4. listopadu 2007

Týden 29.10 - 4.11

Tak a už tu máme listopad:-), to nám to letí. Tento týden jsem moc nedivočil, protože na sobotu je plánovaný závod na 10 km. A jak nám dopadl závod? Doběhl jsem si pro osobáček :-).

Pondělí 29.10. : volno. Manželka šla večer na nechty, a tak jsem dělal doma chůvu.
Úterý 30.10. : souvislý běh 11,4 km za 1:02:13. Ranní běh, který se už pomalu stává u mě jedinou možností kdy je lze vyběhnout. Bez čelovky, kterou jsem si nechal u báchy v ledvince po sobotním výběhu jsem neviděl na hodinky a tak jsem běžel pocitově, první půlka 5,7 km za 31:37 byla v pohodě, ale zároveň jsem si musel odskočit do křoví. Na zpět to šlo ještě líp :-). Jedna zajímaovst, vybíhal jsem v 5:00 a asi po kilometru proti mě vidím siluetu běžce, který už se vracel ze svého výletu. Když jsme se míjeli, pozdravili jsme se a já poznal Ivana Chajdu ročník 1946. A to mi okolí říká, že jsem blázen, když jdu v 5:00 ráno běhat a on už se v tuhle dobu z běhu vracel, řekl jsem si, že nejsem na tom až tak zle, může být i hůř :-). Když jsem se poprvé účastnil Silvestrovského běhu v Přerově nevěřil jsem vlastním očím jak tento starší pán dokáže prohánět mladší ročníky. Já osobně ho vidím chvilku po startu a pak až při vyklusávání po závodě, v horším případě až v šatně :-D. Loni skončil ve své kategorii jednoznačně první a celkově z 56 můžů 16. Asi opět trénuje na Silvetrovský běh, pak vám řeknu jak dopadl :).
Středa 31.10. : ranní regenerační běh 10 km za 58:43. Nikam jsem se nehonil, a po dlouhé době opravdu regenerace maxTF 141 průměrná byla 132, to už jsem dlouho neběžel. A proč se taky honit, když mám zrovna dnes narozeniny. Kristovy roky jsou tady tak musí začít opatrně :-).
Čtvrtek 1.11. : pravidelný fotbálek v tělocvičně. Od října do dubna chodím pravidelně do tělocvičny od 18:30 do 20:00. Do naběhaných kilometrů si to nepíši, ale je to docela makačka. A po fotbálku následuje zasloužená odměna v podobě zlatavého moku.
Pátek 2.11. : volno. V sobotu závod tak je potřeba si po čtvrteční tělocvičně odpočinout. S dětima jsem byl u kámoše dal si pivneko a panáčka slivovice, aby mi to v sobotu dobře běželo :-).
Sobota 3.11. : závod 22.ročník Hornické desítky ve Frýdku-Místku 10 km za 42:32 více zde
Neděle 4.11. : regenerační běh 11,4 km za 1:06:01. Takový výklus po závodě. Nejdříve jsem chtěl běžet jen 6-8 km, ale svítilo slunce, pěkné počasí a najednou z toho bylo trochu víc.

  Km Čas 
 Běh 42,8   3:49:29
 Tělocvična  1:30:00

Zhodnocení : kilometrově jsem toho moc nenaběhal, ale nechtěl jsem před závodem divočit, což se mi vyplatilo a zaběhl jsem si osobáček. Tím jsem si dal hezký dárek k narozeninám. Teď budu přemýšlet, zda jet do Poruby na dvojmaraton.

7 komentářů:

  1. Všechno nej k narozeninám a v sobotu si dopřej dárek v podobě osobáku.

    OdpovědětVymazat
  2. Osobáček k narozeninám je dobrý nápad.
    Mezi maratónci jsi pořád věkově v mladší polovině a budeš se léta zlepšovat. Na věk nehleď, co bych měl říkat já (42)?
    Pravidelně běhám jen dva roky, ale kilák teď uběhnu rychleji než v 18-ti. Až nám bude 61 jako I.CH., to to bude lítat!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak gratuluju k osobáku! A po mém dnešním totálním výbuchu i trochu závidím, že ti to tak běhá.

    OdpovědětVymazat
  4. no vidíš chlape, jak Ti to lítá. Lehká závist z mojí strany:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak se ti krásně povedlo. Gratuluji.

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji k narozeninovému osobáčku. Ta Poruba by mohla posunout i další položku.

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za gratulace. O Porubě uvažuji, už i proto, že bych se s váma viděl osobně. Uvidím jak s tím bude souhlasit rodina.

    OdpovědětVymazat