Ty šprt, já vyrušuju, používám silná slova, bulám a samozřejmě nemám šprtovy výsledky :-)))

    OdpovědětVymazat
  18. Alešu, oni ti závidijó. Na druhó stranu ale mosíš pochopit i ty že: dobrá práce = hodně peněz = málo volného času = variabilní tréninkový plán = nevalné výsledky, a nebo špatná práce = málo peňez = hodně volného času = přesné plnění tréninkového plánu = výborné výsledky (kategoriju velkopodnikatelů s mořem peňez aji času pro dnešek vynecháme). Vzpoměň si na to až tadyk zase budeš bečat, že nemáš moc peňez a zároveň se chlubit vánočním večírkem v pracovní době!

    OdpovědětVymazat
  19. To já naprosto chápu. Ale určitě nejsem jediný, kdo má podobné podmínky, a neodtrénuje to samé.
    Myslím, že jeden večírek jaro nedělá :-))).

    OdpovědětVymazat