12. prosince 2010

49. týden 6.12 -12.12.2010

Tento týden, byl trochu více plavecký :-).

V pondělí ráno jsem se cítil jako kdyby na mě lezla nějaká nemoc, trošku rýmečka, ale zatím nic vážného, takže na bazén jsem dorazil, uvidíme jak to dopadne :-). Dnes jsem byl ze začátku v dráze sám, obvyklí účastníci nedorazili :-) a až na nudlu u nosu se mi plavalo celkem dobře, sice bazén na jedenácté tempo ještě nedám, na deváte skoro, ale na sedmé už jo, dřív jsem byl rád za paté :-). A to bylo pro dnešek vše, co se týká sportovních aktivit.
V úterý hnusná obleva, prší a všechen sníh taje, všude břečka:-(. Zdraví zatím dobrý, takže jsem byl ráno opět na bazéně a dnes to byl fofr, začátek jsem ještě stíhal, ale bazén od bazénu se mi plavci vzdalovali, až jsem si jel nakonec zase svoje blues :-). Ale už to, že stíhám aspoň nějakou tu padesátku v 45'' je pro mě úspěch :-). Odpoledne jsem měl na výběr, pokud bych stihl bazén, tak šup na bazén, pokud ne, tak si jít klusnout. Chtěl jsem jít na bazén a jelikož to doma prošlo, opět jsem se šel trochu poválet ve vodě. Polohový motiv s různou délkou jednotlivých stylů mi, ale dal zabrat a ke konci už toho měly ruce dost :-).
Středeční plavání byl pro mě masakr. Rozplav ještě šel, ale když Jarda nahlásil počet stovek co se pojede sranda skončila :-). První polovina byla ještě v normě, ale pak už mě bolely ruce jak čert a tahal jsem to, ani nevím jak. A po tomto pěkném motivu ještě pár padesátek a to už jsem byl úplně prošitej, to musel být na mě pohled jak se skoro topím :-). Naštěstí, pak už byl jen výplav a mám to za sebou. Tak zničenej jsem z vody snad ještě nelezl. U nás je pořád obleva, chodníky jsou už sice bez sněhu, ale kdoví jak bude vypadat cyklostezka při večerním běhu. Petr, byl sice lehce nachlazen, ale běhat šel a i díky jeho nachlazení jsme to  nikam nehnali. Ono to stejně ani moc honit nešlo, běželi jsme po cyklostezce směr Grymovský most a skoro celou cestu se běželo ve směsi sněhu a vody :-(. Ale jo dobrý :-).
Ve čtvrtek  jsem se už ani moc nedivil, když nám Jarda sdělil co budeme plavat :-). Tento týden nás chce asi pořádně zničit, nu což i to je asi potřeba, co jsem stihl to jsem stihl, pak už jsem musel do práce :-). Večer oblíbený fotbálek a dnes to byl mazec, sice zase výhra, už čtvrtá po sobě a ze samotné hry mám radost, ale po fotbale jsem se cítil, jak kdybych opustil ring :-). Sice hrajeme s balónem tvz. "plyšák", když jsem dostal ránu asi ze tří metrů bodlem z boku do čelisti cítil jsem, se jako kdybych dostal levý hák, a při tom jsem si zkousl část pusy. Z tohoto jsem se ještě oklepal, když čelist u ucha docela bolela, ale aby toho nebylo dost, asi minutu před koncem, když jsem atakoval protihráče ten se otočil a rukou (loktem) mi nechtíc zasadil direkt rovnou na nos. Byla to solidní šupa, na chvilku se mi zatmělo před očima a viděl jsem jen hvězdičky. Naštěstí nos zlomený není a krev skoro netekla, hned jsem vyběhl ven a chladil jsem ho sněhem :-). Do hospody už jsem raději nešel, kdoví jak by to dopadlo :-).
V noci na pátek jsem nemohl nějak spát, pořád jsem se jen převaloval a nemohl jsem zabrat :-(. Možná, kdybych šel na pivo spalo by se mi líp, ale to by se mi zase nechtělo vstávat a chudáci co by plavali za mnou :-). Vše má své pro i proti :-). Abych řekl pravdu, dnes už jsem toho měl na konci plavání plné zuby a ke konci jsme se musel dvakrát poprat s křečemi co jsem chytl do lýtek, ale doplaval jsem :-). V poledne jsem si zahrál ještě dvě hodinky, v rámci pracovní vánoční besídky bowling. Z besídky jsem musel jít brzo, protože jsem musel vyzvednout Fildu ze školky, tudíž jsem byl v rozumném stavu a mohl jsem jít večer ještě na spinning. Opět kvalitní hodinka s Aldou, při které jsem se solidně zpotil.
V sobotu mi opět nic jiného nezbývalo, než vyběhnout hned ráno a udělal jsem dobře, jelikož bylo ještě docela solidní počasí, sice foukal studený vítr, ale ještě nesněžilo. Chvilku mi trvalo, než jsme se rozběhl, ale po krátké přestávce v křoví, už to šlo docela dobře, jediné co mi trochu vadilo byl špatný terén, opět jsem běžel směr Čekyně, musel jsem dávat sakra pozor, abych se někde nenatáhl, zmrzlé stopy ve sněhu a vyjeté koleje běhu moc nepřejí. Po úspěšně zvládnutém běhu jsem doma nachystal hned rotoped a ještě jsem si zašlapal. Odpoledne už nebude čas, Ádoš má zápas a pak jdeme k rodičů, na oslavu, maminka má narozeniny. Jízdu na rotopedu jsem si zpestřil různými motivy, co jsem okoukal na spinningu ať to není tak jednotvárné a asi jsem se do teď na rotopedu flákal, podle tepů co jsem měl dnes :-). A tím bylo pro dnešek odsportováno. Teď už jen zábava, podívat se na Ádoša, sice jsme prohráli, ale Ádoš, hrál super, dal dva góly a bojoval jak tygr :-) a odpoledne na oslavu.
Neděle byla odpočinková. Ještě že tak, oslava u rodičů se trochu natáhla a nebyl jsem moc ve stavu, provádět nějaké sportovní aktivity :-).            


