19. prosince 2010

50. týden 13.12 - 19.12.2010

Opět týden za mnou a po tréninkové stránce docela povedený :-).

A je zase pondělí a kde jinde zahájit týden než na bazéně :-). Nedělní volno mi prospělo, necítil jsem se tak unaven a plavalo se mně dobře :-). Padesátky jsem, dle mě obstojně zvládl, jen ty kraul nohy jsou pořád pomalý :-). Teploty se opět pohybují pod bodem mrazu, což má za následek namrzlé chodníky, takže to při běhu trochu klouzalo a zatáčky jsem vybíral opravdu velmi opatrně, ale svižnější běh z toho byl tak jak bylo v plánu :-). 
V úterý jsem na bazén málem nedojel :-(. Na kruháči mně málem srazilo auto. Holt si mě řidič nevšiml a nedal mi přednost. A navíc to byl Pavel, který také spěchal na ranní plavecký trénink. Nejdříve jsem si myslel, že si dělá srandu, ale jak nebrzdil moc mi do smíchu nebylo, naštěstí jsem se úhybným manévrem autu vyhnul a Pavel mě zpozoroval a zabrzdil, na poslední chvíli. Ještě, že trénink dopadl v celku v pohodě, v dráze s xterrákama Klikou a Klakcem v závěsu byl Alda to šlo dobře :-). Jen po půlce bazénu motýlem a hned na to úsek po vodou, to nezvládám a pod vodou jsem moc nepobyl :-(. Po práci jsem hned vyběhl, tentokrát  lahůdka, běh ve sněhu. Vzal jsme to směr Laguna a kolem Bečvy do Žebračky. Tento druh běhu nemám vůbec rád, potřebuji mít pevno pod nohama, jinak jsem marnej. Jak mi to začne podkluzovat a bořím se, koordinace pohybu je hrozná, nejsem schopen zrychlit a s během to moc společného nemá. Je mi jasné, že tento běh neměl za účel zvýšení rychlosti, ale spíš posílit nohy, také mi to dalo pěkně zabrat, ale moc jsem spokojen nebyl. Spíš jsem cítil rezervy, že to možná mohlo být lepší, nohy jako že by chtěly, ale hlavě jako by se nechtělo. No uvidíme jak to bude příště :-).
Ve středu 3,8 km jsem na bazén dojel v pořádku, trénink nevedl Jarda, ale jeho svěřenkyně, nevím, kde na ty motivy chodí, ale některé byly opravdu hodně originální :-). A na konci tréninku jsem zvládl uplavat 100m motýlem, pro většinu pohoda, pro mě úspěch :-). Dnes jsem ještě dal hodinový běh, tentokrát sám a moc mě to nebavilo :-(. Jednak se nám pěkně ochladilo a proti mírnému, ale studenému větru docela zima, ještě že jsem měl kuklu, ale hlavně nebylo s kým pokecat, aby to rychleji uběhlo, tož tak.
Čtvrteční 2,7 km ranní teplota ukazovala mínus 10 C, pěkná kosa. Na bazén jsem jel autem, jelikož pak jsem jel hned k zubařce na preventivní pravidelnou prohlídku, tak abych to vše stihl. Ráno nás moc nebylo, nevím jestli za to mohla zima :-), ale čtveřici udatných to nevadilo a trénovali :-).  Pěkně jsme si zakopali nohama, pak nějaký ten motýl, prostě paráda :-). U paní zubařky bylo také vše v pohodě, v práci proběhl den bez problému, odpoledne Fildova besídka byla také super a fotbálek se také povedl. Zase z toho byla výhra a to hodně vysoká 18:5, nějaký ten gól jsem také dal, zranění nebylo, takže jsem usoudil, že si jedno pivenko zasloužím, navíc letos to byl poslední fotbálek, tudíž jsem se stavil v hospůdce :-).
V pátek 1,8 km se mi moc nechtělo, ulehal jsem k spánku až v jedenáct, dobře se v hospůdce sedělo a i když jsem toho moc nevypil, byl jsem ráno ze včerejšího fotbalu docela dolámanej. Nakonec jsem se z postele vykopal, na bazén došel a bylo nás ještě míň než včera :-(. Že by, mrazy zmrazily i docházku :-)).  Po rozplavu jsem si opět zakopal nohama, nějaký ten motýl a musel jsem utíkat do práce :-).  A jelikož je pátek ještě jsem dal hodinku na spinu. Moc nás dnes nebylo, ale mákl jsem si pěkně, ke konci jsem toho už měl plný zuby. Po spinu, ještě sauna a pak už jen postel a spánek :-).
V sobotu jsem dal ráno běh. Nějak jsem to včera s Jardou nepořešil a nevěděl co o víkendu jít, ale běh určitě nebude na škodu :-). Byl jsem ráno ze včerejška docela unaven a dlouho trvalo než jsem se rozběhl, ale díky běhu v hlubokém sněhu to nebylo na dlouho a konec běhu už jsme byl rád, že jsem se doplazil domů. Ještě bylo potřeba sednout i na rotoped a abych to neroztahoval na celý den odšlapal jsem si to hned po běhu :-). Opět jsem to trochu zpestřil vychytávkami ze spinu a už docela unavenej jsem byl rád, že to mám za sebou.
Neděle volno, i když jsem si moc neodpočinu,l pekl jsem vánočku, navařil a dělal vše, co bylo potřeba doma udělat :-).

Km Čas
Běh 49,51 4:51:23
Plavání 14,40 5:15:00
Kolo 46,24 2:37:33
Tělocvična 1:30:00
Celkem 14:13:56

3 komentáře:

  1. nějaký tip, jak zlepšit kopání? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to já nevím :-). Asi kopat, kopat a zase kopat :-))))

    OdpovědětVymazat
  3. jestli Ti nejdou nohy, pomůžou ploutvičky

    OdpovědětVymazat