Km Čas
Běh 31,49 3:09:32
Plavání 18,30 6:40:00
Kolo+
spinning
47,05 2:26:45
Tělocvična 1:30:00
Celkem 13:46:14

13 komentářů:

  1. Hele nechces nahodou svoji \"radobyironmanskou\" karieru povesit na hrebik a dat se na americkej fotbal? Kdyz to tak ctu tak by Ti to docela slo...:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. vánoční besídka v pracovní den v poledne, pane jo, to se tak někdo má :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Marťo, určitě to měli všichni nadpracované, nebo vzali dovolenou :-)

    OdpovědětVymazat
  4. JM + Jirka: Mluví z Vás jen závist a vše bylo vedením oficiálně povoleno.
    Majk : zatím jsem o americkém fotbale neuvažoval, Zůstávám u triatlonu :-))).

    OdpovědětVymazat
  5. jasněže závist. Těch firem, co v poledne zabalí krám a večírkují zas tolik nejni :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ale kdo psal, že bylo zavřeno ? Neboj se, byla držena hlídka :-).

    OdpovědětVymazat
  7. A že ten stát je firma jak řemen, schodek rozpočtu xx miliard, to si jen tak někdo nelajzne. Že bych taky vydal nějaký ten dluhopis, zavřel v poledne krám a šel třeba na běžky? :))
    Ha hlídka... rozkaz zněl jasně, nesmí projet za žádnou cenu... :)))

    OdpovědětVymazat
  8. Ono to bankovnictví také není kdoví co. Kolik už nás ty banky stály peněz a nejenom banky :-)). Bohužel my to tady nevyřešíme :-))).

    OdpovědětVymazat
  9. ale prosim Tě, kolik Tě stály banky? Myslíš, že víc než ouřady? :-D

    OdpovědětVymazat
  10. No, banky :) Kromě triatlonu taky trochu pracuju, že ano. A právě v bankovnictví. A když vidím, jaké peníze jdou do zahraničí akcionářům a jaké peníze se na hraně zákonnosti vyberou od \"obyčejných\" lidí, tak bych raději neviděl :-P Pro svoji rodinu uskutečňuji bankovní operace zásadně \"out of system\", i když to není moc košer.
    Takže mě z toho nakonec ty úřady vycházejí přeci jen i lépe. Kdybych prozradil např. kolegům z fakulty (jsem učitel zeměpis/tělocvik), že dělám v bance, byl bych za trotla. Takhle pořád naoko učím na gymplu skákat přes kozu a koně na šíř :D
    Ať nám to, chlapi, trénuje i napřesrok.
    Taky \"rádoby-triatlonista\" Michal

    OdpovědětVymazat
  11. jmaselnik:
    Co třeba sanace bankovního sektoru na konci 90. let? Těch pár set miliard? :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jenom u dvou bank, tj. soukromých firem, se v konečném saldu jednalo podle Světové banky a analýz MMF cca. o \"dotaci\" 1,2 bilionu korun...
    Kdo tomuhle dneska slouží, o tom si myslím své i kdyby byl k tom nejlepší železný muž na okrese :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nevadí mi když mě ve vodě přejede kluk s ploutvema i když jsou zakázaný. Nevadí mi když mě kluk celou cyklo-štreku hákuje. Nevadí mi když v parkovém běhu si kluk přede mnou zkrátí trasu o 1 okruh (2km). To je všechno je JEHO prohra, ne moje.
    Banky a věci nabalené na ně a kolem nich mi ale vadí. Nestojí mi ani za to abych si odplivnul.
    Zlatej sport.
    Bohdan

    OdpovědětVymazat